Reclamă

Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022

La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022.

Publicat: 30 noiembrie 2022, 8:51

"Sună cam nebunesc, procesul", a spus regizorul pentru Entertainment Weekly în decembrie 2021 despre continuarea mult așteptată. "Dacă Avatar nu ar fi câștigat atât de mulți bani, nu am mai face asta niciodată. Este un fel de nebunie".

Avatar 2: Calea apei se va desfășura în și în jurul oceanului, de care Cameron a fost fascinat de mult timp. „Sunt aproape de ocean când nu fac filme”, a adăugat el. „Deci, dacă aș putea să combin cele mai mari iubiri ale mele, explorarea oceanului și lungmetrajul, de ce să nu o fac?”

Avatarul a prezentat publicului Na’vi, oamenii care trăiau în pădurile tropicale din Pandora. Ei încercau să-și protejeze casa în timp ce oamenii îi invadau pentru a extrage valorosul mineral unobtaniu. Jake Sully (Sam Worthington) se implică în Programul Avatar cu intenția de a face pace cu războinicii Na’vi. El descoperă curând daunele pe scară largă pe care armata le provoacă Pandorei. Acesta se alătură lui Neytiri (Zoe Saldana) într-o încercare de a expulza toți oamenii și de a salva iubitul Arborele Sufletelor, potrivit usweekly.com.

Cine sunt actorii din Avatar 2

În timp ce atât Sully, cât și Neytiri se vor întoarce pentru Avatar 2, o mare parte a intrigii se va concentra de fapt pe copiii lor. „În cele din urmă, sechelele sunt o poveste despre familie și despre eforturile prin care părinții vor trece pentru a menține acea familie unită și a o menține în siguranță”, a declarat producătorul Jon Landau pentru EW. „Întotdeauna spun că filmele lui Jim au teme universale și, într-adevăr, nu există o temă mai universală decât familia”.

El a continuat: „Ceea ce facem acum, din punct de vedere al poveștii și al lumii, este la o scară mult mai mare. Este atât incitant și de provocator. Punem mult mai multe detalii. În primul rând, în spectacolele distribuției, dar de asemenea punem mult mai multe detalii și diversitate în lumea pe care o creăm”.

Reclamă

Cu toate acestea, atenția suplimentară la detalii a însemnat că fanii au fost nevoiți să aștepte mult timp între primul și al doilea film. Cameron a început să lucreze la scenariul sequelului în 2012, cu un an înainte de a aduce o echipă de scriitori care să ajute la dezvoltarea poveștii.

Filmările pentru Avatar 2 au început în 2017, iar din aprilie 2022, regizorul este concentrat pe procesul de post-producție. O mare parte din Avatar 3 a fost, de asemenea, filmată. Cel de-al treilea film este programat să fie lansat în 2024.

Totuși, pe baza interviurilor cu distribuția și echipa, Avatar 2 promite că așteptarea a meritat. „Ma pot sufoca doar vorbind despre asta”, i-a spus Saldana lui Kevin McCarthy în martie 2022 despre viitorul film. „Am putut să văd doar 20 de minute din al doilea film, chiar înainte de încheierea anului, anul trecut. Și am rămas fără cuvinte. Am fost emoționată până la lacrimi”.

Reclamă

Cât durează Avatar 2

Deși durata exactă de rulare este neconfirmată, Cameron a dezvăluit că varianta nefinalizată durează peste trei ore.

„Nu vreau ca cineva să se plângă de lungime când stă și se uită la televizor timp de opt ore”, a spus Cameron pentru Empire Magazine în iulie 2022.

Primul teaser trailer pentru Avatar: The Way of Water a fost lansat în mai 2022. Clipul, care nu conține aproape niciun dialog, oferă o privire detaliată asupra noii lumi a Pandorei. A familiei lui Jake (Worthington) și Neytiri (Saldana) și revenirea amenințătoare a forțelor militare care încearcă să epuizeze lumea de resursele sale încă o dată. „Știu un lucru: oriunde am merge, această familie este fortăreața noastră”, spune Jake la sfârșitul teaser-ului.

Titlul complet a fost anunțat

Cameron a anunțat titlul complet al filmului. Avatar 2: The Way of Water a fost anunțat la CinemaCon în aprilie 2022. Titlul este o referire la universul subacvatic care este decorul celui de-al doilea și al treilea film din franciză. Aceste filme îi permit lui Cameron să-și conecteze pasiunea pentru conservarea oceanelor la proiectele sale din lumea cinematografică.

Disney a confirmat, de asemenea, la CinemaCon, că mult așteptatul film SF va fi lansat în luna decembrie.

Alături de Worthington și Saldana, Dileep Rao, Joel David Moore și CCH Pounder își vor relua rolurile. Interesant este că trei actori ale căror personaje au murit în filmul din 2009, Sigourney Weaver, Stephen Lang și Matt Gerald, se întorc cu toții în roluri secrete.

Kate Winslet joacă rolul misteriosul Ronal, unul dintre oamenii care trăiesc în lumea subacvatică a Pandorei. Edie Falco și Jemaine Clement sunt, de asemenea, completări la partea umană a filmului. Ei vor juca rolul unor oameni de știință care studiază Na’vi.

Cine sunt actorii din Avatar 2: Sam Worthington, Zoe Soldana, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Edie Falco, Oona Chaplin, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Stephen Leng, Joel Moore, Cliff Curtis și alții.

Intriga Avatar 2 se va concentra pe copiii lui Jake și Neytieri

La 14 ani distanță după primul film, Sully și Neytiri s-au stabilit și au trei copii. Aceștia sunt interpretați de Jamie Flatters, Britain Dalton și Trinity Bliss. Cei doi au adoptat și un copil uman, Miles Socorro, care va fi interpretat de Jack Champion.

Pentru a surprinde lumea subacvatică cât mai realist posibil, Cameron i-a pus pe actori să filmeze secvențele de captare a mișcării într-un rezervor de apă uriaș.

Cea mai mare parte a distribuției a obținut certificat de scafandru profesionist. Toți au lucrat cu profesioniști pentru a învăța să facă scufundări în ape și să-și țină respirația minute în șir. Lumea subacvatică va introduce, de asemenea, o nouă comunitate de Na’vi numită Metkayina. Aceasta trăiește în recife de lângă plajele și țărmurile Pandorei.

Mai sunt încă trei filme planificate

Cameron încă plănuiește să povestească întreaga saga Avatar pe parcursul a cinci filme. Avatar 3 va fi lansat probabil în 2024, cele două filme ulterioare fiind stabilite pentru 2026, respectiv 2028.

„Ne împingem limitele și mai departe cu o rată ridicată de cadre, o rezoluție mai mare 3D și o realitate mai mare în efectele noastre vizuale”, a spus Cameron la CinemaCon. „Mi-am dorit ca întoarcerea noastră la Pandora să fie ceva cu adevărat special. Fiecare fotografie este concepută pentru cel mai mare ecran, cea mai înaltă rezoluție și cel mai captivant 3D disponibil. Cred că am reușit.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×