Reclamă

Regina Elisabeta a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Majestatea Sa prezintă simptome ușoare

Regina Elisabeta a fost testată pozitiv COVID-19. Palatul Buckingham a anunțat că monarhul în vârstă de 95 de ani se simte bine, având până în prezent doar câteva simptome ușoare. Majestatea Sa va primi asistență medicală în toată această perioadă.

Publicat: 20 februarie 2022, 17:23 / Actualizat: 9 martie 2022, 17:27

Vestea a apărut în presă la doar puțin timp după ce fiul său, Prințul Charles, a fost nevoit să se carantineze alături de soția sa, Camilla. Oficialii spun că se așteaptă ca aceasta să-și reia îndatoririle. Majestatea Sa și-ar putea relua întâlnirile de la Castelul Windsor în cel mai scurt timp cu putință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a fost testată pozitiv COVID-19

Diagnosticul Majestății Sale a luat prin surprindere admiratorii Casei Regale. Vestea a venit la scurt timp după ce mai multe persoane de la Castelul Windsor au prezentat simptome ușoare, scrie Daily Mail.com. La aproape doi ani de când a debutat pandemia, monarhul Marii Britanii a fost infectat. Evenimentul a avut loc la doar două săptămâni după ce și-a sărbătorit Jubileul de Platină. Simptomele sale sunt până în prezent asemănătoare unei răceli, așa cum au declarat chiar oficialii de la Palatul Buckingham.

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta în Galeria Foto!

Regina Elisabeta într-o rochie cu imprimeu floral a avut prima întâlnire oficială de la Castelul Windsor după ce fiul său a fost diagnosticat cu COVID-19
Regina Elisabeta s-a bucurat să se întâlnească cu generalul-maior Eldon Millar și cu contraamiralul James Macleod / Getty Images

”Palatul Buckingham confirmă faptul că Regina Elisabeta a fost confirmată pozitivă. Majestatea Sa are simptome ușoare și ne așteptăm ca de săptămâna viitoare să-și reia îndatoririle a Castelul Windsor. Va continua să primească îngrijiri medicale și va urma cu atenție sfaturile primite de la specialiști.”

Reclamă

Prim-ministrul Boris Johnson a postat un mesaj oficial pe contul personal de Twitter. Acesta și-a exprimat grija față de monarhul în vârstă de 95 de ani.

”Sunt sigur că vorbesc în numele tuturor atunci când spun că îmi doresc ca Majestatea Sa să aibă parte de o recuperare ușoară și să revină într-o stare de spirit și de sănătate foarte bună.”

Conform publicației DailyMail, Regina Elisabeta este vaccinată cu trei doze de vaccin. Cu toate acestea medicii sunt în continuare atenți la starea sa de sănătate, mai ales din cauza problemelor pe care le-a avut în luna octombrie a anului trecut.

Reclamă

Prințul Charles se află în izolare din cauza infectării cu COVID-19

Regina Elisabeta a fost testată pozitiv COVID-19 la scurt timp după ce Prințul Charles s-a izolat. Acesta este vaccinat la rândul său cu trei doze de vaccin. În urmă cu doar câteva zile aceasta a avut o întâlnire oficială la Castelul Windsor. Acolo l-a primit pe generalul maior Eldon Miller și pe predecesorul acestuia, contraamiralul James Macleod.

La acel moment Majestatea Sa nu prezenta niciun simptom, în ciuda faptului că fiul său tocmai se izolase împreună cu soția sa. Oamenii s-au bucurat să o vadă pe Regină într-o stare de spirit pozitivă. În ciuda faptului că aceasta a fost nevoită să se deplaseze cu ajutorul unui baston, nu au fost raportate niciun fel de probleme de sănătate.

Simptomele de COVID-19 pot apărea la două, chiar 14 zile după ce o persoană a intrat în contact cu cineva testat pozitiv. Acesta este și motivul pentru care monarhul nu s-a izolat imediat după întâlnirea cu Prințul Charles. Întrucât aceasta nu prezenta niciun fel de simptom, nu au fost necesare alte măsuri de protecție.

Întâlnirile fizice de la Castelul Windsor sunt în prezent suspendate. Cel mai probabil, Regina Elisabeta își va relua îndatoririle după ce medicii își vor da acordul cu privire la evoluția stării sale de sănătate. Până atunci oamenii din întreaga lume își arată sprijinul față de Familia Regală Britanică prin mesajele transmise în mediul online. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×