Reclamă

8 seriale istorice pe care trebuie să le vezi dacă ți-a plăcut Bridgerton

Următoarele drame istorice sunt atât de papitante încât ar trebui să îți rețină atenția până când Netflix lansează sezonul 2 al serialului Bridgerton. Iată opt seriale istorice, de urmărit, dacă îți place producția care i-a adus un val de celebritate imens actorului Regé-Jean Page.

Publicat: 7 aprilie 2021, 7:05

Bridgerton este un serial de epocă cu costume elaborate, scandaluri palpitante, dar și distribuție uimitoare. După ce ai urmărit toate cele opt episoade ale acestui serialul, este posibil să îți doreșți să continui pe același fir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chestia este că… sezonul 2 din Bridgerton nu va fi lansat prea curând. Știind asta, am compilat pentru tine o listă ce include o serie de drame istorice pe care ți-ar plăcea să le urmărești între timp.

Filmările pentru sezonul 2 al producției Bridgerton au început la Londra. Cei care au anunțat primii acest lucru pe conturile lor de socializare au fost actorii Luke Newton (Colin Bridgerton) şi Luke Thompson (Benedict Bridgerton).

Din păcate, fanele serialului nu se vor mai bucura de prezența Regé-Jean Page, actorul care l-a interpretat pe Ducelui de Hastings.

8 seriale istorice pe care trebuie să le vezi

Fie că ești abonat la Netflix, Amazon, Hulu, Starz sau alte platforme de streaming, pe fiecare dintre acestea poți descoperi uimitoare seriale de perioadă de care să te poți bucura.

Reclamă

Miss Scarlet and the Duke

Această dramă britanico-irlandeză se învârte în jurul Elizei (Kate Phillips), prima femeie detectiv din Londra.

Alături de partenerul ei, William (Stuart Martin), Eliza rezolvă crimă după crimă. Cei doi se tatonează permanent. Să fie acesta un mod de a-și arăta iubirea subtilă unul față de celălalt.

Reclamă

The Great

Serialul se bazează, vag, în jurul ascensiunii Ecaterinei cea Mare a Rusiei. Această dramă satirică este perfectă dacă îți dorești un show care nu se ia prea în serios.

Catherine (Elle Fanning) și Peter III (Nicholas Hoult) joacă împreună rolurile împărătesei și împăratului Rusiei, care se disprețuiesc reciproc. Dându-și seama că dacă îl elimină pe Peter, ea ar putea conduce Rusia, Catherine își propune să comploteze moartea soțului ei.

The Crown

Dacă nu ai dat încă o șansă serialul Netflix construit în jurul Reginei Elisabeta a II-a, acum este momentul să îl adaugi pe lista celor 8 seriale istorice de urmărit dacă îți place Bridgerton.

Abordarea istorică a familiei Windsor este una fictivă, dar chiar și așa nu vei ține pasul cu familia regală.

De-a lungul a patru sezoane, membrii familiei regale – interpretați de Olivia Colman, Tobias Menzies, Helena Bonham Carter – se confruntă cu probleme de politică, cu scandaluri publice și schimbarea societății britanice. Nu degeaba, acest serial a obținut 10 premii Emmy și șapte Globuri de Aur, asta doar până acum.

The Tudors

Dinastia Tudorilor ocupă locul central al acestui show de televiziune, subliniind în special domnia brutală a regelui Henric al VIII-lea (Jonathan Rhys Meyers) și cele șase căsătorii ale sale.

După sezonul 1, serialul devine din ce în ce mai interesant, conform GoodHouseKeeping.com.

The Spanish Princess

O abordare interesantă asupra clanului Tudorilor, care se concentrează asupra vieții Catherinei de Aragon (Charlotte Hope) înainte de nunta sa cu Regele Henric al VIII-lea (Ruairi O „Connor).

O poveste despre Catherine care „are ochii pe tron” ​​și depășește multe obstacole pentru a ajunge acolo; ce nu ar putea lipsi din lista celor 8 seriale istorice de urmărit dacă îți place Bridgerton.

Downtown Abbey

Această serie a devenit deja un clasic. Acțiunea este amplasată în jurul unei moșii rurale din Yorkshire, la începutul anilor 1900.

În rândul actorilor care îi joacă pe membrii familiei aristocratice, se numără Crawley Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern și Laura Carmichael. Aceștia trebuie să se adapteze unei noi ierarhii sociale și unei lumi britanice aflată în proces de schimbare.

Dickinson

Actrița Hailee Steinfeld o interpretează uimitor pe poeta și rebela Emily Dickinson.

Emily este hotărâtă să-și facă auzită vocea într-un fel sau altul. În această serie ei întâlni o mulțime de fețe celebre, inclusiv Wiz Khalifa, Jane Krakowski, John Mulaney și alții.

Harlots

Multe drame istorice urmăresc în general viața celor bogați; dar acesta cu siguranță se numără în rândul celor 8 seriale istorice de urmărit dacă îți place Bridgerton. Acțiunea sa se petrece în Londra secolulului al XVIII-lea, este despre luptele proprietarei unui bordelul, Margaret Wells (Samantha Morton).

Seria se concentrează în jurul dorinței Margaretei de a crea o viață mai bună fiicelor sale, în timp ce mijloacele sale de trai sunt în mod constant amenințate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×