Reclamă

Cristina Vasiu, dincolo de artistul de pe scenă: „Sunt ușor de rănit, dar greu de învins”

Cristina Vasiu poate fi descrisă doar prin intermediul unor cuvinte precum fericire, bucurie și ambiție. Cu o apariție impecabilă, artista a pășit cu încredere pe platoul de filmare. Din primele minute petrecute alături de noi, a schimbat rapid atmosfera din jurul ei.

Publicat: 22 martie 2021, 10:15 / Actualizat: 3 februarie 2023, 18:07

În timp ce în platoul se făceau ultimele retușuri pentru a obține cadrele perfecte, Cristina a mărturisit că se simte bine alături de echipă și că studioul îi dă o stare de bine, o face să-și exploateze mai mult latura artistică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artista a acceptat cu o dorință imensă interviul cu noi și ne-a oferit cu mare deschidere șansa să o cunoaștem dincolo de reprezentațiile artistice de pe scenă.

Cristina Vasiu, trăiri, emoții și dorințe

Mereu cu zâmbetul pe buze, omul Cristina Vasiu ne-a asigurat că răspunsurile ei vor veni din interior, fără niciun fel de ocolișuri.

Când am intrat am zis o vorbă. Ce frumos e la voi. Ca vibe, ca energie. Este un mediu foarte artistic.

– Cristina Vasiu

Cristina Vasiu iubește să se afle în lumina reflectoarelor. Ai văzut-o deja la mai multe show-uri de talente în România, unde calitățile ei vocale au fost mereu apreciate. Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

Reclamă

Cristina Vasiu trăiește muzica și clipele petrecute pe scenă, în fața publicului, cu o pasiunea greu de descris în cuvinte.

Încă de la început, artista ne-a dezvăluit că viața ei este construită în lumina camerelor de filmat. Încă de pe băncile facultății a simțit o atracție față de lumea televiziunii. Cu mâna pe inimă, Cristina ne-a mărturisit că dacă s-ar lăsa de muzică, ar spune oricând „DA” unui proiect în televiziune, în calitate de prezentator.

Îmbrăcată într-o rochie superbă, cu o coafură atent pusă la punct, dar cu un machiaj simplu, Cristina a lăsat să se vadă prin ochii ei superbi bucuria de a trăi. Bucuria pe care fiecare dintre noi ar trebui să o apreciem în fiecare zi.

Reclamă

Întrebată în ce animal ar vrea să se reîncarneze dacă acest lucru ar fi posibil, artista a răspuns fără să stea pe gânduri. Cristina a demonstrat încă o dată că este un om pe care ai vrea să-l ai mereu în preajmă. Dacă prima dată a spus că un cățel sau o pisică ar fi animalele pe care le-ar prefera, mai apoi a vorbit cu căldură despre cai și despre cât de eleganți și impunători sunt aceștia.

Educația de la părinți, secretul artistului de azi

Minciuna și falsitatea sunt lucrurile pe care Cristina Vasiu le detestă cel mai mult la oamenii din jur. Artista preferă să-i alunge din viața sa pentru a nu ajunge în punctul să-i rănească.

Cel mai mare regret al artistei este că nu a reușit să-și cunoască bunicul patern. Pentru că este o persoană sensibilă, această neîmplinire își pune adesea ampreta asupra trăirilor ei interioare.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Cristina Vasiu, o femeie talentată și puternică, la interviul CaTine.ro
Cu mâna pe inimă, Cristina ne-a mărturisit că dacă s-ar lăsa de muzică, ar spune oricând „DA” unui proiect în televiziune / CaTine.ro

Originară din Deva, Cristina povestește cu mare plăcere despre copilăria pe care a avut-o chiar și la 29 de ani. Educația primită de la părinți i-a modelat personalitatea și a ajutat-o să devină omul de astăzi: Cristina Vasiu, un nume important în industria muzicală din România. Încă de mică a dorit să demonstreze că poate și că orice își pune în minte se poate îndeplini.

Când a fost întrebată care este cel mai stupid lucru pe care l-a crezut adevărat, Cristina a răspuns cu o privire tristă că multă vreme a avut impresia că oamenii se pot schimba. De aceea, artista preferă să-i înlăture pe oamenii care aduc energie negativă în viața ei.

Cristina Vasiu este un om asumat, care știe că în viață lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum îți dorești. Responsabilitatea și dorința de a fi mereu puternică sunt doar două dintre elementele pe care artista se bazează în viața de zi cu zi. Nu este dispusă să facă niciodată compromisuri, crede în muncă perpetuă și nu în rețeta succesului.

Pentru voi, cititoarele noastre, Cristina are un sfat important:

Voi sunteți cele mai importante. Ca Tine cu siguranță nu o să mai fie nimeni pe pământul acesta. Încearcă să te bucuri de tot ceea ce ai pentru că doar așa vei atrage precum un magnet lucrurile pozitive în viața ta.

– Cristina Vasiu

Cristina Vasiu, un om talentat

Cristina Vasiu poate fi urmărită în acest moment de public în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, difuzată pe Antena 1. Talentul muzical este asul ei de mânecă, pe care și-l scoate în cadrul fiecărei gale a emisiunii tv.

Cristina a avut o mulțime de colaborări muzicale până în acest moment alături de Provincialii, DJ Sava sau Whats Up.

Anul trecut, Cristina Vasiu a participat și la X Factor, iar Delia a fost mentorul ei. Aceasta a dat încă o dată dovadă de aptitudini pe care rar le mai găsești în zilele noastre. Ea nu a mizat pe piese comerciale așa cum se întâmplă adesea. Piesa Oameni, a lui Marius Țeicu a fost punctul de plecare pentru o reprezentație memorabilă. Cristina Vasiu a pus în scenă în sezonul 9 X Factor o reprezentație care va rămâne în istoria show-ului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×