Reclamă

Ramona Olaru

Ramona Olaru, într-o ținută roz, sexy, la Roata Vedetelor
Divertisment
// 22 iulie 2022

Ramona Olaru e fericită și împlinită la 33 de ani: „Sunt prea bună și fizic și psihic și moral”

Ramona Olaru e fericită și împlinită la 33 de ani. Deși mulți ar spune că e prea copilăroasă uneori sau că face glume deplasate, asistenta la Super Neatza cu Răzvan și Dani nu-și arată vârsta din punct de vedere fizic, iar pe interior este mult mai matură decât lasă să se vadă.
Reclamă
Ramona Olaru, pe fotoliu, într-o ținută lejeră, la interviul CaTine.ro
Divertisment
// 5 iunie 2022

Ramona Olaru are o soră superbă. Cum arată Simona și câți copii are

Ramona Olaru este o femeie frumoasă. Aceasta se face remarcată în fiecare zi în cadrul matinalului de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani, dar și în postările pe care le face pe rețelele sociale sau în aparițiile la evenimente. Cu toate acestea, puțini știu că Ramona Olaru are o soră superbă.
icon
Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră, zâmbește la cameră, în timp ce stă pe un scaun în studioul unde sunt filmate interviurile din seria CaTine.ro..
CaTine
// 13 aprilie 2021

Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră: „Cea mai mare realizare e faptul că sunt colega băieților de la Neatza”

O vezi mereu la TV cu zâmbetul pe buze, dimineața devreme. Râde, dansează și face glume cu echipa emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. În ciuda aparențelor, Ramona Olaru este însă un om ca noi ceilalți, care a muncit mult pentru a-și putea îndeplini fiecare dorință.
×