Reclamă

Meghan Markle a impresionat într-o rochie elegantă. Ducesa de Sussex și-a făcut apariția la gala revistei Variety

Meghan Markle a impresionat într-o rochie elegantă. Ducesa de Sussex și-a făcut apariția la gala revistei Variety. Evenimentul a reunit mai multe personalități importante de la Hollywood. Soția Prințului Harry a pozat pentru coperta revistei anul trecut.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 noiembrie 2023, 14:14

Meghan Markle s-a întors la evenimentele de covor roșu. De data aceasta a participat singură la gală, dar acest lucru nu a părut să o deranjeze pe Ducesă. Soția Prințului Harry a radiat de fericire într-o ținută simplă, dar chic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a impresionat într-o rochie elegantă

Meghan Markle a impresionat în rochia sa lungă cu un umăr gol. Ducesa de Sussex adoră să participa la evenimente publice. Soția Prințului Harry a pozat pe covorul roșu la o gală unde s-a întâlnit cu mai multe femei celebre de la Hollywood.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o rochie crem la gala Variety
Meghan Markle a optat pentru o ținută simplă / Profimedia Images

Ducesa s-a întâlnit la eveniment inclusiv cu buna sa prietenă, oprah. Cele două au putut sta la povești întreaga seară. Gala Power of Woman a revistei Variety s-a ținut în Los Angeles, scrie PageSix.

Reclamă

Printre numele celebre care au participat la eveniment s-a aflat Billie Eilish, Carey Mulligan, Oprah, Lily Gladstone și multe alte vedete.

Meghan Markle a fost definiția eleganței la evenimentul privat. Aceasta a purtat o rochie crem semnată de Proenza Schouler.

Ducesa și-a completat ținuta cu câteva bijuterii elegante. Aceasta a optat pentru o pereche discretă de cercei din aur și câteva inele.

Reclamă

Părul a ales să-l strângă într-un coc elegant. Megan și-a completat ținuta și cu o poșetă în stil clutch. Ducesa de Sussex a radiat de fericire pe covorul roșu.

Presa de peste hotare scrie că Meghan și-a petrecut cea mai mare parte a serii stând la discuții cu prietena sa, Oprah.

Meghan Markle a slăbit foarte mult în ultima vreme

Soția Prințului Harry a trecut printr-o adevărată transformare în ultimele luni. Meghan a pierdut mai multe kilograme și a slăbit necontrolat. Fanii acesteia s-au arătat îngrijorați. Cea mai recentă apariție a lui Meghan a fost pe străzile din Montecito.

Meghan a luat atunci prânzul cu o prietenă apropiată. Ducesa de Sussex a părut vizibil slăbită din cauza kilogramelor pe care le-a pierdut în ultima vreme.

Presa internațională speculează că Meghan ar fi luat niște pastile pentru persoanele care suferă de diabet. Aceste pastile ar fi ajutat-o să slăbească, însă Ducesa „ar fi pierdut controlul”. Soția Prințului Harry nu a făcut nicio declarație cu privire la deciziile sale idn ultima vreme.

De altfel, Meghan nu pare deranjată de faptul că a slăbi considerabil. Recent s-a zvonit că aceasta ar fi participat la un apel telefonic dintre Prințul Harry și Regele Charles. Maeghan i-ar fi urat la mulți ani socrului său.

Majestatea Sa a împlinit recent vârsta de 75 de ani. Se așteaptă ca Prințul Harry să poarte o nouă discuție cu tatăl său. Experții regali spun că Ducele de Sussex ar vrea să reia legătura cu Familia Regală Britanică. Meghan Markle nu are să fie de aceeași părere.

Ducesa este fericită cu familia pe care și-a construit-o în Statele Unite ale Americii. Mai mult, apropiații acesteia spun că Meghan ar avea în plan să se întoarcă la Hollywood.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×