Reclamă

secrete

O fată care se dă cu protecție solară pe față, pe timp de iarnă
Sănătate
// 12 martie 2022

Secretul numărul 1 anti-îmbătrânire. Iată ce spun medicii și care e concluzia lor

Produsele care promit efecte anti-îmbătrânire sunt multe. Piața acestor produse cosmetice a fost estimată la aproximativ 58,5 miliarde de dolari în 2020, lucru care nu este deloc surprinzător. Cine nu vrea să aibă mereu un aspect tânăr? Iată ce spun medicii despre secretul numărul 1 anti-îmbătrânire.
Reclamă
Selena Gomez într-o rochie neagră la un eveniment public din 2011
Divertisment
// 6 februarie 2022

Selena Gomez și-a dezvăluit secretele de frumusețe. Artista crede că societatea are standarde nerealiste

Selena Gomez a oferit recent un interviu pentru publicația Glamour în care și-a dezvăluit secretele de frumusețe. Artista a atins mai multe subiecte delicate, printre care și standardele nerealiste la care se raportează cele mai multe adolescente. Vedeta în vârstă de 29 de ani spune că s-a simțit încrezătoare doar în momentul în care s-a acceptat exact așa cum este.
O femeie trecută de 40 de ani, gata să alerge, echipată corespunzător, cu căști în urechi
Sănătate
// 20 noiembrie 2021

Secretul siluetei perfecte după 40 de ani. Ce trebuie să faci ca să te menții în formă

Indiferent care este motivul pentru care vrei un corp suplu și după o anumită vârstă, nu există nimic care să te împiedice să te îndrepți către fitness. Secretul siluetei perfecte după 40 de ani este faptul că prejudecățile nu au ce să caute în viața ta. Activitatea fizică constantă este mult mai importantă cu cât îmbătrânești.
Imagine cu zodiile din cadranul zodiacal
Horoscop
// 19 august 2021

În ce zodii poți avea încredere și cine te poate trăda

Când vine vorba despre zodii, fiecare se deosebește printr-o caracteristică specifică. Însă, dacă aducem în discuție secretele, unele semne zodiacale vor tăcea mâlc, în timp ce altele vor afișa ceea ce știu ca pe o chintă roială. Dacă și tu ești curios să vezi dacă ți-ai încredințat confidențele natiivilor din zodia care trebuie, citește mai departe. În ce zodii poți avea încredere și cine te poate trăda.
Reclamă
Cindy Crawford, purtând o cămasă albă și un sacou kaki
Frumusețe
// 22 mai 2021

Cindy Crawford împărtășește secretele sale de îngrijire a pielii

Cindy Crawford este o figură emplematică a anilor ’90, fiind una dintre cele mai recunoscute fotomodele ale tuturor timpurilor. Faptul că ea ar putea trece cu ușurință drept sora mai mare a fiicei sale de 19 ani, Kaia Gerber, ne face să ne întrebăm cum și-a menținut tonusul. Însă fotomodelului nu îi place să se ascundă așa că, Cindy Crawford împărtășește secretele sale de îngrijire a pielii, pe care cu toții ne dorim să le aflăm.
×