Cindy Crawford împărtășește secretele sale de îngrijire a pielii

Cindy Crawford este o figură emplematică a anilor ’90, fiind una dintre cele mai recunoscute fotomodele ale tuturor timpurilor. Faptul că ea ar putea trece cu ușurință drept sora mai mare a fiicei sale de 19 ani, Kaia Gerber, ne face să ne întrebăm cum și-a menținut tonusul. Însă fotomodelului nu îi place să se ascundă așa că, Cindy Crawford împărtășește secretele sale de îngrijire a pielii, pe care cu toții ne dorim să le aflăm.

Publicat: 22 mai 2021, 7:30 / Actualizat: 21 mai 2021, 13:06

Cindy este atât de pasionată de self-care încât a fondat și dezvoltat propria linie de îngrijire a pielii, Beauty Beauty, împreună cu Dr. Jean Louis-Sebagh, în 2005. Ea a declarat: „Am învățat că (îngrijirea pielii, not.red.) este ca și cum te-ai antrena. Dacă nu faci asta în mod constant, nu vezi o diferență prea mare. Însă dacă te antrenezi regulat vreme de ani de zile, rezultatele vor apărea. La fel funcționează și îngrijirea pielii”.

Cindy Crawford împărtășește secretele sale de îngrijire a pielii

„Să arăți bine înseamnă să mănânci corect, să dormi suficient și să bei multă apă. De asemenea, trebuie să te miști. Mă antrenez de mai multe ori pe săptămână, fac drumeții și merg cu bicicleta”, mărturisește Cindy Crawford.

„În ultima vreme am descoperit fețele de pernă din mătase, pentru dormit. Îmi împiedică părul să se electrizeze noaptea și cu siguranță am mai puține urme pe față din cauza pernei când mă trezesc!”.

Îngrijirea pielii este o investiție

„De asemenea, am învățat că merită cheltuiți banii pe produsele care vă fac bine pielii. Deci aveți mare grijă la îngrijirea pielii și fondul de ten.

Puteți folosi un rimel mai puțin costisitor, sau un luciu de buze, dar în pielea ta merită să investești „, a spus Cindy Crawford, citată de WomensHealthmag.com.

Un alt sfat din partea acesteia este să nu ne pensăm sprâncenele prea mult. Cindy Crawford și-a lăudat decizia de a nu-și pensa prea mult sprâncenele când era tânără; transmițând acest îndemn și fiicei sale mai departe.

Produse cheie

În cadrul interviul citat de publicația americană, Cindy Crawford Cindy Crawford împărtășește secretele sale de îngrijire a pieliia. Aceasta povestit cum dr. Jean-Louis Sebagh „a învățat-o (că, not.red.) ziua este despre protejarea pielii și noaptea despre restaurarea acesteia”.

„În fiecare zi, cel puțin, îmi curăț pielea la duș. Iubesc serurile pentru că au mai multă putere”. Îmi place în mod deosebit să aplice serumul în timp ce „pielea este încă puțin umedă”. Folosesc astfel un ser și apoi aplic crema de zi ”, a adăugat aceasta.

Înainte de culcare, Cindy Crawford se demachiază întotdeauna și folosește o cremă cu retinol. Aceasta recunoaște și că folosește cu sfințenie crema cu protecție solară, încă de la vârsta de 19 ani.

Părul, la fel de important ca și pielea

„Cine știa că părul îmbătrânește? Bineînțeles că mă așteptam să trebuiască să-mi vopsesc părul pe măsură ce aveam să îmbătrânesc, însă și textura acestuia s-a schimbat. De aceea a trebuit să-i ofer și părului meu mai mută dragoste. Folosesc mereu balsam leave-in”

– Cindy Crawford

„Întotdeauna spun că nici măcar nu mă trezesc arătând ca Cindy Crawford! Ceea ce oamenii văd pe coperțile revistelor este un moment perfect (care îmbină, not. red.) vântul, lumina, părul, machiajul. Acesta este un proces ce durează cel puțin două ore”, a mărturisit fostul fotomodel. Acesta este motivul pentru care Cindy nu se lasă afectată de presiunea externă de a arăta bine și și-a creat o rutină din a se îngriji de pielea și sinele său.

„Întotdeauna spun că nici măcar nu mă trezesc arătând ca Cindy Crawford! Ceea ce oamenii văd pe coperțile revistelor este un moment perfect (care îmbină, not. red.) vântul, lumina, părul, machiajul. Acesta este un proces ce durează cel puțin două ore”, a mărturisit fostul fotomodel. Acesta este motivul pentru care Cindy nu se lasă afectată de presiunea externă de a arăta bine și și-a creat o rutină din a se îngriji de pielea și sinele său.

Aceste mărturisiri sunt un model pentru fiica sa, Kaia, care calcă pe urmele fostului fotomodel, iar pentru care modellingul nu era oricum o lume străină.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Divertisment
Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben Affleck. Ce a spus frumoasa blondină
Despre frumoasa blondină s-a scris mult în ultimul timp. Chiar dacă a oferit doar scurte declarații despre relația ei cu Alex Rodriguez, recent Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben...
3
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la filmările unui videoclip, în 2002, în timp ce se țin de mână
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Imaginile care confirmă povestea lor de dragoste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Acest gest tandru face însă mai mult decât o mie de cuvinte. Povestea lor de...
4
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
5
Beyonce și Jay-Z, apropiați, la un eveniment NBA
Divertisment
Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv
Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei...
PARTENERI
×