Reclamă

Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră: „Cea mai mare realizare e faptul că sunt colega băieților de la Neatza”

O vezi mereu la TV cu zâmbetul pe buze, dimineața devreme. Râde, dansează și face glume cu echipa emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. În ciuda aparențelor, Ramona Olaru este însă un om ca noi ceilalți, care a muncit mult pentru a-și putea îndeplini fiecare dorință.

Publicat: 13 aprilie 2021, 12:09 / Actualizat: 3 februarie 2023, 18:04
Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră, zâmbește la cameră, în timp ce stă pe un scaun în studioul unde sunt filmate interviurile din seria CaTine.ro..
Ea a spus încă de la început că cea mai mare realizare a sa este faptul că face parte din echipa Neatza cu Răzvan și Dani. Dar până aici asistenta TV nu a avut un drum ușor de parcurs / CaTine.ro

De luni până vineri, de la ora 8:00 la 12:00 și în weekend de la 10:00 la 12:00, Ramona este prezentă pe micul ecran. Te binedispune cu energia ei debordantă. Mereu naturală, aranjată impecabil și pusă pe distracție, asistenta TV este persoana de care ai nevoie în fiecare dimineață ca să te încarce pozitiv pentru întreaga zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră

Când i s-a propus să răspundă unor întrebări pentru interviul acesta, Ramona a spus „da” imediat, fără să se gândească prea mult. Așa este ea. Dornică să ajute și să le ofere celor din jur tot ce are pentru ca lucrurile să iasă cum trebuie.

Dacă la Neatza cu Răzvan și Dani Ramona vine mereu îmbrăcată în ținute care să-i pună atuurile fizice în evidență, pentru interviul CaTine.ro, tânăra de 31 de ani a adoptat un stil mai relaxat, ca pentru o întâlnire cu niște vechi prieteni. Așa a și decurs discuția cu ea, degajat, într-un mediul plăcut. Ramona a dat o mulțime detalii despre trecutul ei și despre lucrurile care au ajutat-o să devină omul de azi.

Ea a spus încă de la început că cea mai mare realizare a sa este faptul că face parte din echipa Neatza cu Răzvan și Dani. Dar până aici asistenta TV nu a avut un drum ușor de parcurs.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Copilăria, anii în cares-au clădit principii și idealuri

Pentru că așa cum spuneam mai sus, Ramona a crescut în mediul rural, la Călărași mai exact, acolo unde părinții ei dețin o fermă, posibilitățile de a se dezvolta nu au fost foarte mari. Educația a primit-o din familie, chiar dacă au fost zile în care părinții nu aveau bani să le trimită nici măcar la școală pe ea și pe sora sa.

Aveam 12 ani și sora mea era la liceu. Cred că era în clasa a IX-a sau a X-a. Ai mei nu aveau bani suficienți cât să o trimită la școală în fiecare săptămână. A fost un moment în care nu au avut deloc. Cred că am mers vreo două sau trei zile la muncă, la cules de porumb. Totul ca să aibă bani să meargă încă o săptămână la școală.

– Ramona Olaru

Reclamă

Ramona a mărturisit că se află într-un moment mai delicat în viața sa. Această amintire legată de sora sa i-a adus rapid lacrimi în ochi. Dacă pe rețelele de socializare, sau pe TikTok, atunci când o vezi pare că duce o viață ușoară, asistenta TV spune că ultimii ani au fost grei.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Ce înseamnă rețelele de socializare pentru Ramona Olaru

Ancorată în sfera rețelelor de socializare, Ramona spune cu zâmbetul pe buze că paginile ei au crescut atât de repede pentru că nu și-a propus niciodată să aibă succes.

Nu vreau să ies mereu în față când e vorba de TikTok. Tot ce fac acolo e pentru a fi funny. Nu mă gândesc cum să-mi fac postările. Le fac așa cum le vedeți pentru că îmi vin natural.

– Ramona Olaru

Tot din copilărie, Ramona a spus că a rămas cu niște principii ce o ajută acum să-și croiască drumul pe care îl vrea în viață pentru ea. Deși îi place să fie mereu sexy și să arate bine, Ramona nu s-ar dezbrăca niciodată pe rețelele de socializare.

