Reclamă

Primul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water” a fost lansat. Imaginile au reușit să strângă un număr record de vizualizări

Primul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water” a fost lansat și a reușit să strângă un număr record de vizualizări. În primele 24 de ore, acesta a fost urmărit de peste 148.6 milioane de persoane. Producția va fi lansată la 13 ani de la apariția primului film Avatar. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce a pregătit pelicula care urmează să apară în luna decembrie a anului acesta.

Publicat: 11 mai 2022, 11:43 / Actualizat: 11 mai 2022, 13:20
Imagine din primul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water”
Primul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water” a fost lansat și a reușit să strângă un număr record de vizualizări / Profimedia Images

Primul trailer al filmului deschide orizonturile către o nouă lume regizată și de această dată de James Cameron. După o lungă așteptare și multe amânări a sosit momentul de bucurie pentru admiratorii din întreaga lume a acestei producții. Conform surselor externe, acțiunea noului film se va petrece la câțiva ani distanță de cea încheiată în primul film. O mare parte a actorilor din primul film se vor întoarce pe marile ecrane în noua producție, „Avatar: The Way of Water”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water” a fost lansat

Filmul regizat de James Cameron îi va avea în distribuie pe unii dintre cei mai apreciați actori. În luna decembrie vor putea fi urmăriți în acțiune Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, Jemaine Clement, Kate Winslet, Edie Falco și mulți alții.

Urmărește mai jos primul trailer oficial al filmului Avatar 2!

Cel de-al doilea film care va fi lansat la 13 ani de la apariția primului se așteaptă să se bucure de un buget la fel de mare. Conform publicației Hollywood Reporter, se așteaptă ca data de lansare a filmului să fie pe 16 decembrie 2022 în cinematografe.

Reclamă

Primul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water” a fost difuzat exclusiv în cinematografe, iar mai apoi a fost urcat pe internet pentru fanii din întreaga lume. Producția Avatar lansată inițial în anul 2009 a reușit să aibă un box office de aproape 2.84 miliarde de dolari.

Filmul a fost numit de critici o capodoperă și a fost considerat a fi unul dintre cele mai impresionante filme create vrodată de regizorul James Cameron.

Producătorii se așteaptă la încasări și mai mari în urma lansării celui de-al doilea film. Până la lansarea filmului te invităm să urmărești unele dintre cele mai impresionante seriale de acțiune din toate timpurile!

Reclamă

Cum va arăta filmul „Avatar: The Way of Water”

Primul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water” oferă o imagine generală a modului în care se va contura noua poveste a personajelor principale. După 13 ani a sosit momentul pentru o nouă poveste trăită de cinefili la intensitate maximă.

Războinica Neytiri și fostul pușcaș marin, Jake Sully, formează o familie frumoasă alături de patru dintre copii lor în Pandora. În cadrul primelor imagini distribuite în trailer spun povestea de viață a familiei Sully și a luptelor pe care le vor duce pentru a rămâne în viață într-un tărmân nou, sub ape.

Conform publicațiilor externe actorii au fost antrenați timp de săptămâni pentru a face scufundări mai lungi de șase minute. Actorii s-au antrenat intens pentru filmarea scenelor filmate sub apă. Se pare că filmul „Avatar: The Way of Water” va deschide drumul pentru alte trei noi producții care îi vor urma.

Mai multe detalii privind următoarele producții urmează să fie lansate pentru cinefilii din lumea întreagă. Bugetul de 250 de milioane de dolari promite să aducă admiratorilor un film de excepție. În cinematografele de la noi din țară filmul va putea fi urmărit începând cu data de 16 decembrie 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×