Reclamă

Cum se îmbracă Kaia Gerber atunci când merge la sala de sport. Silueta îi permite să poarte orice

Kaia Gerber are apariții impecabile atunci când se află pe podiumurile de modă sau la ședințele foto. Sunt mulți cei care însă se întreabă cum se îmbracă Kaia Gerber atunci când merge la sala de sport. Silueta impecabilă o ajută să poarte orice fel de ținută dorește.

Publicat: 11 martie 2021, 8:05 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 17:32

Recent, Kaia a fost fotografiată în Los Angeles, California. Acesta a îmbrăcat o ținută lejeră pentru ora de Pilates de la sala de sport pe care o frecventează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se îmbracă Kaia Gerber atunci când merge la sala de sport

Modelul în vârstă de 19 ani a fost fotografiată purtând o pereche de colanți gri, care i-au pus formele în valoare. Kaia a avut grijă să nu îi fie frig și a optat pentru o jachetă pufoasă într-o nuanță de roz.

Detaliul care a atras însă atenția a fost faptul că tânăra nu s-a sfiit să-și arate ciorapii albi, pe care i-a ridicat destul de mult, peste colanți. Aceasta a încălțat o pereche de ghete călduroase, scurte însă. Regina catwalk-ului, așa cum o numește DailyMail, și-a pus obiectele personale într-o poșetă în aceeași nuanță cu cea a ghetelor, chiar dacă nu se integra în ținută.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kaia Gerber, fotografiată în timp ce se îndreaptă către sala de sport
Kaia Gerber a îmbrăcat o ținută lejeră pentru ora de Pilates de la sala de sport pe care o frecventează / Profimedia Images
Reclamă

La capitolul accesorii, Kaia nu a excelat, poate și pentru că se îndrepta către sala de sport. Acesta nu a lăsat acasă însă ochelarii de soare, iar masca pe care a purtat-o a fost una neagră.

Fiica lui Cindy Crawford a cunoscut succesul în lumea modei încă de mică. Aceasta reprezintă multe brand-uri mari ale lumii și reușește să îndeplinească cu succes toate proiectele în care e implicată.

Cariera Kaiei Gerber până la vârsta de 19 ani

Reclamă

Kaia Gerber este fiica supermodelului Cindy Crawford și a omului de afaceri Rande Gerber. Aceasta a început să intre în lumina camerelor de fotografiat de la vârsta de 10 ani, atunci când a fost aleasă de casa de modă Versace să participe la lansarea unei colecții pentru copii.

La numai 16 ani a fost prezentă într-un show al brand-ului Calvin Klein, în anul 2017. Ea a fost mai apoi cooptată de brand-uri precum Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Prada, Chanel, Fendi, Miu Miu, MaxMara sau Givenchy.

În anul 2018, Kaia a fost numită Modelul Anului la Gala British Fashion Awards.

De-a lungul timpului, Kaia a spus că integrarea ei în această lume a fost una extrem de ușoară. Ea a crescut în lumina reflectoarelor și i-a fost de multe ori alături mamei sale în cariera de model.

Pentru mine modellingul nu era o lume străină și simțeam că o înțeleg. Știam în ce mă bag. Am fost înconjurată foarte mult de asta. Cu siguranță cred că există unele lucruri despre care oricât de multe ți-ar spune cineva, trebuie să le înveți pe propria piele. Așa că pentru mine a fost cu siguranță mai puțin înspăimântător. Am atât de multă apreciere pentru femei precum mama mea și pentru celelalte fete care nu știu nimic atunci când încep.

– Kaia Geber

Cindy Crawford și-a îndeplinit cu succes rolul de maă pentru Kaia, dar a fost și mentorul perfect pentru fiica sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×