Reclamă

Charles Spencer a avut un mesaj special pentru Ducii de Sussex. Fratele Prințesei Diana are o legătură specială cu nepotul său

Charles Spencer a avut un mesaj special pentru Ducii de Sussex. Fratele Prințesei Diana are o legătură specială cu nepotul său. În mijlocul spiritului festiv al Zilei Recunoștinței, Charles Spencer, fratele regretatei Prințese Diana, a făcut aluzii la o posibilă întâlnire cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 noiembrie 2023, 13:01

Într-un mesaj distribuit pe platforma de socializare X, el și-a extins urările de sărbători, făcând referire la vizitele recente pe ambele coaste ale Statelor Unite: "Ziua Recunoștinței fercită tuturor americanilor, de la Manhattan la Malibu. Pe ambele le-am vizitat în ultimele câteva zile, săptămâni".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charles Spencer a avut un mesaj special pentru Ducii de Sussex

Dezvăluirea despre călătoriilor sale a stârnit speculații despre o potențială întâlnire de familie, în special având în vedere legăturile tensionate ale Ducelui de Sussex cu Familia Regală Britanică.

În ciuda relației tensionate cu familia sa, Prințul Harry a menținut o relație apropiată cu rudele sale materne, familia Spencer, care includ cele două mătuși ale sale, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, și unchiul său, Charles Spencer.

Memoriile lui Harry, „Spare”, oferă o privire emoționantă asupra vieții private a familiei regale și include o relatare emoționantă a unei vizite la mormântul mamei sale.

Ducele a detaliat un moment intim, descriind modul în care el și Meghan au vâslit peste un iaz de pe moșia Althorp către insula unde este înmormântată Prințesa Diana.

Prințul Harry și Meghan au o legătură specială cu unchiul lor

Reclamă

„Unchiul Charles a coborât pe malul apei, ne-a dat un mic împingător. I-am făcut semn lui și celor două mătuși ale mele. Pa. Ne vedem peste puțin”, își amintește el, pictând o imagine a căldurii din partea familiei mamei sale.

Legătura puternică pe care o are Harry cu familia Spencer a fost vizibilă și în timpul dezvelirii unei statui în onoarea Dianei la Palatul Kensington, în iulie 2021, pentru comemorarea a 60 de ani de naștere sa.

Prințul William și Prințul Harry în timp ce își strâng mâna cu unchiul, Charles Spencer și mătușile sale, Lady Sarah și Lady Jane
Prințul Harry și Prințul William s-au revăzut cu Lady Sarah McCorquodale, Lady Jane Fellowes și Charles Spencer / Profimedia Images
Reclamă

Evenimentul a fost un moment rar de unitate. Prințul Harry s-a implicat afectuos cu mătușile sale Lady Sarah și Lady Jane. Tot atunci, el a dat curs și unor momente de prietenie cu Charles.

Pe parcursul vieții, Diana a avut relații foarte bune cu surorile sale Lady Sarah Spencer, Lady Jane Spencer. Ea a fost foarte apropiată și de fratele său Charles Spencer.

Prințesa Diana și-a iubit enorm de mult copiii. Acest lucru s-a văzut de fiecare dată. Cei doi băieți au avut și ei o dragoste deosebită pentru mama lor. În anul 2017, Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex au decis să comemoreze viața mamei lor. I-au comandat o statuie în grădinile sale preferate.

În momentele dificile din viața Ducilor de Sussex, cum ar fi după avortul spontan al lui Meghan în 2020, Charles nu a ezitat să-și extindă sprijinul.

Vorbind la emisiunea de televiziune Lorraine, el și-a exprimat profunda simpatie pentru pierderea cuplului: „Nu îmi pot imagina agonia pentru orice cuplu de a pierde un copil în acest fel. Este atât de trist. Și, desigur, sunt total de acord. Toate gândurile mele sunt cu ei astăzi”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×