Reclamă

Camilla a fost testată pozitiv cu COVID-19. Regina-consoartă a Marii Britanii și-a anulat întâlnirile din perioada următoare

Camilla a fost testată pozitiv cu COVID-19. Regina-consort a Marii Britanii și-a anulat întâlnirile din perioada următoare. Soția Regelui Charles a fost infectată pentru a doua oară de la începutul pandemiei. Aceasta suferă de o formă ușoară, spun apropiații Cuplului Regal.

Publicat: 14 februarie 2023, 10:50

Palatul Buckingham a anunțat faptul că Regina nu va putea să-și onoreze invitațiile din perioada următoare. Din nefericire acesta a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. Aceasta trebuie să stea în izolare pentru următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camilla a fost testată pozitiv cu COVID-19

Vestea că Regina-consort a fost testată pozitiv pentru COVID-19 a ajuns să facă înconjurul lumii. Soția Regelui Charles e află în afara oricărui pericol, relatează publicațiile internaționale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Camilla, într-o rochie neagră, cu imprimeu și un colier masiv din aur
Soția Regelui Charles, în vârstă de 75 de ani, a găzduit o recepție pentru a celebra comunitățile britanice din Asia de Est și de Sud-Est la Palatul Buckingham, alături de suveranul Marii Britanii / Getty Images

Conform declarațiilor venite chiar de la Palatul Buckingham, Regina prezintă o formă ușoară a infecției cu COID-19. Simptomele sale au debutat asemenea unor simptome de răceală.

Reclamă

”Majestatea Sa a prezentat simptome asemănătoare unei răceli. Regina a fost testată pozitiv pentru virusul COVID-19. Cu regret anunțăm că ea și-a anulat toate angajamentele publice din această săptămână. Aceasta și-a adus scuzele sincere tuturor persoanelor care urmau să asiste la ele.”

Palatul Buckingham a anunțat că soția Regelui Charles urmează să tea în izolare. Atât ea cât și soțul său sunt vaccinați împotriva COVID-19, inclusiv cu doza booster. Aceasta este a doua oară când Regina este testată pozitiv de la debutul pandemiei.

Prima dată aceasta s-a infectat în luna februarie a anului 2022, la scurt timp după ce Regele a fost testat pozitiv. Regina Elisabeta a suferit și ea de COVID-19.

Reclamă

Regina Consort și-a anulat întâlnirile din săptămâna următoare

Dată fiind situația, Regina s-a văzut nevoită să-și anuleze intalnirile din perioada următoare. Majestatea Sa trebuie să fie precaută. Anul trecut în luna februarie a fost nevoită să se izoleze a Clarence House.

Aceasta a fost testată pozitiv la doar patru zile după ce Regele Charles intrase în izolare. În declarația de anul trecut din luna februarie Clarence House a spus că ”Majestatea Sa Ducesa de Cornwall a ales să se izoleze și să urmeze instrucțiunile primite de la medici.”

În prezent, Regina se află în afara oricărui pericol, spun publicațiile internaționale. Aceasta este monitorizată atent de specialiști. Simptomele sale sunt unele ușoare, iar organismul său reacționează foarte bine în acest moment.

Palatul Buckingham nu a făcut mai multe declarații cu privire la starea de sănătatea a Majestăii Sale. Nu se cunoaște niciun amănunt despre starea de sănătatea a Regelui Charles. Doar soția sa a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Aceasta se va izola singură în perioada ce urmează pentru a nu-i pune în pericol sănătatea soțului său, relatează publicația People.

Membrii Familiei Regal rămân alături de familei în această perioadă. Admiratorii Casei Regale și-au arătat și ei susținerea prin intermediul rețelelor de socializare. Aceștia și-au trimis sprijinul față de Regină și familia sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×