Reclamă

Cele mai așteptate filme ale anului 2021 la cinema

”Top Gun”, ”Fast and Furious 9” și ”No Time to Die” se numără printre cele mai așteptate filme ale anului 2021 la cinema.

Publicat: 6 februarie 2021, 7:16 / Actualizat: 12 februarie 2021, 17:06

Deși pandemia a închis forțat mare parte din cinematografele din întreaga lume, iar cele mai multe producții au făcut tranziția la online, dovadă palmaresul generos de nominalizări al platformei Netflix la Globurile de Aur 2021, care conduce topul printre producători cu 42 de mențiuni, încă ne dorim să mergem la cinematograf. Și avem nu unul, ci mai multe filme care ne vor motiva să ne întoarcem în sala de cinema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai așteptate filme ale anului 2021 la cinema

Pandemia a fost o perioadă dificilă nu doar pentru lucrătorii în sănătate. Pericolul, dar mai ales incertitudinea, a afectat toată industria cinematografică. Unele producții și-au amânat premierele chiar cu câteva luni, așa cum este cazul filmului ”No Time to Die” pe care trebuia să îl vedem în luna aprilie. Din păcate, va trebui să răbdăm până la toamnă.

Another Round – 5 martie

Patru prieteni, toți profesori de liceu, testează o teorie conform căreia își vor îmbunătăți viața dacă vor menține un nivel de alcool constant în sânge. Rotten Tomatoes încadrează filmul în categoria tragicomediei și îl definește drept ”o poveste amețitoare despre crizele vârstei mijlocii”.

„Trauma și tragedia sunt prezente în film, iar secvența finală este dulce-amăruie, dar este, de asemenea, pur și simplu unul dintre cele mai distractive și magnifice momente din lumea filmului în anul 2020”, consideră Tasha Robinson, un critic de top al platformei Rotten Tomatoes.

Reclamă

Regizor: Thomas Vinterberg
Scenariști: Thomas Vinterberg, Tobias Lindholm
Rol principal: Mads Mikkelsen

The Nest – 9 aprilie

Reclamă

Viața unui antreprenor și a familiei sale ia o întorsătură neașteptată după ce se mută într-o conac dintr-o zonă rurală a Angliei. 

„Nu mulți povestitori care lucrează astăzi în industria cinematografică își fac timp pentru a fixa bazele emoționale ale fiecărui personaj. Durkin o face și atunci când personajele sale suferă, distrugerea se simte cu atât mai pronunțată. The Nest este unul dintre cele mai bune filme ale anului: deși acțiunea este plasată în trecut, este vorba despre sentimentul propriei case care se întoarce împotriva ta atunci când lumea din afară devine cu atât mai ostilă – o temă care rezonează dincolo de perioada de timp în care este plasată”, scrie criticul David Sims pentru The Atlantic.

Regizor: Sean Durkin
Scenarist: Sean Durkin
Rol principal: Jude Law, Carrie Coon

Top Gun: Maverick – 9 iulie

După mai bine de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai Marinei, Pete ”Maverick” Mitchell este locul în care trebuie să fie. Își depășește limitele ca un pilot de test curajos și evită o avansare în grad. Confruntându-se cu un viitor incert și cu fantomele trecutului său, Maverick duce o luptă cu propriile sale temeri profunde care culminează cu o misiune care cere sacrificiul suprem din partea celor care vor fi aleși să o onoreze.

Regizor: Joseph Kosinki
Scenariști: Ehren Kruger, Eric Warren Singer, Christopher McQuarrie
Rol principal: Tom Cruise

Fast and Furious 9 – 28 mai

Dominic Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, Brian, dar știe că pericolul se ascunde întotdeauna în orizontul lor pașnic. De data aceasta, amenințarea îl va obliga pe Dom să se confrunte cu păcatele din trecutul său pentru a-i salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Dominic Toretto și echipajul său își unesc forțele pentru a lupta cu cel mai iscusit asasin și șofer de înaltă performanță pe care l-au întâlnit vreodată – fratele său, scrie metacritic.

Regizor: Justin Lin
Scenariști: Daniel Casey, Gary Scott Thompson
Roluri principale: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron

The King’s Man – 20 august

În primii ani ai secolului XX, agenția Kingsman este formată pentru a înfrunta o cabala (n.r. dexonline: „tradiție religioasă ebraică, bazată pe interpretarea ezoterică și simbolică a Vechiului Testament”) care planifică un război pentru a distruge milioane de oameni.

Regizor: Matthew Vaughn
Scenariști: Matthew Vaughn, Karl Gajdusek
Roluri principale: Ralph Fiennes, Harris Dickinson, Gemma Arterton

No Time To Die – 8 octombrie

James Bond a părăsit serviciul activ, dar se bucură de liniște pentru puțin timp. Felix Leiter, un vechi prieten de la CIA, apare pentru a-i cere ajutorul. Împreună pleacă pe urmele unui ticălos înarmat cu o tehnologie nouă periculoasă.

Regizor: Cary Joji Fukunga
Scenariști: Neal Purvis, Robert Wade, Cary Joji Fukunga, Phoebe Waller-Bridge
Roluri principale: Daniel Craig, Ana de Armas, Rami Malek

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×