Reclamă

Regele Charles „nu va atinge niciodată statutul de comoară națională” al Reginei Elisabeta. Ce a scris Omid Scobie într-o nouă carte despre suveranul Marii Britanii

Regele Charles „nu va atinge niciodată statutul de comoară națională” pe care l-a obținut mama sa, Regina Elisabeta. Acestea sunt afirmațiile lui Omid Scobie în noua sa carte.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 noiembrie 2023, 8:22

Comparându-i pe cei doi ca monarhi, Scobie a scris în Endgame că până și asistenții din echipa lui Charles sunt „pe deplin conștienți” de diferența de popularitate dintre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nimeni nu trăiește cu iluzia că au aceeași putere”, i-a spus autorului o sursă regală, potrivit DailyMail.

Regele Charles „nu va atinge niciodată statutul de comoară națională” al Reginei Elisabeta

Vorbind despre Regină în capitolul al patrulea „Rememorarea lucrurilor trecute”, Omid Scobie a spus că Majestatea Sa a demonstrat întotdeauna că a fost vorba de tradiție și datorie.

„Ea și-a protejat imaginea și, prin extensie, a monarhiei, ridicându-se constant „peste” toate certuri și frământări. Chiar și atunci când membrii problematici ai familiei ei au apărut în presă.”

Ea a devenit o „icoană națională”, a spus el. A fost dedicată rolului ei și vechilor valori ale Marii Britanii.

Reclamă

Între timp, rolul lui Charles a fost descris ca acela care va asigura „vela”, până când următorul pe linia succesiunii la tron, Prințul William, poate prelua conducerea monarhiei.

Scobie susține că Regele Charles domnește până când William, Kate și copiii lor pot prelua lumina reflectoarelor. Doar ei pot aduce în fața oamenilor acei membrii regali „din nou grozavi”.

El a susținut că Regele se confruntă cu o opoziție din ce în ce mai mare față de domnia și personalitatea sa. Autorul a scris și despre incidentul cu ouăle aruncate asupra lui în timpul unei plimbări în Yorkshire.

Reclamă

Cariera lui Omid Scobie a început cu statul de reporter celebru. Ulterior, el a avut parte de o ascensiune rapidă în ochii publicului ca „majoretă șefă” a lui Meghan Markle și a Prințului Harry.

Dar două decenii mai târziu, el a lansat a doua sa carte regală, Endgame.

Postând pe X despre cartea sa, Omid Scobie a scris: „Haideți să scoatem din cale această prostie. #ENDGAME este despre starea actuală a Familiei Regale Britanice. Nu este „cartea lui Harry și Meghan”, nu sunt „amicul lui Meg”, familia Sussex nu are nicio legătură. Povestea lor este o mică parte dintr-una mult mai mare pe care o poți citi în 12 zile”.

Ce spune Omid Scobie despre relația dintre Prințul Harry și Prințul William

Omid Scobie susține că o posibilă împăcare este departe de ceea ce trăiesc cei doi frați. Băieții Regelui Charles ar putea să nu-și mai poată repara legătura niciodată, iar Omid Scobie a vorbit despre asta.

Cele mai recente declarații ale experților regali susțin că nimic nu s-a schimbat între Harry și fratele său. Relația lor este la fel de rece. Tensiunile au crescut tot mai mult în ultimii ani, au spus ei pentru People.

„L-am urmărit pe Harry atunci când a lansat Spare. A fost ultima sa încercare de a comunica cu Familia Sa, a fost felul lui de a arăta oamenilor cum s-a simțit în propria familie vreme de ani la rândul”.

„Este clar că nu a existat niciodată o discuție deschisă în ceea ce privește sentimentele Prințului. Știm că Familia Regală nu acordă foarte multă importanță sentimentelor. William și-a prioritizat loialitatea față de monarhie și a ignorat relația pe care o are cu fratele său”, au spus experții pentru People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×