Reclamă

Cine este actorul care nu mai apare în sezonul 2 Wednesday. Acesta a confirmat lipsa sa „Abia aștept să urmăresc sezonul 2”

Pentru că veștile au început să circule, mulți s-au întrebat cine este actorul care nu mai apare în sezonul 2 Wednesday. Percy Hynes White, care l-a interpretat pe Xavier Thorpe în primul sezon, a publicat o fotografie cu distribuția în secțiunea de story de pe Instagram alături de urări de bine pentru sezonul 2.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 mai 2024, 7:45

Percy Hynes White se pare că și-a luat rămas bun de la celebrul serial. Actorul, care l-a interpretat pe Xavier Thorpe în sezonul 1 al serialului, a distribuit o fotografie cu distribuția pe Instagram, împreună cu un mesaj în care le-a dorit colegilor săi tot ce este mai bun în momentul în continuarea serialului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este actorul care nu mai apare în sezonul 2 Wednesday

„M-am distrat atât de mult lucrând la acest spectacol”, a scris Hynes White, în vârstă de 22 de ani, deasupra fotografiei cu colegii săi Jenna Ortega, Emma Myers, Hunter Doohan, Luis Guzmán, Catherine Zeta-Jones, precum și producătorul executiv Tim Burton.

„Abia aștept să urmăresc sezonul 2 🙂 Multă dragoste”, a adăugat Hynes White în textul său. El a încheiat descrierea cu un emoji cu inimă roșie.

Comentariile sale despre serial vin pe măsură ce Ortega, 21 de ani, a dezvăluit pe data de 8 mai că producția noilor episoade este acum în curs de desfășurare. „Am început sezonul doi”, a spus ea la o fotografie postatpă pe Instagram cu ea în rolul personajului său. Actrița a publicat și un scurt clip care confirmă adăugarea în ditribuție a lui Billie Piper, Steve Buscemi și Thandiwe Newton.

Până acum nu există însă informații confirmate oficial despre sezonul 2 de către producătorii sau echipa de comunicare a serialului.

Reclamă

Cum se poate explica absența lui Hynes White din sezonul 2 Wednesday

Absența lui Hynes White din sezonul 2 vine după ce a fost acuzat de agresiune sexuală în ianuarie 2023 de o femeie a cărei identitate a rămas anonimă. Femeia a susținut că actorul a organizat petreceri cu intenția de a avea relații intime cu fetele care consumau alcool peste măsură.

La acea vreme, actorul a fost acuzat și de rasism. Un videoclip cu el folosind o insultă rasială a reapărut în online. Videoclipul a fost șters de atunci.

Reclamă

Hynes White a abordat în mod special zvonurile de agresiune sexuală în perioada următoare. El a negat acuzațiile și a susținut că nu a întâlnit-o niciodată pe femeia care a făcut afirmațiile.

„La începutul acestui an, cineva pe care nu l-am întâlnit niciodată a început o campanie de dezinformare despre mine online. Din această cauză, familia mea a fost amenințată. Prietenii mei au primit amenințări cu moartea”, a scris el pe Instagram.

„Au fost folosite fotografii cu mine cu minori. Exemplele cu mine acționând în personaj au fost prezentate ca fiind pline de ură. Prietena mea, Jane, a fost prezentată în mod fals ca o victimă. Încercările ei de a clarifica lucrurile au fost ignorate. Mi-a dat permisiunea să o includ în acest mesaj.”

El a adăugat: „Zvonurile sunt false. Nu pot accepta portretizarea mea ca pe cineva care atentează la siguranța oamenilor. Acestea sunt genul de afirmații fără temei și dăunătoare care pot crea neîncredere față de victime. Este foarte supărător să știi că această dezinformare a supărat oamenii.”

Deși nu mai apare în sezonul 2 Wednesday, Hynes White va fi văzut în continuare alături de Ortega în My Old Ass, pe care Prime Video îl va lansa în această toamnă și în lungmetrajul Whistle al regizorului Corin Hardy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×