Reclamă

Cindy Crawford împărtășește secretele sale de îngrijire a pielii

Cindy Crawford este o figură emplematică a anilor ’90, fiind una dintre cele mai recunoscute fotomodele ale tuturor timpurilor. Faptul că ea ar putea trece cu ușurință drept sora mai mare a fiicei sale de 19 ani, Kaia Gerber, ne face să ne întrebăm cum și-a menținut tonusul. Însă fotomodelului nu îi place să se ascundă așa că, Cindy Crawford împărtășește secretele sale de îngrijire a pielii, pe care cu toții ne dorim să le aflăm.

Publicat: 22 mai 2021, 7:30

Cindy este atât de pasionată de self-care încât a fondat și dezvoltat propria linie de îngrijire a pielii, Beauty Beauty, împreună cu Dr. Jean Louis-Sebagh, în 2005. Ea a declarat: „Am învățat că (îngrijirea pielii, not.red.) este ca și cum te-ai antrena. Dacă nu faci asta în mod constant, nu vezi o diferență prea mare. Însă dacă te antrenezi regulat vreme de ani de zile, rezultatele vor apărea. La fel funcționează și îngrijirea pielii”.

Cindy Crawford împărtășește secretele sale de îngrijire a pielii

„Să arăți bine înseamnă să mănânci corect, să dormi suficient și să bei multă apă. De asemenea, trebuie să te miști. Mă antrenez de mai multe ori pe săptămână, fac drumeții și merg cu bicicleta”, mărturisește Cindy Crawford.

„În ultima vreme am descoperit fețele de pernă din mătase, pentru dormit. Îmi împiedică părul să se electrizeze noaptea și cu siguranță am mai puține urme pe față din cauza pernei când mă trezesc!”.

Îngrijirea pielii este o investiție

„De asemenea, am învățat că merită cheltuiți banii pe produsele care vă fac bine pielii. Deci aveți mare grijă la îngrijirea pielii și fondul de ten.

Reclamă

Puteți folosi un rimel mai puțin costisitor, sau un luciu de buze, dar în pielea ta merită să investești „, a spus Cindy Crawford, citată de WomensHealthmag.com.

Un alt sfat din partea acesteia este să nu ne pensăm sprâncenele prea mult. Cindy Crawford și-a lăudat decizia de a nu-și pensa prea mult sprâncenele când era tânără; transmițând acest îndemn și fiicei sale mai departe.

Produse cheie

Reclamă

În cadrul interviul citat de publicația americană, Cindy Crawford Cindy Crawford împărtășește secretele sale de îngrijire a pieliia. Aceasta povestit cum dr. Jean-Louis Sebagh „a învățat-o (că, not.red.) ziua este despre protejarea pielii și noaptea despre restaurarea acesteia”.

„În fiecare zi, cel puțin, îmi curăț pielea la duș. Iubesc serurile pentru că au mai multă putere”. Îmi place în mod deosebit să aplice serumul în timp ce „pielea este încă puțin umedă”. Folosesc astfel un ser și apoi aplic crema de zi ”, a adăugat aceasta.

Înainte de culcare, Cindy Crawford se demachiază întotdeauna și folosește o cremă cu retinol. Aceasta recunoaște și că folosește cu sfințenie crema cu protecție solară, încă de la vârsta de 19 ani.

Părul, la fel de important ca și pielea

„Cine știa că părul îmbătrânește? Bineînțeles că mă așteptam să trebuiască să-mi vopsesc părul pe măsură ce aveam să îmbătrânesc, însă și textura acestuia s-a schimbat. De aceea a trebuit să-i ofer și părului meu mai mută dragoste. Folosesc mereu balsam leave-in”

– Cindy Crawford

„Întotdeauna spun că nici măcar nu mă trezesc arătând ca Cindy Crawford! Ceea ce oamenii văd pe coperțile revistelor este un moment perfect (care îmbină, not. red.) vântul, lumina, părul, machiajul. Acesta este un proces ce durează cel puțin două ore”, a mărturisit fostul fotomodel. Acesta este motivul pentru care Cindy nu se lasă afectată de presiunea externă de a arăta bine și și-a creat o rutină din a se îngriji de pielea și sinele său.

„Întotdeauna spun că nici măcar nu mă trezesc arătând ca Cindy Crawford! Ceea ce oamenii văd pe coperțile revistelor este un moment perfect (care îmbină, not. red.) vântul, lumina, părul, machiajul. Acesta este un proces ce durează cel puțin două ore”, a mărturisit fostul fotomodel. Acesta este motivul pentru care Cindy nu se lasă afectată de presiunea externă de a arăta bine și și-a creat o rutină din a se îngriji de pielea și sinele său.

Aceste mărturisiri sunt un model pentru fiica sa, Kaia, care calcă pe urmele fostului fotomodel, iar pentru care modellingul nu era oricum o lume străină.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×