Reclamă

Kylie Minogue a povestit cum a ajutat-o pandemia de COVID. Ce a descoperit cântăreața în timpul perioadei de izolare

Kylie Minogue a povestit cum a ajutat-o pandemia de COVID să evolueze. Cântăreața spune că a descoperit mai multe lucruri importante în perioada de izolare. Artista este dornică să profite la maximum de noul val de succes după lansarea piesei sale Padam Padam.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 martie 2024, 11:57

Kylie a învățat una dintre cele mai importante lecții chiar în perioada pandemiei. Cântăreața pop, în vârstă de 55 de ani, susține că faima nu va dura pentru totdeauna și că trebuie să te bucuri de ea atunci când o ai. Kylie este una dintre cele mai bine vândute artiste australiene din toate timpurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Minogue a povestit cum a ajutat-o pandemia de COVID

Cu peste 80 de milioane de discuri vândut în întreaga lume de-a lungul carierei sale de decenii, Kylie poate să vorbească plină de încredere despre rețeta succesului.

Vezi mai mule imagini în Galeria Foto!

După ce a avut o pauză destul de lungă în carieră, artista se mândrește cu revenirea ei în lumina reflectoarelor. Vedeta spune că „nu o să lase succesul să-i scape printre degete”.

Reclamă

„Am avut o discuție cu cineva de la casa de discuri. Le-am spus că se întâmplă acum și nu există amânare. Eram inspirată și trebuia să fac ceva, chiar dacă era pandemie. Sunt într-un moment al vieții mele în care știu că ceea ce am nu este etern. Vreau doar să maximizez acest val genial”, a spus vedeta în cel mai recent interviu.

Kylie a câștigat mai multe premii anul acesta, ar recent a cântat pe scena de la BRIT Awards 2024.

Vedeta susține că artiștii care nu profită de succesul lor nu vor avea „nicio speranță” pentru longevitate în această industrie. Kylie a profitat, de asemenea, de ocazia de a-și perfecționa talentul prin dragostea ei pentru tehnologia descoperită la studio.

Reclamă

Artista a explicat că izolarea din perioada pandemiei de COVID a forțat-o să învețe programe precum Logic și alte instrumente utile pentru a putea continua să lucreze. Noua sa pasiune pentru inginerie de studio i-a permis cântăreței să lucreze singură și să realizeze o producție completă.

„A fost atât de eliberator. Să am propriul meu microfon și să o fac la timpul meu. Este ceva uimitor. Aș putea face asta ore în șir”, a spus cântăreața pop.

Cum s-a schimbat viața artistei în ultimii ani

Cariera cântăreței a avut un salt impresionant anul acesta. Ea a câștigat al doilea Grammy pentru piesa Padam Padam și se află în prezent la jumătatea rezidenței sale din Las Vegas.

Artista va mai ține câteva concerte în marele Vegas în perioada ce urmează. Cântăreața și compozitoare speră să facă și un turneu pentru noul ei album.

Aceasta urmează să cânte la BST Hyde Park în iulie, la Londra, pentru prima dată în mai bine de nouă ani.Totodată, cântăreața va urca pe scenă alături de unii dintre cei mai cunoscuți artiști cum ar fi Kings of Leon și Shania Twain.

Kylie ar fi fost, de asemenea, invitată să participe și la alte spectacole care vor avea parte anul acesta. Vedeta a vorbit în cele mai recente interviuri despre evoluția ei profesională.

Artista nu a vrut să facă dezvăluiri despre viața ei personală. Cu toate acestea, Kylie susține că traversează una dintre cele mai frumoase perioade și că se bucură de fiecare lucru bun care vine în întâmpinarea sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×