Reclamă

Kylie Minogue a povestit cum a ajutat-o pandemia de COVID. Ce a descoperit cântăreața în timpul perioadei de izolare

Kylie Minogue a povestit cum a ajutat-o pandemia de COVID să evolueze. Cântăreața spune că a descoperit mai multe lucruri importante în perioada de izolare. Artista este dornică să profite la maximum de noul val de succes după lansarea piesei sale Padam Padam.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 martie 2024, 11:57

Kylie a învățat una dintre cele mai importante lecții chiar în perioada pandemiei. Cântăreața pop, în vârstă de 55 de ani, susține că faima nu va dura pentru totdeauna și că trebuie să te bucuri de ea atunci când o ai. Kylie este una dintre cele mai bine vândute artiste australiene din toate timpurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Minogue a povestit cum a ajutat-o pandemia de COVID

Cu peste 80 de milioane de discuri vândut în întreaga lume de-a lungul carierei sale de decenii, Kylie poate să vorbească plină de încredere despre rețeta succesului.

Vezi mai mule imagini în Galeria Foto!

După ce a avut o pauză destul de lungă în carieră, artista se mândrește cu revenirea ei în lumina reflectoarelor. Vedeta spune că „nu o să lase succesul să-i scape printre degete”.

Reclamă

„Am avut o discuție cu cineva de la casa de discuri. Le-am spus că se întâmplă acum și nu există amânare. Eram inspirată și trebuia să fac ceva, chiar dacă era pandemie. Sunt într-un moment al vieții mele în care știu că ceea ce am nu este etern. Vreau doar să maximizez acest val genial”, a spus vedeta în cel mai recent interviu.

Kylie a câștigat mai multe premii anul acesta, ar recent a cântat pe scena de la BRIT Awards 2024.

Vedeta susține că artiștii care nu profită de succesul lor nu vor avea „nicio speranță” pentru longevitate în această industrie. Kylie a profitat, de asemenea, de ocazia de a-și perfecționa talentul prin dragostea ei pentru tehnologia descoperită la studio.

Reclamă

Artista a explicat că izolarea din perioada pandemiei de COVID a forțat-o să învețe programe precum Logic și alte instrumente utile pentru a putea continua să lucreze. Noua sa pasiune pentru inginerie de studio i-a permis cântăreței să lucreze singură și să realizeze o producție completă.

„A fost atât de eliberator. Să am propriul meu microfon și să o fac la timpul meu. Este ceva uimitor. Aș putea face asta ore în șir”, a spus cântăreața pop.

Cum s-a schimbat viața artistei în ultimii ani

Cariera cântăreței a avut un salt impresionant anul acesta. Ea a câștigat al doilea Grammy pentru piesa Padam Padam și se află în prezent la jumătatea rezidenței sale din Las Vegas.

Artista va mai ține câteva concerte în marele Vegas în perioada ce urmează. Cântăreața și compozitoare speră să facă și un turneu pentru noul ei album.

Aceasta urmează să cânte la BST Hyde Park în iulie, la Londra, pentru prima dată în mai bine de nouă ani.Totodată, cântăreața va urca pe scenă alături de unii dintre cei mai cunoscuți artiști cum ar fi Kings of Leon și Shania Twain.

Kylie ar fi fost, de asemenea, invitată să participe și la alte spectacole care vor avea parte anul acesta. Vedeta a vorbit în cele mai recente interviuri despre evoluția ei profesională.

Artista nu a vrut să facă dezvăluiri despre viața ei personală. Cu toate acestea, Kylie susține că traversează una dintre cele mai frumoase perioade și că se bucură de fiecare lucru bun care vine în întâmpinarea sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×