Reclamă

Meghan Markle a fost fotografiată zâmbind pe stradă. Ducesa de Sussex nu pare să fie afectată de toate discuțiile pe tema noii cărți a lui Omid Scobie

Meghan Markle a fost fotografiată zâmbind pe stradă. Ducesa de Sussex nu pare să fie afectată de toate discuțiile pe tema noii cărți a lui Omid Scobie. Deși este mai slabă ca niciodată, Meghan pare să nu aibă niciun fel de griji nici după ce furia față de „regalii rasiști” continuă în Anglia.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 decembrie 2023, 7:21

Soția Prințului Harry în vârstă de 42 de ani a fost pozată în Santa Barbara, la câțiva kilometri de conacul ei din Montecito. Meghan era îmbrăcată într-o pereche de colanți de culoare neagră, un tricou negru cu mâneci lungi și o șapcă verde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a fost fotografiată zâmbind pe stradă

Markle a purtat o pereche de adidași New Balance 327 de 100 de dolari și ochelarii ei de soare preferați Krewe, care se vând la aproximativ 400 de dolari.

Nu a fost clară destinația Ducesei, deși presa internațională a scris că erau șanse mari să meargă la sală. Soțul ei a fost văzut făcând antrenamente într-o sală din Santa Barbara. De asemenea, se știe că Markle este cunoscută pentru pasiunea ei pentru yoga.

În timp ce se plimba în orașul californian de pe malul mării, la 8.000 de mile depărtare, zgomotul regal izbucnit de cartea fostului ei aliat a creat și mai multe tensiuni.

Omid Scobie, care a fost văzut drept purtătorul de cuvânt neoficial al cuplului, încă se luptă să facă față consecințelor după lansarea noii sale cărți, Endgame.

Reclamă

O versiune inițială a cărții, oferită traducătorilor olandezi, i-a numit pe cei doi membri seniori ai Familiei Regale, Regele Charles și Kate, rasiști. Meghan Markle a spus că ei au avut „preocupări” cu privire la culoarea pielii fiului ei Archie. Se pare că totul s-a întâmplat în timp ce aceasta era încă însărcinată.

Markle a lansat pentru prima dată acuzațiile despre conversație în interviul ei televizat cu Oprah Winfrey, în martie 2021.

Winfrey a reacționat cu multă uimire la versiunea lui Markle legată de desfășurarea evenimentelor din viața ei în Familia Regală. Acuzațiile au declanșat o vânătoare de „rasiști regali” în Regatul Unit.

Reclamă

Acuzațiile la adresa lui Kate Middleton au ieșit la iveală din întâmplare

Markle și soțul ei au emis o declarație în care spun că nu a fost vorba despre Regina Elisabeta sau soțul ei Prințul Philip. Ei au refuzat însă să numească membrii Familiei Regale care au făcut comentariile.

Cartea lui Scobie este cea în care Regele Charles și Kate Middleton au fost numiți pentru prima dată.

Soții Sussex au refuzat să-și apere public rudele. Editorul cărții lui Scobie nu a oferit nicio explicație cu privire la modul în care numele au ajuns să fie tipărite.

Palatul Buckingham și Palatul Kensington au în vedere acțiuni în justiție, potrivit celor mai recente informații. Familia Regală a Marii Britanii nu a avut nicio reacție publică nici după lansarea cărții Prințului Harry. Nu s-a luat o poziție nici după alte acuzații din documentarul despre viața Ducilor de Sussex.

Cu toate acestea, tensiunile dintre membrii regali și soții Meghan și Harry sunt în continuă creștere. Nici la evenimentele publice Prințul Harry nu a discutat cu familia sa. Meghan nu s-a mai întors în Marea Britanie după decesul Reginei Elisabeta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×