Reclamă

Cine sunt actorii principali din serialul coreean The Fiery Priest. Viața lor dincolo de camerele de filmat

Lee Hanee și Kim Nam Gil sunt actorii principali din serialul coreean The Fiery Priest. Cei doi au reușit să intre rapid în inimile fanilor, iar seria se bucură de recunoaștere atât la nivel național, cât și internațional. Ei sunt doi dintre cei mai cunoscuți și mai talentați actori din Coreea de Sud, iar de-a lungul carierei au oferit interpretări de excepție în rolurile pe care le-au jucat.

Publicat: 5 mai 2022, 12:01 / Actualizat: 5 mai 2022, 16:46

The Fiery Priest aduce pe ecrane doi dintre cei mai apreciați actori din Coreea de Sud. Cu o carieră îndelungată în lumea filmului, aceștia au dovedit că nimic nu poate sta în calea visului lor. Amândoi au făcut multe sacrificii pentru a ajunge să aibă această carieră, însă succesul lor a fost garantat în momentul în care talentul lor a fost pus în valoare cu unele dintre cele mai solicitante roluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

The Fiery Priest se numără printre cele mai bune seriale de acțiune. Povestea plină de dramă, acțiune, mister și umor te va face să-ți dorești să savurezi fiecare episod în fața micilor ecrane. Producția coreeană urmărește povestea unui preot catolic, care își asumă și rolul de detectiv.

Descoperă povestea serialului The Fiery Priest

Kim Hae-Il (Kim Nam Gil), fost agent al Serviciul Național de Informații, cu tulburări comportamentale, decide să renunțe la carieră și devine preot. Din cauza temperamentului impulsiv și a problemelor cauzate la catedrala unde a fost repartizat inițial, Hae-il se stabilește în orașul Gudam cu ajutorul profesorului său, Lee Young-jun. Acesta din urmă este ucis într-un accident misterios.

Hotărât să afle adevărul, Hae-il apelează la poliție, în speranța că va reuși să îi intimideze pe vinovați, însă gestul lui are un efect advers. Hotărât să afle adevărul, cu riscul de a fi arestat și închis, Hae-il va demara o anchetă pe cont propriu în cazul uciderii mentorului său.

Park Kyung-Sun (Lee Hanee) este femeie inteligentă, ambițioasă și o profesionistă în domeniul său. Park Kyung-Sun ajunge implicată în același caz preluând rolul de procuror.

Reclamă

Pe măsură ce misterul se adâncește și cele două personaje ajungă să se intersecteze tot mai des, descoperă că lucrurile nu sunt niciodată ceea ce par. O poveste plină de suspans care te va ține cu sufletul la gură încă din primele secunde.

Descoperă mai multe situații comice și întâmplări neașteptate din viața personajelor în AntenaPLAY, acolo unde poți urmări episoade din The Fiery Priest.

Reclamă

Cine sunt actorii principali din serialul coreean The Fiery Priest

Lee Hanee și Kim Nam Gil se bucură de susținerea și aprecierea fanilor din întreaga lume. Cei doi au reușit să atragă atenția publicului atât prin interpretările remarcabile din producțiile coreene, cât și prin frumusețea și trăsăturile fizice aparte.

Cum și-a început Kim Nam Gil cariera

Kim Nam Gil e unul dintre cei mai cunoscuți actori din Coreea de Sud, dar și unul dintre protagoniștii serialului The Fiery Priest. Acesta a reușit de-a lungul timpului să-și construiască o carieră de succes.

Povestea sa de viață nu a fost întotdeauna ușoară. Actorul și-a dat seama din timp de sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru a-și îndeplini visul. Kim a debutat în televiziune în anul 1998. Actorul a primit un rol secundar în drama School 1. Serialul nu a înregistrat un succes major. Abia cinci ani mai târziu a reușit să primească mai multe oferte pentru alte proiecte. Tot atunci, Kim, decide să se semneze sub numele de scenă Lee Han.

Primul său rol principal a fost în producția No Regret. Rolul i-a adus multe critici din partea specialiștilor din Coreea de Sud. Apariția din Public Enemy Returns, din anul 2008, l-a făcut pe Kim Nam Gil să renunțe la numele său de scenă, la sugestia regizorului Kang Woo-suk.

De aici, a început o carieră înfloritoare pentru Kim. Actorul începe să accepte roluri în drame istorice, iar curând este contactat pentru a juca în filmul istoric The Grat Queen Seondeok. Producția aceasta i-a adus lui Kim succesul mult mai repede decât s-ar fi așteptat.

Personajul său a devenit atât de îndrăgit de public, încât scenariștii au rescris o parte din scenariu pentru a-i oferi mai multă vizibilitate. Kim a urcat rapid în topul preferințelor și a fost votat ”cel mai sexy bărbat din Coreea de Sud”.

În 2009 a fost nominalizat la categoria ”Cel mai bun actor” la MBC Drama Awards. Premiul a ajuns acasă la Kim Nam Gil, care a reușit să spargă tiparele popularității printre acotrii vremii. De atunci, cariera sa sa aflat tot timpul în continuă ascensiune. Talentul său poate fi acum redescoperit în serialul de succes The Fiery Priest.

Vezi mai multe imagini cu acotrii din serialul coreean The Fiery Priest în Galeria Foto!

Actorul Kim Nam Gil într-o scenă într-o parcare în serialul The Fiery Priest
Kim Nam Gil este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Coreea de Sud / AntenaPLAY.ro

Lee Hanee, viața dincolo de succes

Actrița din Coreea de Sud s-a făcut remarcată în lumea filmului, în industria muzicală, dar și pe podiumurile de modă. În anul 2007 și-a reprezentat țara la Miss Universe unde a reușit să se claseze pe a treia poziție. Lee a fost influențată încă din copilărie de mama sa.

Aceasta a învățat să cânte la instrumentul tradițional coreean, gayageum. În adolescență a ajuns să stăpânească instrumentul la un nivel profesionist. A primit nenumărate premii de la Instituții de Artă și Muzică de prestigiu din Coreea de Sud pentru interpretările sale.

A lansat inclusiv un CD care a ajuns să fie ascultat în peste 25 de țări. Debutul în lumea filmului l-a făcut în anul 2008, în musicalul Polaroid. Următoarele sale roluri au fost în mai multe spectacole și filme de tip musical. Prima sa serie de televiziune a fost The Partner, în 2009.

Au urmat o serie de roluri în seriale istorice, dar și în drame de succes. Printre acestea se numără Extreme Job și The Fiery Priest. Rolul din The Fiery Priest a ajutat-o pe vedetă să-și propulseze și mai mult cariera la nivel internațional.

După ce s-a făcut remarcată printre actorii principali din The Fiery Priest, a fost nominalizată în cadrul SBS Drama Awards. Vedeta și-a ținut viața privată departe de ochii publicului, la fel ca cei mai mulți actori din Coreea de Sud.

Agenția sa a confirmat în anul 2021 că Lee s-a căsătorit cu un bărbat care nu este celebru. Identitatea acestuia au păstrat-o secretă. În luna ianuarie a anului acestuia, reprezentanții actriței au afirmat că aceasta este însărcinată în patru luni și că se așteaptă să devină mamă în luna iunie a anului acestuia.

Actrița Lee Hanee în rolul personajului Park Kyung Sun
După ce s-a făcut remarcată printre actorii principali din serialul coreean The Fiery Priest, aceasta a fost nominalizată la mai multe categorii în cadrul SBS Drama Awards / AntenaPLAY.ro
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×