Reclamă

Cristina Vasiu, dincolo de artistul de pe scenă: „Sunt ușor de rănit, dar greu de învins”

Cristina Vasiu poate fi descrisă doar prin intermediul unor cuvinte precum fericire, bucurie și ambiție. Cu o apariție impecabilă, artista a pășit cu încredere pe platoul de filmare. Din primele minute petrecute alături de noi, a schimbat rapid atmosfera din jurul ei.

Publicat: 22 martie 2021, 10:15 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 17:45

În timp ce în platoul se făceau ultimele retușuri pentru a obține cadrele perfecte, Cristina a mărturisit că se simte bine alături de echipă și că studioul îi dă o stare de bine, o face să-și exploateze mai mult latura artistică.

Artista a acceptat cu o dorință imensă interviul cu noi și ne-a oferit cu mare deschidere șansa să o cunoaștem dincolo de reprezentațiile artistice de pe scenă.

Cristina Vasiu, trăiri, emoții și dorințe

Mereu cu zâmbetul pe buze, omul Cristina Vasiu ne-a asigurat că răspunsurile ei vor veni din interior, fără niciun fel de ocolișuri.

Când am intrat am zis o vorbă. Ce frumos e la voi. Ca vibe, ca energie. Este un mediu foarte artistic.

– Cristina Vasiu

Cristina Vasiu iubește să se afle în lumina reflectoarelor. Ai văzut-o deja la mai multe show-uri de talente în România, unde calitățile ei vocale au fost mereu apreciate. Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

Reclamă

Cristina Vasiu trăiește muzica și clipele petrecute pe scenă, în fața publicului, cu o pasiunea greu de descris în cuvinte.

Încă de la început, artista ne-a dezvăluit că viața ei este construită în lumina camerelor de filmat. Încă de pe băncile facultății a simțit o atracție față de lumea televiziunii. Cu mâna pe inimă, Cristina ne-a mărturisit că dacă s-ar lăsa de muzică, ar spune oricând „DA” unui proiect în televiziune, în calitate de prezentator.

Îmbrăcată într-o rochie superbă, cu o coafură atent pusă la punct, dar cu un machiaj simplu, Cristina a lăsat să se vadă prin ochii ei superbi bucuria de a trăi. Bucuria pe care fiecare dintre noi ar trebui să o apreciem în fiecare zi.

Reclamă

Întrebată în ce animal ar vrea să se reîncarneze dacă acest lucru ar fi posibil, artista a răspuns fără să stea pe gânduri. Cristina a demonstrat încă o dată că este un om pe care ai vrea să-l ai mereu în preajmă. Dacă prima dată a spus că un cățel sau o pisică ar fi animalele pe care le-ar prefera, mai apoi a vorbit cu căldură despre cai și despre cât de eleganți și impunători sunt aceștia.

Educația de la părinți, secretul artistului de azi

Minciuna și falsitatea sunt lucrurile pe care Cristina Vasiu le detestă cel mai mult la oamenii din jur. Artista preferă să-i alunge din viața sa pentru a nu ajunge în punctul să-i rănească.

Cel mai mare regret al artistei este că nu a reușit să-și cunoască bunicul patern. Pentru că este o persoană sensibilă, această neîmplinire își pune adesea ampreta asupra trăirilor ei interioare.

Cristina Vasiu, o femeie talentată și puternică, la interviul CaTine.ro
Cu mâna pe inimă, Cristina ne-a mărturisit că dacă s-ar lăsa de muzică, ar spune oricând „DA” unui proiect în televiziune / CaTine.ro

Originară din Deva, Cristina povestește cu mare plăcere despre copilăria pe care a avut-o chiar și la 29 de ani. Educația primită de la părinți i-a modelat personalitatea și a ajutat-o să devină omul de astăzi: Cristina Vasiu, un nume important în industria muzicală din România. Încă de mică a dorit să demonstreze că poate și că orice își pune în minte se poate îndeplini.

