Reclamă

Disney renunță la Gina Carano, actrița din The Mandalorian

Disney renunță la Gina Carano, actrița care joacă în serialul The Mandalorian. Decizia vine în urma unor postări ale acesteia de pe social media. Carano a distribuit o postarea care făcea referire la cum au fost tratați republicanii în Statele Unite ale Americii în timpul campaniei electorale.

Publicat: 11 februarie 2021, 13:09

Mai mult, tratamentul de care au avut parte era comparat cu cel pe care l-au suferit evreii în timpul Holocaustului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce internauții și fanii serialului s-au sesizat în mediul online, compania Lucasfilm a luat măsuri. În cursul zilei de miercuri, gigantul care a produs seriile de filme Star Wars și Indiana Jones, a anunțat că a renunțat la colaborarea cu Gina Carano.

Disney renunță la Gina Carano: reacțiile producătorilor de film

O sursă apropiată companiei Lucasfilm a declarat presei faptul că în acest moment Gina Carano nu mai este angajată. Gigantul Disney nu mai lucreză cu ea și nici nu mai există planuri care să o implice în viitor. Aceeași sursă a adăugat că postările sunt denigratoare și discriminatorii la adresa diversității culturale și religioase care există în lume.

Să denigrezi oamenii din cauza culturii din care provin și a religiei cu care se identifică este extrem de respingător și inacceptabil.

Acest eveniment s-a produs în urma unor postări pe care actrița le-a distribuit în povestea ei de pe Instagram. Carano a vorbit despre cât de mult au fost persecutați evreii de Germania Nazistă. A postat apoi „Cum e acest lucru diferit față de ura pe care o au oamenii vizavi de orientările politice ale altora?

Reclamă

Ca reacție la scandalul care a luat amploare pe social media, actrița a șters postările de pe contul ei de Instagram. Totuși, faptul că Disney renunță la Gina Carano a rămas neschimbat.

Gina Carano este cunoscută pentru părerile ei controversate

Actrița, care joacă personajul Carei Dune în serialul The Mandalorian, a mai avut apariții controversate în spațiul online. În luna noiembrie a anului trecut, aceasta a postat pe contul ei Twitter un mesaj legat tot de politică. Gina Carano a luat în râs democrații și trupele speciale de poliție care și-au făcut treaba în timpul pandemiei. Iar înainte de acest lucru, a vorbit despre cum alegerile prezidențiale din 2020 au fost fraudate. Totuși, a făcut asta fără a avea însă dovezi.

Reclamă

În urma intervențiilor unor surse, publicația Hollywood Reporter a dezvăluit că Lucasfilm plănuia să-i ofere actriței în decembrie rolul principal în propria ei producție. Din cauza scandalului care s-a produs pe rețelele de socializare și a faptului că Disney renunță la Gina Carano, aceasta nu va mai avea parte de nicio colaborare.

Există în plan alte câteva serii care au legătură cu The Mandalorian și Star Wars, dar care nu o vor mai implica și pe Carano. Decizia producătorilor Jon Favreau și Dave Filoni este definitivă și irevocabilă.

The Mandalorian este o continuare a francizei Star Wars. Este, de asemenea, unul dintre cele mai apreciate producții pe care serviciul de streaming Disney le-a avut. Serialul a fost lansat la începutul lunii noiembrie a anului 2019 și are în prezent doar două sezoane.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×