Reclamă

Cele mai bune seriale de dragoste din ultimii ani. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Primăvara este anotimpul perfect pentru a te relaxa cu unele dintre cele mai bune seriale de dragoste, lansate în ultimii ani. Ți-am pregătit o selecție de opt povești nemuritoare, care te vor face să visezi cu ochii deschiși la un viitor plin de iubire alături de partenerul ideal. Producții pline de dramă, mister, umor, cu lecții extrem de importante despre ceea ce înseamnă iubirea adevărată și loialitatea.

Publicat: 31 martie 2022, 6:38

Nimic nu se compară cu o zi relaxantă alături de un episod din serialul favorit. De-a lungul timpului, serialele de dragoste au devenit unele dintre cele mai apreciate producții datorită poveștilor pe care reușesc să le spună. Nemuritoare, trec prin timp și reușesc să atingă generații întregi cu fapte desprinse din realitate sau complet imaginate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune seriale de dragoste lansate în ultimii ani

De multe ori visăm la povești de dragoste desprinse din filme și seriale, dar uităm cât de importantă este experiența personală într-o relație din viața reală.

De data aceasta te invităm să urmărești unele dintre cele mai frumoase seriale de dragoste lansate în ultimii ani. Producțiile de succes pe care le-am pregătit urmăresc povești cu suișuri și coborâșuri, pline de lecții de viață despre modul în care poți să construiești o relație de lungă durată.

Iată câteva dintre cele mai apreciate seriale de dragoste care au impresionat prin poveștilor nemuritoare.

Reclamă

This Is Us | 2016

Regia: Dan Fogelman
Cu:
Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Chrissy Metz

This Is Us a fost lansat în anul 2016 și a reușit să strângă milioane de admiratori din întreaga lume. Seria urmărește povestea de viață a doi părinți și a familiei lor în diferite etape. Producția se bucură de prezența unor nume important din lumea filmului printre care Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown și Chrissy Metz.

Reclamă

Filmat în Los Angeles, serialul reușește să transmită emoții extrem de puternice, motiv pentru care este atât de apreciat. Poveștile surprise sunt atât de aproape de realitate încât reușesc să stârnească emoții în sufletul oricărui privitor. Deși cele mai mult epovești urmăresc întâmplări care se petrec în prezent, există și episoade care redau trecutul personajelor. Un serial care te va ancora în realitate și care te va face imediat să te îndrăgostești de povestea personajelor principale. 

The Secret Life of My Secretary | 2019

Regia: Lee Kwang-young
Cu:
Kim Young-kwang, Ki-joo Jin, Jung Ae-ri

Unul dintre cele mai bune seriale de dragoste care a reușit să impresioneze printr-o poveste plină de dramă și mister este The Secret Life of My Secretary. Producția coreeană urmărește povestea de dragoste dintre Do Min-Ik și Jung Gal-Hee. Serialele coreene au început să prindă tot mai mult avânt printre oamenii din lumea întreagă.

După succesul înregistrat de Squid Game, a venit rândul producțiilor de dragoste să se facă remarcate.

Povestea se desfășoară în jurul vieții lui Do Min-Ik, un director la o companie media care adoptă un comportament ”copilăresc„ față de secretara sa, Jung Gal-Hee. În ciuda faptului că Jung Gal-Hee afișează o atitudine supusă, lucrurile se dovedesc că nu sunt niciodată ceea ce par.

Latura întunecată pe care aceasta o ascunde ajunge să fie descoperită de către cel pentru care lucrează. Planul secretarei este dejucat, iar pe măsură ce povestea lor de dragoste avansează, Do Min-Ik află că Jung Gal-Hee a furat identitatea unei femei, profitând de faptul că acesta nu poate recunoaște fața cunoscuților în urma unei traume din trecut.

Bridgerton | 2020

Regia: Chris Van Dusen
Cu:
Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Regé-Jean Page

Bridgerton este unul dintre cele mai bune seriale istorice de dragoste care au apărut de-a lungul timpului. Producția are la bază nuvelele scriitoarei Julia Quinn și a reușit să stârnească interesul la nivel internațional atunci când a fost lansat la sfârșitul anului 2020. Fanii au fost atât de încântați de acest serial încât cel de-al doilea sezon a fost anunțat la scurt timp după difuzarea ultimului episod din sezonul unu.

Primul sezon s-a concentrat asupra poveștii de dragoste dintre Daphne, interpretată de Phoebe Dynevor și a Ducelui de Hastings, interpretat de Rege-Jean Page. Deși Rege-Jean Page a anunțat că se va retrage din producție și nu va mai apărea în noul sezon, producătorii au promis o poveste de dragoste mult mai pasională în viitor. Povestea continuă cu aventurile pe care le trăiesc cei opt frați Bridgerton, cu noi personaje și noi idile în cel de-al doilea sezon care te va captiva încă de la primele episoade.

