Reclamă

Cum își liniștește Kate Middleton copiii în public. Folosește un truc pe care îl aplică chiar și la ea

Un expert în limbajul corpului a dezvăluit cum își liniștește Kate Middleton copiii în public. Prințesa de Wales îi ajută pe cei mici să-și regleze intensitatea emoțiilor atunci când toți ochii sunt ațintiți asupra lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 ianuarie 2024, 7:33

Pe parcursul anului 2023, Prințul George, în vârstă de zece ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, au avut mai multe apariții publice ca niciodată alături de părinții lor Kate Middleton și Prințul William.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum își liniștește Kate Middleton copiii în public

În ciuda vârstelor fragede, copiii au întotdeauna un comportament exemplar. Prințul Louis a încălcat protocolul regal de mai multe ori, dar e simpatic și toată lumea îl iubește. Buna lor purtare se datorează timpului alocat să înțeleagă protocolul regal și pozițiile lor în viața publică.

Mulți spun că acest comportament este unul normal pentru ei acum. Dar vârsta lor fragedă înseamnă că Kate a trebuit să adopte câteva trucuri pentru a-i menține pe toți trei calmi și gata să facă față mulțimii.

Prințul George, Prințul Louis și Mia Tindall după slujba de Crăciun
Prințul Louis a fost surprins într-un moment adorabil cu verișoara sa, Mia Tindall / Profimedia Images

Un mod simplu prin care face acest lucru, așa cum se vede la multe evenimente regale, este să mângâie părul copiilor atunci când observă că sunt copleșiți.

Reclamă

Prințesa a fost adesea văzută trecând blând cu mâna peste capul copiilor ei, folosind gestul simplu a le arăta că este acolo pentru ei. Ea însăși a considerat că gestul este reconfortant, după cum expertul în limbajul corpului Judi James a dezvăluit că Kate tinde să se joace cu propriul păr atunci când pare „nesigură sau anxioasă”.

Ce spun experții despre stilul educațional ales de Kate Middleton

Vorbind cu The Express, expertul a spus: „Multe dintre aceste ritualuri [atingerea părului] se referă la gesturile de confort cu care eram familiarizați când eram bebeluși. Părinții vor mângâia adesea capul unui copil pentru a-l adormi și acest lucru se poate păstra și peste ani”.

Reclamă

„Gestul lui Kate pare în parte practic, pentru a evita ca părul ei să-i ajungă pe față, dar și parțial emoțional, care apare în momente în care ar putea părea ușor nesigură sau anxioasă.”

Ea a adăugat: „Are un gest de „atingere a părului”, care este un ritual obișnuit. Cu toate acestea, nu pare întotdeauna limitat la momentele în care trebuie să-și țină părul sub control”.

„Atingerea părului poate fi un ritual care arată rafinament. Sau poate fi efectuat pentru a atrage atenția asupra feței. Dar poate fi și un mic ritual de autocalmare care este trunchiat. El sugerează dorința de a atinge sau de a mângâia părul mai mult în momentele de anxietate.”

Abordarea parenting-ului este una simplă, calmantă. Are efecte mari asupra copiilor, așa cum fac multe dintre trucurile parentale ale lui Kate.

Stilul parental al lui Kate a fost mult timp lăudat de experți. Mulți au susținut că abordarea ei modernă ar putea fi „ceamai bună”. Stilul ales de ea funcționează la atât de multe niveluri. Specialiștii spun că e cu siguranță o sursă de inspirație pentru mulți părinți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×