Reclamă

Prima declarație a lui Regé-Jean Page după ce s-a aflat că nu va mai apărea în sezonul 2 Bridgerton

Netflix a anunțat schimbări în distribuția sezonului 2 Bridgerton. Prima declarație a lui Regé-Jean Page după ce s-a aflat că nu va mai apărea în producția serviciului de streaming.

Publicat: 5 aprilie 2021, 13:36 / Actualizat: 8 aprilie 2021, 16:35

Filmările pentru sezonul 2 al serialului Bridgerton au început la Londra. Cei care au anunțat primii acest lucru pe conturile lor de socializare au fost actorii Luke Newton (Colin Bridgerton) şi Luke Thompson, care îl interpretează pe Benedict Bridgerton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima declarație a lui Regé-Jean Page

Noul sezon este inspirat de al doilea volum al autorei Julia Quinn, The Viscount Who Loved Me. De data aceasta întreaga poveste se va concentra pe personajul Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey, care își caută soție.

Informația că Regé-Jean Page nu va mai apărea în sezonul 2 al serialului fenomen a fost confirmată. Chiar Lady Whistledown a scris despre despărțirea de Regé. Ea a scris că actorul a avut o interpretare fabuloasă, dar că el nu va mai face parte de acum înainte din familia Bridgerton. Pentru fanii serialului trebuie să spunem că vor mai exista referiri la personajul Ducelui de Hastings în noul sezon.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Prima declarație a lui Regé-Jean Page a fost pentru publicația Variety. El a spus că decizia nu îi aparține, doar că așa a fost contractul de la început. El a semnat doar pentru primul sezon al producției Netflix. Page a declarat că a fost extrem de interesat de această producție. El a simțit-o ca pe o serie limitată și a tratat totul ca pe o provocare. El a dat tot ce avea mai bun și a intrat rapid la inimile fanilor.

Trebuie să intru în serial, să-mi aduc contribuția și apoi familia Bridgerton să-și vadă de drum.

– Regé-Jean Page

Pentru fanii săi, actorul a mai spus că povestea lui are un început, un mijloc și un sfârșit. El a dat asigurări că copilul și căsătoria lui vor exista în continuare. Cei care au citit romanele autoarei se așteptau la plecarea lui. Cei care însă nu cunosc conținutul cărților se așteptau ca povestea familiei lui Daphne să fie continuată și în sezonul 2.

Reclamă

Actorul a mai mărturisit că este entuziasmat pentru ceea ce urmează. Regé a mărturisit că este implicat în alte proiecte la fel de frumoase.

Regé-Jean Page va juca alături de Ryan Gosling

Actorul se alătură distribuției The Grey Man, producție în care joacă nume mari din industria cinematografică.

Presa a scris că producția este anunțată ca lungmetrajul cu cel mai mare buget din istoria serviciului de streaming. The Grey Man se bazează pe romanul lui Mark Greaney. Povestea se centrează pe Grey Man, un asasin independent, fost agent CIA. În film, personajul Grey Man este interpretat de Ryan Gosling, care este urmărit internațional de Lloyd Hansen, fostă cohortă a CIA.

Regé-Jean Page se alătură așadar distribuției The Grey Man. Ryan Gosling, Chris Evans, Ana De Armas, Alfre Woodard, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush și Julia Butters sunt numai câteva nume care vor apărea în film.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×