Reclamă

Felicitările de Crăciun ale Ducilor de Sussex. Ce imagini au postat Prințul Harry și Meghan Markle în ultimii ani

Au fost publicate felicitările de Crăciun ale Ducilor de Sussex. Prințul Harry și Meghan Markle au postat imagini emoționante de familie în ultimii ani. Alături de cei doi au pozat și copiii lor, Archie și micuța Lilibet.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 decembrie 2023, 7:12

Ducele și Ducesa de Sussex au decis să-și refacă viața în Statele Unite ale Americii. Cei doi nu au mai petrecut Crăciunul alături de Familia Regală Britanică, însă au dus mai departe tradiția regală a publicării felicitărilor de Crăciun. Chiar dacă ultimii ani au fost departe de Marea Britanie. Meghan și Harry au continuat să-i bucure pe admiratorii regali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Felicitările de Crăciun ale Ducilor de Sussex

Regina Elisabeta a avut o tradiție superbă a felicitărilor de Crăciun. Aceasta a pozat în fiecare an imagini speciale de familie, iar alături de ele a atașat un mesaj pentru poporul britanic cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Tradiția Majestății Sale a fost dusă mai departe de către fiul său, Regele Charles. Acesta a postat deja imaginea pe care a ales-o pentru felicitarea de Crăciun 2023.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducele și Ducesa de Sussex se pregătesc să celebreze Crăciunul. Acesta va fi cel de-al treilea Crăciun pe care îl vor petrece în Montecito alături de copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Reclamă

Presa de peste hotare scrie că Meghan Markle și Prințul Harry vor petrece sărbătorile de iarnă alături de Doria Ragland, mama Ducesei de Sussex. Meghan Markle și soțul ei s-au mutat în Montecito în anul 2020.

De atunci au continuată tradiția felicitărilor speciale de Crpsiun. Meghan a povestit într-un interviu din trecut motivul pentru care a ales să ducă această tradiție mai departe.

„Ne place să facem aceste fotografii. Ne dorim ca micuții noștri să le vadă peste ani și să vadă cum au crescut de la un an la altul. Ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem alături de ei”, a spus Meghan într-un interviu din trecut.

Reclamă

Cuplul a postat câte o imagine în fiecare an. Prima fotografie în care a apărut micuța Lilibet a fost publicată în anul 2021.

Prima fotografie cu Archie a fost publicată în anul 2019. Meghan și Harry au celebrat primul Crăciun al micuțului Archie atunci când se aflau în vacanța de familie din Canada. Archie avea pe atunci doar șapte luni.

Ce imagini de Crăciun au postat Ducii de Sussex de-a lungul timpului

Ducii de Sussex au celebrat primul lor Crăciun în Montecito în anul 2020. Cu această ocazie au realizat o fotografie de familie chiar în grădina din spatele casei lor. În imagine apare Prințul Harry alături de Meghan Markle și micuțul Archie, a descris HelloMagazine.

Alături de întreaga familie se află și câinii Ducilor, Guy și Pula. Micuțul Archie avea pe atunci 18 luni. O fundație de caritate pentru ajutorarea animalelor a fost cea care a distribuit imaginea și cea care s-a bucurat de fondurile strâns eîn urma lansării acesteia.

În anul 2021, Meghan și Harry au postat prima fotografie de Crăciun cu micuța Lilibet. Imaginea îi surprinde pe cei doi Duci în reședința lor din Montecito.

Portretul de familie a fost apreciat de milioane de oameni. Crăciunul anului 2022 a fost cu totul diferit pentru Meghan Markle și Prințul Harry. De această dată cei doi au ales să posteze o fotografie de cuplu. Din imaginea aleasă au lipsit cei doi copii, Archie și micuța Lilibet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×