Reclamă

Nepoții Reginei Camilla vor fi prezenți la încoronarea programată pe 6 mai 2023. Prezența lui Archie și a lui Lilibet stă încă sub semnul incertitudinii

Nepoții Reginei Camilla vor fi prezenți la încoronarea programată pe 6 mai 2023. Prezența lui Archie și a lui Lilibet stă încă sub semnul incertitudinii. Relațiile dintre părinții celor doi, Ducii de Sussex, și Familia Regală sunt tensionate, mai ales după lansarea cărții de memorii „Spare”.

Publicat: 4 martie 2023, 7:49

Nepoții Reginei Consort Camila vor juca un rol central în încoronarea Regelui Charles alături de Prințul George ca moștenitor al tronului, a raportat Daily Mail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nepoții Reginei Camilla vor fi prezenți la încoronarea de pe 6 mai

Publicația a mai scris că Regina Camilla a spus că își dorește ca cei cinci nepoți ai săi, Lola și Eliza, ambele în vârstă de 15 ani, Freddy, 13 ani, și gemenii Louis și Gus, de asemenea, în vârstă de 13 ani, să țină baldachinul deasupra ei în timp ce ea este unsă cu ulei sfânt.

Potrivit Daily Mail, în trecut, Ducesele au fost cele care au îndeplinit rolul. Acesta din urmă este considerat una dintre cele mai sacre părți ale ceremoniei de încoronare. Un insider regal a declarat pentru The Times: „Regina Consort a spus că nu vrea ducese. Ar vrea să fie nepoții ei”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regele Charles alături de Regina Camilla în vizită în Manchester
Regina Consort Camilla ar putea purta o coroană în valoare de un milion de lire sterline. Toate acestea ar urma să aibă loc în ziua încoronării Regelui Charles / Getty Images
Reclamă

Între timp, încă nu este clar dacă nepoții Regelui Charles, Archie și Lilibet, vor participa la încoronare împreună cu părinții lor: Prințul Harry și Meghan Markle.

Despre ziua încoronării s-a mai aflat că Camilla Parker Bowles nu vrea să poarte Coroana Reginei Mame.

Soția Regelui Charles a decis să refuze bijuteria regală, chiar dacă are o însemnătate aparte în istorie. Acum, Regina Consort trebuie să aleagă o altă bijuterie pentru încoronarea Regelui Charles.

Reclamă

Experții regali au sfătuit-o pe soția Regelui Charles să renunțe la această bijuterie pentru a nu crea tensiuni diplomatice.

Diamantul rar, Koh-i-Noor, se află în colecția de bijuterii a Familiei Regale de mai bine de 175 de ani. Deși are o mulțime de treburi de rezolvat, Majestatea Sa a fost diagnosticată cu COVID-19 și este nevoită să stea în izolare.

Ce spune Charles Spencer despre încoronare

Unchiul matern al Prințului William și al Prințului Harry nu este interesat să participe la încoronarea Regelui Charles, care are loc în mai. Fratele mai mic al Prințesei Diana, Charles Spencer, a vorbit despre viitoarea ceremonie în timp ce a apărut în episodul Off Air din podcastul Jane și Fi.

Întrebat dacă va merge la încoronare, el a spus: „Nu m-aș fi gândit la așa ceva. Cred că vor merge doar aproximativ 2.000 de oameni”.

Răspunzând la o altă întrebare, Spencer a spus: „Mă gândesc la Diana în fiecare zi, într-un context diferit. De fapt, toată chestia regală, nu mi se pare la fel de interesantă ca pentru alți mulți oameni, știi? Am grijă de ceea ce trebuie să am de grijă la moșie și am o carieră, scriu cărți și altele. Oamenii presupun că îmi pasă foarte mult de acea parte a lucrurilor, dar este doar o parte a vieții mele”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×