Reclamă

Camilla a fost testată pozitiv cu COVID-19. Regina-consoartă a Marii Britanii și-a anulat întâlnirile din perioada următoare

Camilla a fost testată pozitiv cu COVID-19. Regina-consort a Marii Britanii și-a anulat întâlnirile din perioada următoare. Soția Regelui Charles a fost infectată pentru a doua oară de la începutul pandemiei. Aceasta suferă de o formă ușoară, spun apropiații Cuplului Regal.

Publicat: 14 februarie 2023, 10:50

Palatul Buckingham a anunțat faptul că Regina nu va putea să-și onoreze invitațiile din perioada următoare. Din nefericire acesta a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. Aceasta trebuie să stea în izolare pentru următoarea perioadă.

Camilla a fost testată pozitiv cu COVID-19

Vestea că Regina-consort a fost testată pozitiv pentru COVID-19 a ajuns să facă înconjurul lumii. Soția Regelui Charles e află în afara oricărui pericol, relatează publicațiile internaționale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Camilla, într-o rochie neagră, cu imprimeu și un colier masiv din aur
Soția Regelui Charles, în vârstă de 75 de ani, a găzduit o recepție pentru a celebra comunitățile britanice din Asia de Est și de Sud-Est la Palatul Buckingham, alături de suveranul Marii Britanii / Getty Images

Conform declarațiilor venite chiar de la Palatul Buckingham, Regina prezintă o formă ușoară a infecției cu COID-19. Simptomele sale au debutat asemenea unor simptome de răceală.

Reclamă

”Majestatea Sa a prezentat simptome asemănătoare unei răceli. Regina a fost testată pozitiv pentru virusul COVID-19. Cu regret anunțăm că ea și-a anulat toate angajamentele publice din această săptămână. Aceasta și-a adus scuzele sincere tuturor persoanelor care urmau să asiste la ele.”

Palatul Buckingham a anunțat că soția Regelui Charles urmează să tea în izolare. Atât ea cât și soțul său sunt vaccinați împotriva COVID-19, inclusiv cu doza booster. Aceasta este a doua oară când Regina este testată pozitiv de la debutul pandemiei.

Prima dată aceasta s-a infectat în luna februarie a anului 2022, la scurt timp după ce Regele a fost testat pozitiv. Regina Elisabeta a suferit și ea de COVID-19.

Reclamă

Regina Consort și-a anulat întâlnirile din săptămâna următoare

Dată fiind situația, Regina s-a văzut nevoită să-și anuleze intalnirile din perioada următoare. Majestatea Sa trebuie să fie precaută. Anul trecut în luna februarie a fost nevoită să se izoleze a Clarence House.

Aceasta a fost testată pozitiv la doar patru zile după ce Regele Charles intrase în izolare. În declarația de anul trecut din luna februarie Clarence House a spus că ”Majestatea Sa Ducesa de Cornwall a ales să se izoleze și să urmeze instrucțiunile primite de la medici.”

În prezent, Regina se află în afara oricărui pericol, spun publicațiile internaționale. Aceasta este monitorizată atent de specialiști. Simptomele sale sunt unele ușoare, iar organismul său reacționează foarte bine în acest moment.

Palatul Buckingham nu a făcut mai multe declarații cu privire la starea de sănătatea a Majestăii Sale. Nu se cunoaște niciun amănunt despre starea de sănătatea a Regelui Charles. Doar soția sa a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Aceasta se va izola singură în perioada ce urmează pentru a nu-i pune în pericol sănătatea soțului său, relatează publicația People.

Membrii Familiei Regal rămân alături de familei în această perioadă. Admiratorii Casei Regale și-au arătat și ei susținerea prin intermediul rețelelor de socializare. Aceștia și-au trimis sprijinul față de Regină și familia sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×