Victoria | 2016

Regia: Daisy Goodwin
Cu:
Jenna Coleman, Tom Hughes, Tommy Knight

Nimic nu se compară cu o poveste de dragoste desprinsă din basme cum este cazul serialului Victoria. Producția îmbrățișează drama istorică și iubirea nemuritoare a Reginei Victoria pentru soțul său, Prințul Albert. Tânără și la începutul domniei sale, Victoria se vede nevoită să se căsătorească rapid pentru a avea alături un bărbat pe care se poate baza la nevoie.

Refuzul său categoric de a se căsători din obligație o face ca în timp să se îndrăgostească irevocabil de Prințul Albert. Una dintre cele mai frumoase povești despre dragoste, loialitate și datoria față de regat. O poveste cu multe suișuri și covorășuri care va dăinui în istorie pentru totdeauna.

Normal People | 2020

Regia: Lenny Abrahamson
Cu:
Daisy Edgar-Jones, Desmond Eastwood, Paul Mescal

Normal People trebuie să se afle pe lista ta cu cele mai bune seriale de dragoste pe care trebuie să le vezi într-o viață. Producția este o adaptare impresionantă a nuvelei cu același nume scrisă de Sally Rooney. Seria de succes spune povestea de dragoste complicată a doi adolescenți, Marianne și Connell care provin din medii cu totul diferite, dar care reușesc să se intersecteze la momentul potrivit.

Seria începe cu povestea lor de dragoste care se desfășoară pe parcursul în care aceștia pleacă să studieze la colegiu. O poveste care de multe ori devine dureroasă despre dragoste, prietenie și loialitate. Dinamica relației lor este cu atât mai impresionantă cu cât cei doi sunt supuși mai multor teste înainte de a demonstra că dragoste ape care și-o poartă este sinceră.

Sex/Life | 2021

Regia: Stacy Rukeyser
Cu: Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos

Sex / Life a reușit să facă furori atuni când a fost lansat primul episod. Producția îi are ca actori principali pe Adam Demos și Sarah Shahi. Povestea se desfășoară în jurul unei mame pe nume Billie care duce dorul unor aventuri pe care nu le-a mai trăit de când s-a căsătorit cu soțul său Cooper Connelly, întruchiparea unui bărbat perfect.

Billie reușește să se întâlnească cu Brad, un bărbat care îi deschide ușa către o lume plină de aventură, suspans și dragoste. Ceea ce face ca acest serial să fie cu atât mai înduioșător este faptul că actorii principali, Adam Demos și Sarah Shahi, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și în afara platourilor de filmare. Cei doi nu se sfiesc să recunoască public acest lucru, iar ipostazele tandre în care sunt surprinși vorbesc de multe ori de la sine. 

How I Met Your Mother | 2014

Regia: Craig Thomas
Cu:
Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders

How I Met Your Mother a început să ruleze în anul 2005 și s-a încheiat cu succes un număr de nouă sezoane în anul 2014. Serialul continuă să fie urmărit și în prezent de milioane de admiratori și se bucură de nenumărate ”teorii” privind poveștile care se desfășoară pe parcursul celor 208 de episoade.

Serialul urmărește viața romantică a lui Ted Mosby și a prietenilor săi, Marshall Eriksen, Robin Scherbatsky, Lily Aldrin și Barney Stinson. Serialul începe cu Ted care le povestește copiilor săi felul în care a întâlnit-o pe mama lor în anul 2030 și toate evenimentele care au dus la întâlnirea lor emoționantă. Un serial plin de momente de umor care te va surprinde încă din primele minute. O poveste complexă care te va face pe loc să te îndrăgostești.

Sweet Magnolias | 2020

Regia: Sheryl J. Anderson
Cu: JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley

Sweet Magnolias trebuie să se afle pe lista ta cu cele mai bune seriale de dragoste care s-au lansat în ultimii ani. Un serial cu un aer proaspăt, plin de scene înduioșătoare care vor topi inimile oricărui privitor. Serialul este bazat pe seria autoarei Sherryl Woods.

Producția urmărește povestea lui Maddie. Maddie este mama a trei copii care trăiește o viață perfectă alături de soțul său într-un orășel mic. Totul se schimbă în momentul în care aceasta află că cel pe care îl iubește a avut o aventură cu o altă femeie. Deși nu căuta acest lucru, Maddie reușește să-și găsească dragostea în brațele unui nou bărbat pe nume Cal. Serialul surprinde atât povestea de dragoste a celor doi, cât și o poveste despre prietenia adevărată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×