Reclamă

Kate Winslet s-a confruntat cu critici dure după apariția în Titanic: „Au fost atât de răi”

Kate Winslet s-a confruntat cu critici dure după apariția în Titanic. „Au fost atât de răi, nici măcar nu eram al naibii de grasă”, a mărturisit actrița atunci când a vorbit despre răutățile care s-au spus la adresa ei după scena în care Jack nu a urcat pe ușa plutitoare din Titanic, ca să se salveze.

Publicat: 23 ianuarie 2023, 7:43

Kate Winslet își dorește să poată "întoarce timpul" și să dea replica potrivită la criticile media din jurul finalului "Titanic".

La douăzeci și cinci de ani de la premiera filmului câștigător al Oscarului, Winslet reexaminează comentariile „abuzive” pe care le-a îndurat în presă.

Kate Winslet s-a confruntat cu critici dure după apariția în Titanic

Filmul din 1997 se termină cu Winslet în rolul lui Rose supraviețuind scufundării navei istorice. Cu toate acestea, însă se discută despre faptul că era loc pentru iubitul ei Jack (Leonardo DiCaprio) pe ușa plutitoare pe care o folosea ca plută.

„Se pare că eram prea grasă”, a spus Winslet în timpul podcastului Happy Sad Confused despre motivul pentru care a fost singura supraviețuitoare. „De ce au fost atât de răi cu mine? Erau atât de răi. Nici măcar nu eram al naibii de grasă”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kate Winslet, pe ușa plutitoare de la finalul filmului Titanic
Filmul din 1997 se termină cu Winslet în rolul lui Rose supraviețuind scufundării navei istorice / Profimedia Images

Winslet a continuat: „Le-aș fi spus jurnaliștilor, le-aș fi răspuns, aș fi spus <Nu îndrăzniți să mă tratați așa. Sunt o femeie tânără, corpul meu se schimbă, îmi dau seama, sunt profund nesigură, sunt îngrozită, nu face asta mai greu decât este deja. Asta e bullying, știi, și de fapt, abuziv la limită>, aș spune”.

Câștigătoarea Emmy și Oscar a dezvăluit recent că a fost întrebată despre greutatea ei înainte de audiții în timpul carierei ei timpurii la Hollywood.

Reclamă

„Când eram mai mică, agentul meu primea apeluri în care era întrebat cum e greutatea mea”, a spus Winslet pentru The Sunday Times, adăugând că îi pasă mai mult „să fiu acel actor care își mișcă fața și are un corp care se zgâlțâie”.

Actrița a fost ajutată de Leonardo DiCaprio

Vedeta a mai remarcat că ciclul media s-a schimbat atât de mult în ultimii ani, încât tabloidele sunt mai neînduplecate ca niciodată.

„Lucru pe care l-ai făcut când erai beat sau prost? S-ar putea să se întoarcă să te bântuie. Nevoia de a fi în gardă pentru tinerii actori este doar un lucru diferit. Trebuie să fie extraordinar de greu.”

Într-un interviu pentru The Guardian în 2021, Winslet și-a amintit cât de cruzi au fost „jurnaliştii de tabloide cu mine”, în calitate de actor în devenire. „Încă mă gândeam cine naiba sunt eu! Ei comentau despre mărimea mea, estimau cât cântăream, scriau despre presupusa dietă pe care o țineam”, a spus Winslet. „A fost critic și oribil și atât de supărător să citesc”.

Puțini sunt însă cei care știu că Leonardo DiCaprio a ajutat-o pe Kate Winslet să-și schimbe părerea despre silueta sa. Din cauza faptului că avea câteva kilograme în plus, Kate s-a simțit de multe ori rușinată de corpul său. A încercat să găsească o soluție prin care să depășească aceste preconcepții ale societății legate de silueta unei femei.

Într-un interviu cu Oprah, Kate și-a amintit că cel care i-a fost mereu alături a fost chiar DiCaprio. ”Este foarte important că ai silueta pe care o ai”, i-a spus Leonardo la un moment dat. Remarca lui a făcut-o pe Kate să înțeleagă importanța acceptării și a iubirii de sine. De atunci, actrița a fost mult mai indulgentă cu ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×