Vedeta recunoaște că primul lucru pe care îl face la prima oră a dimineții este să își verifice telefonul. Deși este conștientă că acest obicei nu este unul benefic, Ramona Olaru spune că nu poate proceda altfel. Acesta este automatismul ei de la 5:00 AM.

Ce meserie ar alege dacă ar renunța la televiziune

În cazul în care ar fi nevoită să plece din echipa Antena 1, Ramona a declarat că s-ar întoarce la ceea ce a învățat în facultate. Surprinzător sau nu, Ramona Olaru este de profesie inginer agronom sau ar practica din nou modelling-ul.

Despre interviul de angajare dat la Neatza, Dani Oțil a povestit în trecut cum s-a prezentat Ramona. Aceasta s-a alăturat echipei după ce a făcut parte din echipa emisiunii „Prietenii de la 11„, acolo unde fusese asistentă TV. Dani a spus că Ramona le-a vorbit din prima clipă despre câți centimetri se bagă porumbul în sol.

După ce a absolvit cursurile Facultății de Agronomie, Ramona a urmat și Facultatea de Management. Cu toate acestea, asistenta TV nu se simtă atrasă de aceste domenii. S-ar întoarce însă oricând cu drag în lumea prezentărilor de modă, industrie care a atras-o încă de la vârsta de 15 ani.

Nu vrea să schimbe nimic la ea

Cu multă încredere în sine, Ramona spune că dacă ar exista posibilitatea să se reîncarneze, ar vrea să fie tot ea. A învățat niște lucruri și cu siguranță le-ar face mult mai bine într-o altă viață. Nu ar schimba nimic la ea. Poate doar să nu mai aibă atât de multă încredere în oameni pentru că a avut de multe ori de suferit din cauza lor.

Cel mai valoros lucru este de fapt cel de care îmi doream să scap. Sunt mult prea bună cu anumite persoane. Bunătatea este cel mai prețios lucru. Nu multe persoane sunt atât de bune ca mine și ar acorda atât de multe șanse, indiferent de statutul pe care îl au ceilalți oameni în viața mea.

– Ramona Olaru

Din cauza faptului că nu a avut acces la prea multe cursuri extra-școlare atunci când educația ei era în formare, Ramona trăiește cu un regret. Și-ar dori foarte mult să știe să cânte și acest lucru ar face-o extrem de fericită.

Descoperă în interviul video de mai jos și detalii din viața intimă a Ramonei Olaru. Vedeta a povestit câteva lucruri despre mariajul care s-a incheiat, dar și despre dorințele sale de viitor, familie și copii.

Încrederea este cheia succesului pentru Ramona Olaru

Ramona ne-a uimit cu fiecare răspuns pe care l-a oferit în interviul pentru CaTine. Aceasta a ținut să spună că nu a gafat-o niciodată în plan profesional. Ea este genul de persoană care vede doar jumătatea plină a paharului. Nu se lasă afectată niciodată de situații greșite din trecut. „Nu mă gândesc niciodată la ceea ce a fost rău. Anii au trecut și eu sunt tot acolo„, a completat ea.

Multe lucruri din viața ei, evenimente mai puțin plăcute, fie că vorbim despre viața sentimentală sau cea profesională o fac pe Ramona să se descrie într-o singură frază:

Ce e mai puternic decât mine? Sunt cea mai frumoasă și mai bună persoană din viața mea.

– Ramona Olaru

Ramona Olaru este una dintre cele mai pozitive persoane pe care le poți cunoaște într-o viață. Trăiește fiecare clipă cu intensitate maximă și trecutul îl lasă deoparte. Nu are regrete. Le sfătuiește pe cititoarele CaTine.ro să nu accepte ca cineva să le dea înapoi de la ceea ce și-au propus. Să nu lase pe nimeni să le ia fericirea, bucuria și încrederea.

O altă vedetă care a venit cu drag la interviurile CaTine.ro este Mara Oprea. Află de ce actrița nu are regrete și cum este viața ei dincolo de ecranul televizorului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×