Reclamă

Lucruri pe care oamenii de succes nu le dezvăluie despre ei niciodată. Secretele pe care le păstrează cu mare atenție

Specialiștii vorbesc despre acele lucruri pe care oamenii de succes nu le dezvăluie despre ei niciodată. Persoanele cu o carieră bine pusă la punct sunt în general discrete și își aleg cu mare grijă cuvintele. Pentru aceste persoane este foarte important să nu atragă foarte mult atenția asupra lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 iunie 2023, 6:27
O femeie de succes cu o cafea în mână care merge la birou
Specialiștii vorbesc despre acele lucruri pe care oamenii de succes nu le dezvăluie despre ei niciodată. Persoanele cu o carieră bine pusă la punct sunt în general discrete / Shutterstock

Mulți sunt de părere că succesul este definit de lucrurile pe care le face. Cu toate acestea, specialiștii susțin că nu este întotdeauna așa. O mare parte din succesu nostru vine din acțiunile noastre, dar el vine și din lucrurile pe care nu le spunem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucruri pe care oamenii de succes nu le dezvăluie despre ei niciodată

A avea succes la locul de muncă nu înseamnă doar a te comporta corect. Este vorba despre protejarea imaginii tale profesionale și nu numai. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este să eviți să dezvălui anumite lucruri despre tine, chiar dacă acestea sunt adevărate. Iată câteva lucruri pe care oamenii de succes nu le dezvăluie niciodată despre ei înșiși la locul de muncă.

Conturile de social media

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care nu ar trebui să-l dezvălui despre tine la locul de muncă ține de conturile tale de social media.

Dacă ești o persoană care împărtășește o mulțime de lucruri personale în mediul online, atunci ar fi bine să reconsideri acest lucru, mai ales când vine vorba de un viitor angajator.

Reclamă

În lumea modernă a muncii, ceea ce postezi online poate fi văzut uneori cu ochi răi de către viitorul tău angajator.

Cele mai recente statistici au arătat că aproape jumătate dintre angajatori verifică ce fac angajații lor pe rețelele sociale. Nu trebuie să-ți ștergi conturile de social media, ci doar să fii mult mai atentă cu lucrurile pe care e postezi.

Află mai multe și despre obiceiurile persoanelor de succes.

Reclamă

Prea multe detalii despre viața personală

Dacă ai succes la muncă, cel mai probabil te descurci destul de bine când vine vorba de relațiile sociale. Cu alte cuvinte, reușești să faci o conversație cu colegii, șefii și clienții, dar fără să fie nevoie să împărtășești detalii din viața ta personală.

De exemplu, dacă ai avut o ceartă cu partenerul tău în dimineața de dinainte de a ajunge la birou, încearcă să eviți să aduci acest lucru în discuție atunci când te întâlnești cu colegii de birou. Nu este ceva ce șeful tău sau colegii tăi și-ar dori să audă.

Păstrează lucrurile persoanle departe de viața profesională și încearcă să nu amesteci aceste două planuri pentru a avea o carieră de succes, recomandă specialiștii pentru HackSpirit.

Experiențele traumatice din trecut

Este important să vorbești despre problemele tale, mai ales cu oamenii în care ai încredere. La fel este să fii deschis și sincer cu privire la lucrurile care îți afectează viața profesională.

Totuși, nu este nevoie să dezvălui tuturor traumele tale, în special când vine vorba de sfera profesională. În timp ce unii omani din viața ta personală vor fi receptivi, multe persoane de la locul de muncă ar putea considera împărtășirea acestor detalii ca fiind nepotrivită.

Viciile de care nu poți scăpa

Chiar și oamenii de succes au anumite vicii. Cu toate acestea, cele mai multe persoane de succes aleg să nu dezvăluie aceste lucruri. Dacă te confrunți cu dependența de tutun, cel mai bine ar fi să eviți acest detaliu, susțin unii specialiști.

Descoperă care sunt semnele care arată că ești o femeie de succes.

În același context, specialiștii spun că persoanele de succes nu vorbesc despre eșecurile din trecut. Acestea sunt experiențe pe care nu este recomandat să le împărtășești la locul de muncă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×