Reclamă

Familia Regală Britanică a mers și anul acesta la slujba de Crăciun. Copiii Prințesei de Wales au fost în centrul atenției

Familia Regală Britanică a mers și anul acesta la slujba tradițională de Crăciun. Copiii Prințesei de Wales au fost în centrul atenției. Fotografiile cu micuțul Louis fac deja înconjurul lumii. Mezinul familiei încearcă să se obișnuiască cu evenimentele regale la care trebuie să ia parte.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 decembrie 2023, 12:06

Mai multe persoane importante din Familia Regală Britanică au participat la una dintre cele mai vechi tradiții de Crăciun. Familia Regală Britanică și-a început dimineața cu o tradiție extrem de dragă Regelui Charles. Regele Charles și Regina Camilla, împreună cu Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, au mers la slujba tradițională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Regală Britanică a mers și anul acesta la slujba de Crăciun

Familia Regală Britanică a mers de la Casa Sandringham, unde își petrec sărbătorile de iarnă, până la Biserica Sf. Maria Magdalena, situată chiar în apropierea casei familiei. Regele Charles și Regina Camilla au purtat amândoi un look neutru pentru ocazia emoționantă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Louis alături de Kate Middleton după slujba de Crăciun
Prințul Louis a stat tot timpul cu mama sa / Profimedia Images

Regele Charles a ales să poarte o haină de culoarea caramelului, în timp ce Camilla a optat pentru un ton mult mai neutru, un ton de bej. Regina și-a asortat pălăria și cizmele cu haina pe care și-a ales-o. Prințul William a optat pentru un costum bleumarin clasic, scrie PageSix.

Reclamă

Kate Middleton și-a asortat într-un palton monocromatic. Haina sa a avut o nuanță de-a dreptul strălucitoare, iar cizmele și pălăria au fost și ele asortate.

Prințul George a urmat exemplul tatălui său și a purtat un costum bleumarin, în timp ce Prințul Louis a purtat pantaloni în carouri și o cămașă bleumarin.

Prințesa Charlotte a fost cea care a ales o haină verde. Întreaga familie a fost prezentă la eveniment. Tradiția aceasta era una dintre preferatele Reginei Elisabeta a II-a. De la eveniment nu au lipsit nici frații Regelui Charles.

Reclamă

Cine a participat la slujba tradițională de Crăciun

Prințul Andrew și-a făcut și el apariția la plimbarea către biserică, în ciuda faptului că s-a retras din îndatoririle regale în 2019. Fosta sa soție, Sarah Ferguson, l-a însoțit pe Prințul Andrew. Aceasta nu a mai apărut la slujbele bisericii din anul 1991, ultimul an înainte ca ea și Andrew să se despartă.

La slujba de Crăciun au participat mai multe persoane importante din Familia Regală Britanică. Copiii Prințesei Beatrice și ai Prințesei Eugenie nu au fost prezenți. Eugenie a fost însoțită de soțul ei, Jack Brooksbank, iar Beatrice a venit și ea la brațul lui Eduardo Mapelli Mozzi.

Ambele au copii prea mici, iar aceștia nu au fost văzuți la plimbare, însă se crede că au fost invitați la cina tradițională de Crăciun.

Prințul Edward și soția sa Sophie au fost văzuți la slujba de Crăciun. Copiii lor, Lady Louise Windsor și James, Contele de Wessex, erau și ei prezenți la slujbă, scrie presa de peste hotare.

Prințesa Anne, singura fiică a Reginei Elisabeta, a apărut la brațul soțului ei, Timothy Laurence. Fiica lui Anne din prima ei căsătorie, Zara Tindall, a fost văzută alături de soțul ei Mike și de copilul lor cel mai mare, Lena. Fiul lor cel mic nu a fost văzut la slujba de Crăciun. Slujba tradițională de Crăciun a fost completată și de mesajul Regelui Charles pentru admiratorii Familiei Regale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×