Reclamă

Kate Winslet s-a confruntat cu critici dure după apariția în Titanic: „Au fost atât de răi”

Kate Winslet s-a confruntat cu critici dure după apariția în Titanic. „Au fost atât de răi, nici măcar nu eram al naibii de grasă”, a mărturisit actrița atunci când a vorbit despre răutățile care s-au spus la adresa ei după scena în care Jack nu a urcat pe ușa plutitoare din Titanic, ca să se salveze.

Publicat: 23 ianuarie 2023, 7:43

Kate Winslet își dorește să poată "întoarce timpul" și să dea replica potrivită la criticile media din jurul finalului "Titanic".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La douăzeci și cinci de ani de la premiera filmului câștigător al Oscarului, Winslet reexaminează comentariile „abuzive” pe care le-a îndurat în presă.

Kate Winslet s-a confruntat cu critici dure după apariția în Titanic

Filmul din 1997 se termină cu Winslet în rolul lui Rose supraviețuind scufundării navei istorice. Cu toate acestea, însă se discută despre faptul că era loc pentru iubitul ei Jack (Leonardo DiCaprio) pe ușa plutitoare pe care o folosea ca plută.

„Se pare că eram prea grasă”, a spus Winslet în timpul podcastului Happy Sad Confused despre motivul pentru care a fost singura supraviețuitoare. „De ce au fost atât de răi cu mine? Erau atât de răi. Nici măcar nu eram al naibii de grasă”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kate Winslet, pe ușa plutitoare de la finalul filmului Titanic
Filmul din 1997 se termină cu Winslet în rolul lui Rose supraviețuind scufundării navei istorice / Profimedia Images

Winslet a continuat: „Le-aș fi spus jurnaliștilor, le-aș fi răspuns, aș fi spus <Nu îndrăzniți să mă tratați așa. Sunt o femeie tânără, corpul meu se schimbă, îmi dau seama, sunt profund nesigură, sunt îngrozită, nu face asta mai greu decât este deja. Asta e bullying, știi, și de fapt, abuziv la limită>, aș spune”.

Câștigătoarea Emmy și Oscar a dezvăluit recent că a fost întrebată despre greutatea ei înainte de audiții în timpul carierei ei timpurii la Hollywood.

Reclamă

„Când eram mai mică, agentul meu primea apeluri în care era întrebat cum e greutatea mea”, a spus Winslet pentru The Sunday Times, adăugând că îi pasă mai mult „să fiu acel actor care își mișcă fața și are un corp care se zgâlțâie”.

Actrița a fost ajutată de Leonardo DiCaprio

Vedeta a mai remarcat că ciclul media s-a schimbat atât de mult în ultimii ani, încât tabloidele sunt mai neînduplecate ca niciodată.

„Lucru pe care l-ai făcut când erai beat sau prost? S-ar putea să se întoarcă să te bântuie. Nevoia de a fi în gardă pentru tinerii actori este doar un lucru diferit. Trebuie să fie extraordinar de greu.”

Într-un interviu pentru The Guardian în 2021, Winslet și-a amintit cât de cruzi au fost „jurnaliştii de tabloide cu mine”, în calitate de actor în devenire. „Încă mă gândeam cine naiba sunt eu! Ei comentau despre mărimea mea, estimau cât cântăream, scriau despre presupusa dietă pe care o țineam”, a spus Winslet. „A fost critic și oribil și atât de supărător să citesc”.

Puțini sunt însă cei care știu că Leonardo DiCaprio a ajutat-o pe Kate Winslet să-și schimbe părerea despre silueta sa. Din cauza faptului că avea câteva kilograme în plus, Kate s-a simțit de multe ori rușinată de corpul său. A încercat să găsească o soluție prin care să depășească aceste preconcepții ale societății legate de silueta unei femei.

Într-un interviu cu Oprah, Kate și-a amintit că cel care i-a fost mereu alături a fost chiar DiCaprio. ”Este foarte important că ai silueta pe care o ai”, i-a spus Leonardo la un moment dat. Remarca lui a făcut-o pe Kate să înțeleagă importanța acceptării și a iubirii de sine. De atunci, actrița a fost mult mai indulgentă cu ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×