Când a fost întrebată care este cel mai stupid lucru pe care l-a crezut adevărat, Cristina a răspuns cu o privire tristă că multă vreme a avut impresia că oamenii se pot schimba. De aceea, artista preferă să-i înlăture pe oamenii care aduc energie negativă în viața ei.

Cristina Vasiu este un om asumat, care știe că în viață lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum îți dorești. Responsabilitatea și dorința de a fi mereu puternică sunt doar două dintre elementele pe care artista se bazează în viața de zi cu zi. Nu este dispusă să facă niciodată compromisuri, crede în muncă perpetuă și nu în rețeta succesului.

Pentru voi, cititoarele noastre, Cristina are un sfat important:

Voi sunteți cele mai importante. Ca Tine cu siguranță nu o să mai fie nimeni pe pământul acesta. Încearcă să te bucuri de tot ceea ce ai pentru că doar așa vei atrage precum un magnet lucrurile pozitive în viața ta.

– Cristina Vasiu

Cristina Vasiu, un om talentat

Cristina Vasiu poate fi urmărită în acest moment de public în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, difuzată pe Antena 1. Talentul muzical este asul ei de mânecă, pe care și-l scoate în cadrul fiecărei gale a emisiunii tv.

Cristina a avut o mulțime de colaborări muzicale până în acest moment alături de Provincialii, DJ Sava sau Whats Up.

Anul trecut, Cristina Vasiu a participat și la X Factor, iar Delia a fost mentorul ei. Aceasta a dat încă o dată dovadă de aptitudini pe care rar le mai găsești în zilele noastre. Ea nu a mizat pe piese comerciale așa cum se întâmplă adesea. Piesa Oameni, a lui Marius Țeicu a fost punctul de plecare pentru o reprezentație memorabilă. Cristina Vasiu a pus în scenă în sezonul 9 X Factor o reprezentație care va rămâne în istoria show-ului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată cu o rochie lungă
Horoscop
5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Ce stă în calea iubirii lor
Unele persoane sunt atât de norocoase încât păstrează o singură relație toată viața, însă există 5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Acestea caută cu ardoare o sursă de iubire, însă de cele...
2
Langoși simpli pe un platou de lemn
Rețete
Langoși simpli. Rețetă tradițională ungurească
Dacă vrei să-ți surprinzi familia cu un preparat delicios la micul dejun sau cu o gustare inedită, încearcă rețeta tradițională ungurească de langoși simpli. Nu ai cum să nu adori langoșii. Cu siguranță ți-i...
3
Tess Holiday, la o emisiune tv, într-o rochie neagră, cu decolteu
Divertisment
Tess Holliday a vorbit despre lupta cu imaginea de sine. Cum se descurcă modelul cu încrederea și prejudecățile celor din jur
Modelul a lucrat la vindecarea relației cu corpul ei, după ce anul trecut a spus că are anorexie. Tess Holliday a vorbit despre lupta cu imaginea de sine. Ea a declarat pentru People că...
4
Kate Middleton într-o rochie roz alături de Prințul Louis într-o cămașă albă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Divertisment
Prințul Louis își va schimba numele de familie. Ce tradiție trebuie să respecte fiul Ducilor de Cambridge
Prințul Louis își va schimba numele de familie și va urma o tradiție veche din Familia Regală Britanică. Mezinul familiei Ducilor de Cambridge va călca pe urmele tatălui său, Prințul William. Schimbarea va avea...
5
Lourdes Leon într-o ținută argintie la petrecerea Vanity Fair ținută după premiile Oscar 2022
Divertisment
Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris. Fiica Madonnei a purtat o ținută mulată
Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris într-o ținută mulată. Admiratorii vedetei au recunoscut-o cu greu pe fiica Madonnei. Aceasta și-a schimbat culoarea părului, iar transformarea a fost una vizibilă. Lourdes a fost...
PARTENERI
×