Reclamă

Cum arată Ursula Corbero când nu joacă în filme. Tokyo e complet diferită

Ursula Corbero a intrat în atenția fanilor prin intermediul serialului Casa de Papel. Producția a avut un succes enorm după ce a intrat în grila Netflix. Te-ai întrebat vreodată cum arată Ursula Corbero în viața reală?

Publicat: 28 ianuarie 2021, 10:37 / Actualizat: 5 decembrie 2021, 14:59

Ursula Corbero este actrița care o interpretează pe Tokyo în Casa de Papel. Acesta a avut de jucat un personaj dificil, dar puternic în același timp. Ea a pus în scenă unul dintre personajele cheie ale producției. Mulți se întreabă însă ce face și cum arată Ursula Corbero atunci când nu trage cu arma sau aruncă grenade, ori acționează din impuls, sub presiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată Ursula Corbero când nu joacă în filme

Actrița se numără printre vedetele care sunt active pe conturile de pe rețelele de socializare. Aceasta nu ezită se se pozeze în cele mai sexy ipostaze. Recent, și-a bucurat fanii cu o imagine în care apare îmbrăcată elegant într-o rochie neagră și lungă, cu o coafură aparte. Pentru a-și completa ținuta, Ursula a optat pentru bijuterii masive, în contrast cu silueta ei trasă prin inel.

Reclamă

Ursula Corbero are peste 20 000 000 de admiratori pe contul de Instagram.

De multe ori actrița se pozează doar în lenjerie intimă și lasă la vedere mai mute părți ale corpului, semn că se simte foarte bine în pielea ei. Ursula are un corp superb și se poate mândri cu el fără să-i pese că va primi critici. Vezi în galeria foto cum arată Ursula Corbero în viața reală.

La fiecare postare a vedetei există multe reacții din partea fanilor. Aceștia sunt mereu plăcut surprinși de ipostazele în care se fotografiază actrița și îi transmit mesaje prin care îi spun că arată senzațional.

Cum arată Ursula Corbero în viața reală. Pozele pe care le publică pe Instagram:

Reclamă

Cine este și cum arată iubitul Ursulei Corbero

Dacă în serial se iubește pătimaș cu unul dintre partenerii ei, Rio, în realitate ea formează un cuplu cu Chino Darin, un actor de origine argentiniană. Cei doi sunt împreună din anul 2016, iar fotografiile pe care le publică le dezvăluie cum arată Ursula Corbero când nu joacă în filme.

Cei doi nu se sfiesc să publice imagini din intimitate, dar nici să-și facă declarații de dragoste în mod public. Ursula și Chino au început relația de dragoste după ce s-au cunoscut la filmările serialului La Embajada, producție în care au fost iubiți.

Filmări Casa de Papel sezonul 5

Partea a doua a sezonului 5 Casa de Papel este acum disponibilă pe platforma de streaming Netflix. Premiera a avut loc pe data de 3 decembrie 2021.

Aceasta este ultima parte a serialului spaniol, care a avut un succes răsunător la nivel mondial. Serialul a primit numeroase premii la evenimente de anvergură din întreaga lume, chiar și la Premiile Emmy din 2018. Atunci a câștigat Cea mai bună serie dramatică.

Măștile purtate de banda condusă de Profesor în serial, cele cu Salvador Dali și salopetele roșii au ajuns celebre în întreaga lume. Deși serialul trebuia să se numească Los Desahucidos, Cei fără de speranță, într-un final s-a ajuns la denumirea Casa de Papel.

Un detaliu pe care fanii serialului nu trebuie să-l afle este faptul că banii folosiți în film nu au fost reali din motive de securitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×