Reclamă

Apariție rară a nepoatelor Prințesei Diana. Lady Amelia și Lady Eliza Spencer au participat la evenimentul Fashions in the Field de la Cupa Melbourne

Apariție rară a nepoatelor Prințesei Diana. Lady Amelia și Lady Eliza Spencer au participat la evenimentul Fashions in the Field de la Cupa Melbourne. Surorile Spencer au venit la eveniment în ținute de culoare roșie, care au atras toate prvirile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 noiembrie 2023, 7:53

Lady Amelia Spencer și Lady Eliza Spencer, care sunt nepoatele Prințesei Diana, au fost invitate să participe în juriu la competiția Fashions in the Field din cadrul evenimentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gemenele în vârstă de 31 de ani au arătat elegant în rochii asortate, pe care le-au combinat cu accesorii de cap la fel de elegante.

Apariție rară a nepoatelor Prințesei Diana

Fashions in the Field are an de an sute de oameni care sunt analizați pentru categoriile „Cel mai bine îmbrăcat” și „Cel mai potrivit”. Analiza celor înscriși la aceste categorii are loc înainte de începerea cursei de cai. Cursa de cai Melbourne Cup de la Hipodromul Flemington din Melbourne are loc în prima marți a lunii noiembrie încă din 1876.

Lady Amelia a îmbrăcat o rochie scurtă, cu un decolteu în formă de inimă și mâneci scurte. Ea a asortat rochia cu stiletto roșii și o bentiță cu flori.

Surorile Spencer, elegante în rochii roșii la un eveniment din Melbourne
Gemenele în vârstă de 31 de ani au arătat elegant în rochii asortate / Profimedia Images
Reclamă

Între timp, Lady Eliza a optat pentru o rochie roșie până la glezne, fără umăr, cu o fantă în față. Completându-și ținuta, Lady Eliza a purtat un accesoriu discret din aur care i-a coborât pe față. Ea și-a purtat părul lăsat liber pe spate.

Ambele surori au optat pentru un machiaj minimal. Apariția lor vine după ce au participat la o prezentare de modă care a marcat cea de-a 50-a aniversare a designerului Marc Cain GmbH la Bodelshausen în septembrie.

Și se pare că surorile Spencer se asortează mereu atunci când ies în public. La evenimentul de luna trecută, ele au purtat ținute în nuanțe de roz.

Reclamă

Surorile Spencer adoră să se asorteze atunci când merg la evenimente

Amelia a luminat camera cu pantaloni roz aprins și o bluză din mătase albastră și magenta, care îi punea talia în evidență. Pentru a se accesoriza, ea a optat pentru o geantă care a lăsat la vedere manichiura alb sidefat.

Pe de altă parte, Eliza era imaginea rafinamentului într-o rochie roz pastel, care prezenta detalii de-a lungul umerilor. Adăugând o notă de strălucire, ea a combinat rochia simplă, dar elegantă, cu un clutch argintiu și tocuri.

Cele două surori au stat în primul rând la prezentarea de modă. Lor li s-a alăturat Diane Kruger, cu care au putut fi văzute discutând la eveniment.

Ieșirea lor a avut loc după ce familia Spencer a marcat cea de-a 26-a aniversare de la moartea Prințesei Diana cu o zi înainte, pe 31 august.

Lady Eliza a recunoscut anterior că niciuna dintre ele nu a avut idee despre impactul Dianei asupra lumii decât la ani buni de la moartea ei.

„Întotdeauna am cunoscut-o ca mătușa noastră”, a spus ea pentru Tatler în 2021. Lady Eliza a adăugat că își amintește de ea ca fiind „incredibil de caldă, maternă și iubitoare”.

„Crecând în Africa de Sud, chiar nu am știut despre cât de importantă era ea în lume până când am fost mult mai mare. Ea a făcut întotdeauna un efort să se conecteze cu noi când eram copii. A avut un talent pentru a citi inimile copiilor”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×