Reclamă

Meghan Markle a participat la Vancouver la o întâlnire cu tinere adolescente. Ducesa de Sussex a fost dispusă să le asculte „luptele personale”

Meghan Markle a participat la Vancouver la o întâlnire cu tinere adolescente. Ducesa de Sussex a fost dispusă să le asculte „luptele personale”. Ducesa de Sussex a vizitat organizația nonprofit canadiană Justice for Girls pentru prima dată în 2020.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 noiembrie 2023, 12:18

Meghan Markle a revenit la Justice for Girls. E o organizație nonprofit canadiană care își propune să ajute adolescentele ce trăiesc în sărăcie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a vizitat biroul organizației de caritate din Vancouver. Meghan, care a vizitat același birou în 2020, s-a alăturat Jessicăi Lake și lui Lauri Thompson de la All One Fund al familiei Lake și unui grup de femei pentru o discuție cu privire la activitatea organizației nonprofit.

Meghan Markle a participat la Vancouver la o întâlnire cu tinere adolescente

Justice for Girls a fost creată pentru a susține sănătatea și bunăstarea adolescentelor care trăiesc în sărăcie. Organizația vrea să asigura accesul la „egalitate, libertate de violență și colonialism”, conform site-ului oficial al organizației.

Organizația nonprofit a împărtășit vestea apariției lui Meghan într-o postare pe Instagram, evidențiind momentele cheie din vizita ei.

„Avocată feministă încă de la o vârstă fragedă, Ducesa a fost dornică să discute cu doi dintre stagiarii noștri adolescenți. A vrut să afle despre luptele lor personale pentru dreptate. Abordarea ei autentică și înțelegătoare le-a făcut pe fete să se simtă auzite, sprijinite și inspirate”, scrie pe pagina de Instagram a organizației.

Reclamă

Justice for Girls a împărtășit, de asemenea, modul în care invitații la vizita lui Meghan au participat la conversații despre „deceniile de muncă ale organizației care pledează pentru accesul fetelor la educație, libertatea de violență, drepturile indigenilor și justiția ecologică” și s-au concentrat pe importanța „conducerii tinerelor femei”.

Ducii de Sussex, în tribune la un meci de hochei, în timp ce aplaudă
Ducele și Ducesa de Sussex sunt în Canada înaintea următoarelor Jocuri Invictus / Profimedia Images

Care este scopul organizației și când a fost fondată

Reclamă

Organizația, care a fost fondată în urmă cu 24 de ani, a creat, de asemenea, ateliere de educație publică, clinici de advocacy și alte inițiative locale de sensibilizare în efortul de a pune capăt violenței, sărăciei și rasismului în rândul tinerelor femei. Organizația nonprofit își concentrează, de asemenea, eforturile pe monitorizarea justiției penale, advocacy și sensibilizare pentru fete, educație și promovarea drepturilor omului ale fetelor.

În timpul vizitei Ducesei de Sussex din 2020, grupul i-a dăruit un pandantiv cu coada de balenă din aur și diamant. Acesta fusese donat de bijutierul local Hollie Bartlett, membru al tribului Haisla.

„Ne-am simțit cu toții în largul nostru. Cred că asta a fost o mărturie pentru ducesă”, a spus co-directorul Justice for Girls, Zoe Craig-Sparrow, pentru People. Mărturia a venit imediat după prima vizită a lui Meghan. „Ea a spus că este important pentru ea să cunoască context în jurul problemelor din comunități”.

Cofondatorul Justice for Girls, Annabel Webb, a împărtășit intenția organizației, adăugând: „Când am înființat organizația, ne-am asigurat că ținem cont de nevoi. Tinerele au spus „acestea sunt lucrurile pentru care avem nevoie de sprijin. Acestea sunt lucrurile care ne țin jos și ne-au împins pe străzi sau în închisori, în condiții tot mai mari de sărăcie și violență.”

Meghan și Prințul Harry au participat și la un meci de hochei dintre Vancouver Canucks și San Jose Sharks.

Ducele, în vârstă de 39 de ani, și Ducesa de Sussex sunt în Canada înaintea următoarelor Jocuri Invictus. Acestea vor avea loc la Vancouver și Whistler în 2025. Harry, fost căpitan în armata britanică, a fondat turneul internațional de sport adaptiv în 2014.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×