Reclamă

Prințul William a semnat ghipsul unui copil în timpul unei vizite pe plajă. Cum s-a comportat fiul Regelui Charles în public

Prințul William a semnat ghipsul unui copil în timpul unei vizite pe plajă. Fiul Regelui Charles a fost recent în Fistral din Newquay, după ce a văzut anterior locul primului proiect de locuințe pentru persoane fără adăpost din Ducatul de Cornwall.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 mai 2024, 12:43

Prințul s-a întâlnit și a jucat volei cu tineri salvamari înainte de a poza cu cei veniți să-l vadă. De asemenea, Prințul William a fost foarte prietenos și cu zâmbetul pe chip.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a semnat ghipsul unui copil în timpul unei vizite pe plajă

Prințul William a semnat ghipsul unui copil într-o vizită pe plajă. Acesta s-a simțit bine în compania celor mici, în ciuda problemelor cu care se confruntă familia sa.

Anterior, el a vizitat locul unui proiect de 24 de case pentru cei fără adăpost pe pământul ducat la Nansledan. Băiatul căruia i-a semnat ghipsul, Phoenix, și-a rupt brațul căzând dintr-un leagăn. Acesta a primit și un sfat de la tânărul Prinț.

Phoenix a mărturisit: „ A spus că trebuie să fiu atent. Data viitoare, să așteaptă așa cum trebuie”.

Prințul a participat, de asemenea, la un joc improvizat de volei cu tineri salvamari de la cluburile de salvare a surfului Holywell Bay și Newquay. Ulterior le-a urmărit și antrenamentele.

Reclamă
Prințul William joacă volei pe plajă
Prințul s-a întâlnit și a jucat volei cu tineri salvamari înainte de a poza cu cei veniți să-l vadă / Profimedia Images

Prințul William este implicat în mai multe proiecte caritabile

Apoi s-a întâlnit cu membri ai RNLI care patrulează pe plajă.

Reclamă

În dimineața aceleași zile, Prințul a vizitat Nansledan, unde a vorbit cu Max Hedges, care a fost sprijinit de organizația de caritate pentru persoanele fără adăpost din Cornwall, St Petroc’s.

După aceea, Hedges a spus: „Practic mă întreba despre impactul pe care St. Petroc l-a avut asupra mea, ca locuitor al caselor. I-am explicat că nu vorbesc despre sprijinul pe care l-am primit. Aceste case le vor oferi oamenilor ca mine oportunități de a progresa și un loc unde să locuiască.”

Prințul William va face de asemenea și prima sa vizită în Insulele Scilly. El a devenit Duce de Cornwall în 2022. Presa internațională scrie că el urmează să se întâlnească cu operatorii portului St Mary’s și cu personalul spitalului de pe insulă.

Ducatul a declarat că lucrează cu Consiliul Insulelor Scilly pentru a construi o nouă unitate de sănătate și asistență socială integrată pe terenul pe care îl deține lângă Spitalul Comunitar St Mary’s.

Prințul William a dat detalii despre situația din familia sa

Prințului William a spus vorbit deschis cu admiratorii regali interesați să afle informații noi despre starea de sănătate a Prințesei de Wales, tot în timpul unei vizite regale.

Prințul de Wales le-a răspuns tuturor și a declarat că „toți se descurcă foarte bine”. Aceasta a fost expresia folosită când a vorbit despre soția sa, dar și despre cei trei copii.

Ulterior, William și-a mutat atenția asupra altor subiecte. William și-a exprimat aprecierea față de cei care au venit să vadă noul centru al unei organizației de caritate pe care o conduce. Anul acesta, Prințul William a avut parte de o mulțime de probleme. Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, la fel ca și soția sa, Kate Middleton. Prințul William și Regina Camilla sunt cei care se ocupă acum de activitățile regale. Ei au preluat mult din atribuțiile familiei lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×