Reclamă

Cu ce se asortează culoarea roz în vestimentație. Idei inedite de la specialiștii în modă

Primăvara și-a intrat în drepturi și a sosit vremea ținutelor frumos colorate. Specialiștii în modă îți vin în ajutor și dezvăluie cu ce se asortează culoarea roz în vestimentație. Iată câteva idei inedite pentru data viitoare când ieși în oraș.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 martie 2024, 6:48

Garderoba unei femei ar trebui să conțină și piese vestimentare în nuanțe de roz, spun specialiștii pentru Parade.com. Rozul este o nuanță feminină, elegantă și foarte ușor de integrat în ținute simple, dar de impact.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce se asortează culoarea roz în vestimentație

Dacă îți plac nuanțele de roz, atunci acest articol este perfect pentru tine.

Filmul Barbie a făcut multe furori în vara anului trecut, iar rozul a intrat din nou în atenția doamnelor și domnișoarelor.

Această culoare vie și puternică poate fi purtată cu încredere chiar și de femeile care preferă ținutele sobre.

Este o culoare ce se asortează cu ușurință cu o gama variată de nuanțe de crem, albastru și multe altele.

Reclamă

Alb

Perechea de alb și roz este una dintre cele mai fericite. Este ușor să alegi o bluză roz la care să asortezi o pereche de pantaloni albi. Rozul vine în mai multe nuanțe și intensități.

Reclamă

Specialiștii în modă recomandă să alegi o nuanță de roz pudrat atunci când vrei să adaugi în ținuta ta și o piesă vestimentară albă.

Crem

Dacă ești adepta ținutelor simple, atunci vei adora combinația de crem și roz. Fie că alegi o nuanță mai intensă de roz sau una mai fadă, rezultatul va fi unul extraordinar.

Cele două culori se completează foarte bine și creează echilibru într-o ținută elegantă.

Gri

Rozul se potrivește foarte bine cu gri, spun specialiștii de la Parade.com. Este o combinație simplă care poate fi potrivită indiferent de textura materialelor alese. Aceste două culori creează un contrast plăcut ochiului, iar în același timp oferă echilibru ținutei complete.

Negru

Rozul nu se potrivește doar cu alb, ci și cu negru. Totuși, contrastul dintre roz și negru este unul puternic.

Este o combinație preferată pentru o persoană care vrea să iasă îne vidență și să aibă toate privirile ațintite asupra sa. Încearcă să alegi o ținută all black la care să asortezi un singur obiect vestimentar roz. În felul acesta ținuta ta va avea mai mult echilibru.

Maro

Dacă ai ales să asortezi roz cu maro, atunci te numeri printre femeile care preferă ținutele elegante. Aceste două culori se completează foarte frumos și oferă un contrast plăcut ochiului.

Este o combinație simplă, care nu se va demoda prea curând, spun cei de la Cosmopolitan. Află mai multe și despre culoarea anului 2024. Vei dacă aceasta se potrivește cu nuanțele de roz.

Albastru

Combinația de roz cu albastru este una puternică. Specialiștii recomandă să optezi pentru nuanțe închise de albastru. Bluemarin este cel mai potrivit într-o ținută elegantă.

Albastrul deschis poate fi și el asortat cu roz, însă este o combinație potrivită pentru o persoană cu energie de rotundă, care se bucură atunci când primește atenție de la oamenii din jurul său.

S-ar putea să fii surprinsă de o astfel de combinație, însă poate fi una fericită dacă piesele vestimentare sunt alese cu grijă și atenție.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×