Disney renunță la Gina Carano, actrița din The Mandalorian

Disney renunță la Gina Carano, actrița care joacă în serialul The Mandalorian. Decizia vine în urma unor postări ale acesteia de pe social media. Carano a distribuit o postarea care făcea referire la cum au fost tratați republicanii în Statele Unite ale Americii în timpul campaniei electorale.

11 februarie 2021 la 13:09
Gina Carano pe covorul roșu la premiera serialului The Mandalorian
Disney renunță la Gina Carano, actrița care joacă în serialul The Mandalorian, în urma unor postări ale acesteia de pe social media / Getty Images

Mai mult, tratamentul de care au avut parte era comparat cu cel pe care l-au suferit evreii în timpul Holocaustului.

După ce internauții și fanii serialului s-au sesizat în mediul online, compania Lucasfilm a luat măsuri. În cursul zilei de miercuri, gigantul care a produs seriile de filme Star Wars și Indiana Jones, a anunțat că a renunțat la colaborarea cu Gina Carano.

Disney renunță la Gina Carano: reacțiile producătorilor de film

O sursă apropiată companiei Lucasfilm a declarat presei faptul că în acest moment Gina Carano nu mai este angajată. Gigantul Disney nu mai lucreză cu ea și nici nu mai există planuri care să o implice în viitor. Aceeași sursă a adăugat că postările sunt denigratoare și discriminatorii la adresa diversității culturale și religioase care există în lume.

Să denigrezi oamenii din cauza culturii din care provin și a religiei cu care se identifică este extrem de respingător și inacceptabil.

Acest eveniment s-a produs în urma unor postări pe care actrița le-a distribuit în povestea ei de pe Instagram. Carano a vorbit despre cât de mult au fost persecutați evreii de Germania Nazistă. A postat apoi „Cum e acest lucru diferit față de ura pe care o au oamenii vizavi de orientările politice ale altora?

Ca reacție la scandalul care a luat amploare pe social media, actrița a șters postările de pe contul ei de Instagram. Totuși, faptul că Disney renunță la Gina Carano a rămas neschimbat.

Gina Carano este cunoscută pentru părerile ei controversate

Actrița, care joacă personajul Carei Dune în serialul The Mandalorian, a mai avut apariții controversate în spațiul online. În luna noiembrie a anului trecut, aceasta a postat pe contul ei Twitter un mesaj legat tot de politică. Gina Carano a luat în râs democrații și trupele speciale de poliție care și-au făcut treaba în timpul pandemiei. Iar înainte de acest lucru, a vorbit despre cum alegerile prezidențiale din 2020 au fost fraudate. Totuși, a făcut asta fără a avea însă dovezi.

În urma intervențiilor unor surse, publicația Hollywood Reporter a dezvăluit că Lucasfilm plănuia să-i ofere actriței în decembrie rolul principal în propria ei producție. Din cauza scandalului care s-a produs pe rețelele de socializare și a faptului că Disney renunță la Gina Carano, aceasta nu va mai avea parte de nicio colaborare.

Există în plan alte câteva serii care au legătură cu The Mandalorian și Star Wars, dar care nu o vor mai implica și pe Carano. Decizia producătorilor Jon Favreau și Dave Filoni este definitivă și irevocabilă.

The Mandalorian este o continuare a francizei Star Wars. Este, de asemenea, unul dintre cele mai apreciate producții pe care serviciul de streaming Disney le-a avut. Serialul a fost lansat la începutul lunii noiembrie a anului 2019 și are în prezent doar două sezoane.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×