Reclamă

Idei de manichiură pentru orice tip de unghie. Sugestiile fac parte din trendurile anului 2023

Experții oferă idei de manichiură pentru orice tip de unghie. Acestea se încadrează în tendințele acestui an. Dacă ai nevoie de câteva sugestii pentru zilele următoare, ori pentru evenimente speciale, ai venit la locul potrivit.

Publicat: 15 iunie 2023, 6:41 / Actualizat: 15 iunie 2023, 10:14

Anul 2023 este al culorilor vii, al entuziasmului și al modelelor cât mai creative. Așadar, dacă ai nevoie de ajutor, urmărește acest articol până la final. Garantăm că-ți va fi foarte greu să decizi ce să alegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei de manichiură pentru orice tip de unghie

Tendințele în materie de unghii vin și pleacă. Totuși, există variante care nu vor apune niciodată. Nuanțele naturale, simple și de impact vor fi mereu la mare căutare. De asemenea, poți integra în stilul tău atât idei elegante, cât și funky.

Nu uita, cel mai important este să te simți bine în pielea ta, iar nuanțele pe care le alegi trebuie să-ți susțină personalitatea. De asemenea, grija pentru unghii în sezonul rece trebuie să fie o prioritate pentru tine.

De fapt, specialiștii din domeniu consideră că, atunci când vine vorba de creativitate, nu există limite sau reguli.

De asemenea, dacă ai epuizat toate sursele de inspirație și nu mai știi cu ce să vii nou, te ajută noi. O să-ți impresionezi toate prietenele și, cu siguranță, vei fi apreciată pentru alegerile făcute.

Reclamă

Nuanțe naturale

Din lista cu idei de manichiură pentru orice tip de unghie nu poate să lipsească naturalețea. Pentru că toate nuanțele au un loc și un timp al lor în istoria trendurilor, stilul natural nu va obosi niciodată. Este o idee minunată, mai ales pentru că o poți purta atât de zi cu zi, cât și în cazul unui eveniment important.

De asemenea, această alegere merge de minune, indiferent de lungime sau formă. Naturalețea unghiilor tale vor oferi un aspect curat, îngrijit și foarte frumos.

Reclamă

Candy-Red

Dacă simți nevoia de a ieși mai mult în evidență, roșu va da mereu o notă de rafinament. De asemenea, este potrivită pentru tine, indiferent de forma pe care o alegi de această dată. Așadar, ai liber la nuanțe de roșu clasice, spune MarieClaire.com.

Accente curate

Un lac de unghii incolor, alături de puncte metalice, ori de culori diferite, vor fi mereu la modă. Nu te îngrijora, face parte din lista cu idei de manichiură pentru orice tip de unghie, scrie Cosmopolitan.com.

Nuanțe de sezon

În mod evident, nu vei da niciodată greși dacă alegi culori potrivite pentru vremea de afară. Acestea vor completa, cu siguranță, orice stil vestimentar sau personalitate. Acestea sunt culori potrivite pentru orice împrejurare socială. De la locul de muncă, la o vacanță nuanțele de sezon sunt printre cele mai bune alegeri.

Nuanțe mate

Deși poate credeai că au apus vremurile unghiilor mate, află că nu e chiar așa. Experții consideră că unghiile mate se potrivesc pentru femeile cu o personalitate mai discretă.

În plus, e vorba de un aspect simplu, plăcut din punct de vedere vizual și extrem de simplu de realizat. Evident, poți alege culorile tale preferate, ori de sezon și completează-le cu un lac de unghii mat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×