Reclamă

Prințul William a făcut un comentariu neașteptat despre fiul său cel mare. Ce părere are viitorul rege despre comportamentul Prințului George

Prințul William a făcut un comentariu neașteptat despre fiul său cel mare. Viitorul rege i-a amintit de primele zile în care a fost tătic. Fiul Regelui Charles este mândru de comportamentul pe care Prințul George îl are.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 mai 2024, 13:35

Prințul william a făcut cunoștință cu un bebeluș pe nume Luca în timpul ultimei sale vizite regale. Soțul lui Kate Middleton și-a amintit cu plăcere despre primele zile în care a devenit părinte. Fiul cel mare al Regelui Charles s-a întâlnit cu Andrea Newton și cu nepotul acesteia, Luca, în vârstă de șase luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a făcut un comentariu neașteptat despre fiul său cel mare

Întâlnirea Prințului William cu Luca a fost una emoționantă. Experții regali au observat modul în care William s-a emoționat la vederea bebelușului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William în timp ce își ia la revedere de la o femeie care ține în brațe un copil
Prințul William și-a amintit de primele zile în rol de tată / Profimedia Images

În mediul online a apărut și un videoclip cu soțul lui Kate Middleton. Prințul poate fi observat în timp ce întreabă ce vârstă are micuțul Lucas.

Reclamă

Tatăl a trei copii a continuat să vorbească au Andrea Newton în timp ce aceasta își ținea nepoțelul în brațe.

Ulterior William a făcut o remarcă ce i-a adus aminte de comportamentul primului său născut, Prințul George.

„Sper că doarme bine mai târziu”, a spsu William în timp ce l-a atins pe Luca pe mânuțe. Prințul William a fost mereu un tată dedicat și implicat. Acesta a încercat să se dedice cât mai mult familiei sale. El și Kate Middleton au avut parte de multe nopți nedormite atunci când copiii lor erau bebeluși. William a declarat în trecut că Prințul George „nu doarme niciodată noaptea”, într-un interviu din trecut.

Reclamă

Regele Charles a spus în trecut că nepoțica sa, Prințesa Charlotte, a fost mult mai cuminte în primele luni de la naștere.

„Vorbeam cu Regele despre nepoți. Spunea că Prințesa Charlotte dormea toată noaptea și că a fost mult mai ușor pentru părinți decât cu Prințul George”, a spus un expert dergal într-un interviu pentru DailyMail.

Kate Middleton, care este departe de ochii publicului, este cunoscută pentru legătura pe care cu copiii ei, dar și cu copiii altor personae.

Prințul William a oferit vești noi despre starea de sănătate a soției sale

Vizita Prințului William a fost un prilej pentru admiratorii regali să afle informații noi despre starea de sănătate a Prințesei de Wales.

Prințul de Wales le-a răspuns tuturor. Acesta a declarat că „toți se descurcă foarte bine”, vorbind despre soția sa, dar și despre cei trei copii.

Ulterior, William și-a mutat atenția asupra altor subiecte. William și-a exprimat aprecierea față de cei care au venit să vadă noul centru al organizației de caritate.

Fiul Regelui Charles a asistat la deschiderea unui centru care previne sinuciderea. Actualizarea Prințului William despre starea soției sale vine după ce Kate a anunțat pe 22 martie că a fost diagnosticată cu cancer. Aceea a fost ultima apariție în public a soției Prințului William.

Prințesa de Wales se află în prezent sub tratament și este îngrijită la domiciliu. Familia a cerut discreție în această perioadă dificilă.

Kate și-a dorit să facă această perioadă să fie cât mai ușoară pentru copiii ei. Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte au sarcini noi de când mama lor a fost diagnosticată cu cancer. Copiii regali încearcă să se obișnuiască și să-i fie alături ammei lor în această perioadă dificilă.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
3
Eiza Gonzalez ia masa alături de noul ei iubit
Divertisment
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Cine este bărbatul care a ajuns la inima superbei actrițe
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Actrița a fost fotografiată în Notting Hill alături de bărbatul care se pare că i-a câștigat inima frumoasei actrițe. Partenerul ei actual este modelul Guy Binns. Vedeta de...
4
Pietrele zodicale aranjate pe un calendar al zodiilor pentru a ilustra puterea acestora
Horoscop
Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Sfaturi simple și utile
Semnele zodiacale pot avea un impact major asupra noastră. Descoperă cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Aceste sfaturi te vor ajuta să manifești în Univers tot ceea ce îți dorești....
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×