Reclamă

Ramona Olaru are o soră superbă. Cum arată Simona și câți copii are

Ramona Olaru este o femeie frumoasă. Aceasta se face remarcată în fiecare zi în cadrul matinalului de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani, dar și în postările pe care le face pe rețelele sociale sau în aparițiile la evenimente. Cu toate acestea, puțini știu că Ramona Olaru are o soră superbă.

Publicat: 5 iunie 2022, 7:21

Este o persoană foarte activă, sinceră și dedicată. Iubitoarea și care știe cum să iasă cu zâmbetul pe buze din cele mai dificile situații. Cu toate acestea, e destul de discretă atunci când vine vorba despre viața personală. În prezent, Ramona trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Cazacu, scrie a1.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramona Olaru are o soră superbă

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu detalii despre familia și trecutul Ramonei Olaru. De exemplu, asistenta TV are o soră absolut superbă, care are familie și doi copii. Chiar dacă au o relație apropiată, Ramona publică rar imagini cu Simona. Cea mai recentă este de la botezul celui de-al doilea copil al surorii sale.

Îmbrăcate în rochii lejere de vară, cu coronițe de flori pe cap, Ramona și Simona au făcut poze împreună. Fanii au remarcat atunci imediat asemănarea dintre cele două. Au zâmbet larg, ochi sinceri și pare că legătura dintre ele este una dintre cele mai frumoase.

„Nu pot să cred! Sor’ mea a ajuns la al doilea copil! În cea de-a două poză încercam să aflu secretul! … soon! 🤭”, a scris Ramona Olaru atunci, în descrierea imaginilor de pe Instagram.

Reclamă

Cum este de fapt Ramona Olaru

Atunci când a fost invitată la interviul CaTine.ro, Ramona Olaru a spus că a crescut în mediul rural, la Călărași, într-o localitate în care părinții ei dețin o fermă. Cu zâmbetul pe buze, asistenta TV a spus că educația a primit-o în familie, dar că au fost zile în care ea și sora sa nu aveau bani să meargă la școală.

Aveam 12 ani și sora mea era la liceu. Cred că era în clasa a IX-a sau a X-a. Ai mei nu aveau bani suficienți cât să o trimită la școală în fiecare săptămână. A fost un moment în care nu au avut deloc. Cred că am mers vreo două sau trei zile la muncă, la cules de porumb. Totul ca să aibă bani să meargă încă o săptămână la școală.

Reclamă

– Ramona Olaru

Atunci când a povestit acest lucru, Ramona a avut lacrimi în ochi, o altă dovadă a faptului că o iubește nespus pe Simona.

Ramona Olaru este o femeie care uimește nu numai cu aspectul fizic, dar cu multă încredere și se pare că acesta este succesul pentru ea. Vedeta spune adesea că nu se gândește niciodată la ceea ce a fost rău pentru că anii trec și ea este mereu acolo unde își dorește.

Un motto după care Ramona se ghidează în viața de zi cu zi este că nimic nu e mai puternic decât ea pentru că ea este cea mai frumoasă și mai bună persoană din viața ei. Asistenta TV este una dintre cele mai pozitive persoan, trăiește fiecare clipă cu intensitate maximă și trecutul îl lasă deoparte. Nu are regrete și nu lasă pe nimeni să o dea înapoi de la ceea ce și-a propus.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×