Reclamă

Kate Winslet a reciclat o rochie veche de 7 ani. Cum a apărut la premiera filmului Avatar: The Way of Water

Kate Winslet a reciclat o rochie veche de 7 ani. Actrița internațională a pozat plină de încredere la premiera filmului Avatar: The Way of Water. Vedeta a purtat rochia semnată de Badgley Mischka în anul 2015 la Festivalul de Film de la Toronto.

Publicat: 8 decembrie 2022, 11:06

Kate Winslet nu se teme să poarte aceeași ținută de mai multe ori. De altfel, actrița pare că și-a îmbunătățit fizicul în ultimiii ani. Câștigătoarea unui premiu Oscar a strălucit alături de ceilalți actori ai filmului mult așteptat. Premiera din Londra a reunit o mulțime de nume sonore pe covorul roșu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Winslet a reciclat o rochie veche de 7 ani

Kate Winslet a demonstrat că nu este o rușine să porți aceeași rochie de mai multe ori. Diva a apărut într-o ținută veche de 7 ani. Fanii s-au bucurat să vadă cât de bine îi vine în continuare rochia. Silueta actriței nu s-a schimbat foarte mult, iar Kate continuă să arate la fel de bine.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Winslet, într-o rochie neagră, la premiera Avatar 2
Jack Champion, James Flatters și Trinity Jo-Li Bliss, alături de câștigătoarea Oscar Kate Winslet fac parte din Avatar: The Way of Water / Profimedia Images

La primera Avatar: The Way of Water a strălucit alături de colegii săi de platou. Rochia aleasă este într-o nuanță superbă și îi completează perfect formele bine definite. La aceasta a asortat și o pereche de cercei, dar și câteva inele cu diamant.

Reclamă

Coafura a fost una elegantă. Kate și-a prins părul și a optat pentru un machiaj simplu, dar de efect. Kate a purtat această rochie în Toronto la premiera filmului The Dressmaker.

Kate spune că a fost mult mai atentă în ultimii ani la aparițiile sale. În special după pandemia de COVID-19. Vedeta a vorbit despre acest aspect pentru publicația People.

Actrița internațională este foarte atentă cu alegerile pe care le face. În plus, aceasta își dorește să fie mult mai prezentă și să-i ajute pe cei din jurul său cu tot ceea ce poate.

Reclamă

Ce spune Kate Winslet despre ținutele pe care le alege pe covorul roșu

Kate este întotdeauna atentă la rochiile sale și încearcă să le păstreze într-o condiție cât mai bună. Acest lucru se poate observa cu fiecare apariție a sa, dar și cu gesturile emoționante pe care le face. Recent, Kate a făcut o donație pentru o mamă aflată la nevoie. Despre hainele pe care le păstrează vorbește fără rușine în interviurile pe care le oferă.

”Nu mi-e rușine să port aceleași haine de mai multe ori. Am fost  uimită de banii care se cheltuiesc în perioada pandemiei. O lume plină de glamour a actorilor, jurnaliștilor, dar pentru ce? De ce sunt aceste lucruri mai importante decât altele.”

”Tot stresul privind alegerea rochiei perfecte. Știu cum sună, nu-mi doresc ca oamenii să creadă că acesta este stresul principal din viața mea.”

”Totuși, toate aceste lucruri ce țin de covorul roșu devin de multe ori stresante. Artiștii care crează aceste rochii sunt incredibili. Prin urmare, nu am de gând să le port o singură dată.”

Kate spune că are de gând să recicleze ținutele pe care le poartă pe covorul roșu. Actrița a demonstrat acest lucru după ce a apărut pe covorul roșu într-o rochie veche de șapte ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×