Reclamă

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară. Clarence House anunță că acesta se află în izolare

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut de Clarence House. Acesta se află în prezent în izolare. Moștenitorul la tronul Marii Britanii a mai fost infectat cu Covid-19 în luna martie a anului 2020.

Publicat: 11 februarie 2022, 9:09 / Actualizat: 9 martie 2022, 17:27

Tatăl Prinților William și Harry este infectat pentru a doua oară cu coronavirus. Clarence House a dat un comunicat de presă în numele Prințului Charles în vârstă de 73 de ani, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu COVID-19

„În această dimineață, Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și acum se autoizolează. HRH este profund dezamăgit de faptul că nu poate participa la evenimentele de astăzi din Winchester. Vrea să-și reprogrameze vizita cât mai curând posibil”.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Charles în GALERIA FOTO!

Prințul Charles în Tokyo, Japonia, la Ambasada Marii Britanii. Are un pahar în mână și poartă un costum albastru
În timpul unei vizite oficiale în Tokyo, Prințul Charles a degustat specialitățile locale / Profimedia

Prințul Charles a fost testat pozitiv pentru boala virală pentru prima dată la debutul pandemiei în martie 2020. La acea vreme, un purtător de cuvânt al moștenitorului tronului a declarat pentru People că Prințul era „binedispus”. El a continuat atunci să lucreze de acasă pentru că a avut doar simptome ușoare de boală.

Reclamă

În februarie 2021, Prințul Charles și soția sa, Camilla, Ducesa de Cornwall, au primit primele doze de vaccin COVID-19, a confirmat Clarence House pentru People. Deși în Marea Britanie numărul de cazuri este mare, cuplul regal a participat în Londra la o recepție pentru a celebra British Asian Trust la British Museum.

Acest eveniment a fost prima lor ieșire în public de când Regina Elisabeta și-a anunțat „dorința sinceră” ca nora ei, în vârstă de 74 de ani, să fie cunoscută drept Regina Consoartă când fiul ei va urca pe tronul Marii Britanii.

Din cauza infectării Prințului Charles acesta nu va participa la un eveniment din Winchester, Anglia. O sursă a spus pentru People că mulțimile s-au adunat. Oamenii au fost „dezamăgiți” să afle că domnia sa nu va fi prezent la vizită.

Reclamă

Prințul Charles va prelua din atribuțiile Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Charles își va asuma responsabilitatea pentru multe dintre atribuțiile mamei sale de acum încolo. Fiul Reginei Elisabeta va participa la o reuniune prestigioasă a Commonwealth-ului în această vară.

Prințul de Wales va participa probabil la cea de-a 26-a reuniune a șefilor de guvern din Commonwealth (CHOGM). Regina, în vârstă de 95 de ani, este șefa Commonwealth-ului. Ea a ocupat această funcție în cei 70 de ani în care a fost Monarh al Marii Britanii, scrie express.co.uk.

Cel mai recent anunț regal despre întâlnirea Commonwealth-ului este o etapă cheie. Reprezentanții trebuiau să se întâlnească în iunie 2020. Evenimentul a fost anulat de două ori din cauza pandemiei. Comentatorul regal Dickie Arbiter spune: „Prințul Charles, care o reprezintă pe Regină, este probabil să participe”.

Tema din acest an este „Oferirea unui viitor comun: conectarea, inovarea, transformarea”. Liderii de la summit vor discuta despre cum să onoreze lucrurile care au fost discutate la summitul de la Londra din 2018. Înainte de CHOGM din acest an, membri ai parlamentului, activiști pentru tineret și gen și reprezentanți ai societății și ai afacerilor se vor întâlni la forumuri speciale.

Prințul Charles o va succeda în funcție pe Regina Elisabeta când domnia ei se va termina.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×