Reclamă

Cristina Vasiu, dincolo de artistul de pe scenă: „Sunt ușor de rănit, dar greu de învins”

Cristina Vasiu poate fi descrisă doar prin intermediul unor cuvinte precum fericire, bucurie și ambiție. Cu o apariție impecabilă, artista a pășit cu încredere pe platoul de filmare. Din primele minute petrecute alături de noi, a schimbat rapid atmosfera din jurul ei.

Publicat: 22 martie 2021, 10:15 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 17:45
Cristina Vasiu, îmbrăcată într-o rochie superbă, elegantă, într-un studio de filmări
Cristina Vasiu poate fi descrisă doar prin intermediul unor cuvinte precum fericire, bucurie și ambiție / CaTine.ro

În timp ce în platoul se făceau ultimele retușuri pentru a obține cadrele perfecte, Cristina a mărturisit că se simte bine alături de echipă și că studioul îi dă o stare de bine, o face să-și exploateze mai mult latura artistică.

Artista a acceptat cu o dorință imensă interviul cu noi și ne-a oferit cu mare deschidere șansa să o cunoaștem dincolo de reprezentațiile artistice de pe scenă.

Cristina Vasiu, trăiri, emoții și dorințe

Mereu cu zâmbetul pe buze, omul Cristina Vasiu ne-a asigurat că răspunsurile ei vor veni din interior, fără niciun fel de ocolișuri.

Când am intrat am zis o vorbă. Ce frumos e la voi. Ca vibe, ca energie. Este un mediu foarte artistic.

– Cristina Vasiu

Cristina Vasiu iubește să se afle în lumina reflectoarelor. Ai văzut-o deja la mai multe show-uri de talente în România, unde calitățile ei vocale au fost mereu apreciate. Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

Reclamă

Cristina Vasiu trăiește muzica și clipele petrecute pe scenă, în fața publicului, cu o pasiunea greu de descris în cuvinte.

Încă de la început, artista ne-a dezvăluit că viața ei este construită în lumina camerelor de filmat. Încă de pe băncile facultății a simțit o atracție față de lumea televiziunii. Cu mâna pe inimă, Cristina ne-a mărturisit că dacă s-ar lăsa de muzică, ar spune oricând „DA” unui proiect în televiziune, în calitate de prezentator.

Îmbrăcată într-o rochie superbă, cu o coafură atent pusă la punct, dar cu un machiaj simplu, Cristina a lăsat să se vadă prin ochii ei superbi bucuria de a trăi. Bucuria pe care fiecare dintre noi ar trebui să o apreciem în fiecare zi.

Reclamă

Întrebată în ce animal ar vrea să se reîncarneze dacă acest lucru ar fi posibil, artista a răspuns fără să stea pe gânduri. Cristina a demonstrat încă o dată că este un om pe care ai vrea să-l ai mereu în preajmă. Dacă prima dată a spus că un cățel sau o pisică ar fi animalele pe care le-ar prefera, mai apoi a vorbit cu căldură despre cai și despre cât de eleganți și impunători sunt aceștia.

Educația de la părinți, secretul artistului de azi

Minciuna și falsitatea sunt lucrurile pe care Cristina Vasiu le detestă cel mai mult la oamenii din jur. Artista preferă să-i alunge din viața sa pentru a nu ajunge în punctul să-i rănească.

Cel mai mare regret al artistei este că nu a reușit să-și cunoască bunicul patern. Pentru că este o persoană sensibilă, această neîmplinire își pune adesea ampreta asupra trăirilor ei interioare.

Cristina Vasiu, o femeie talentată și puternică, la interviul CaTine.ro
Cu mâna pe inimă, Cristina ne-a mărturisit că dacă s-ar lăsa de muzică, ar spune oricând „DA” unui proiect în televiziune / CaTine.ro

Originară din Deva, Cristina povestește cu mare plăcere despre copilăria pe care a avut-o chiar și la 29 de ani. Educația primită de la părinți i-a modelat personalitatea și a ajutat-o să devină omul de astăzi: Cristina Vasiu, un nume important în industria muzicală din România. Încă de mică a dorit să demonstreze că poate și că orice își pune în minte se poate îndeplini.

Când a fost întrebată care este cel mai stupid lucru pe care l-a crezut adevărat, Cristina a răspuns cu o privire tristă că multă vreme a avut impresia că oamenii se pot schimba. De aceea, artista preferă să-i înlăture pe oamenii care aduc energie negativă în viața ei.

Cristina Vasiu este un om asumat, care știe că în viață lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum îți dorești. Responsabilitatea și dorința de a fi mereu puternică sunt doar două dintre elementele pe care artista se bazează în viața de zi cu zi. Nu este dispusă să facă niciodată compromisuri, crede în muncă perpetuă și nu în rețeta succesului.

Pentru voi, cititoarele noastre, Cristina are un sfat important:

Voi sunteți cele mai importante. Ca Tine cu siguranță nu o să mai fie nimeni pe pământul acesta. Încearcă să te bucuri de tot ceea ce ai pentru că doar așa vei atrage precum un magnet lucrurile pozitive în viața ta.

– Cristina Vasiu

Cristina Vasiu, un om talentat

Cristina Vasiu poate fi urmărită în acest moment de public în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, difuzată pe Antena 1. Talentul muzical este asul ei de mânecă, pe care și-l scoate în cadrul fiecărei gale a emisiunii tv.

Cristina a avut o mulțime de colaborări muzicale până în acest moment alături de Provincialii, DJ Sava sau Whats Up.

Anul trecut, Cristina Vasiu a participat și la X Factor, iar Delia a fost mentorul ei. Aceasta a dat încă o dată dovadă de aptitudini pe care rar le mai găsești în zilele noastre. Ea nu a mizat pe piese comerciale așa cum se întâmplă adesea. Piesa Oameni, a lui Marius Țeicu a fost punctul de plecare pentru o reprezentație memorabilă. Cristina Vasiu a pus în scenă în sezonul 9 X Factor o reprezentație care va rămâne în istoria show-ului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă pe un deal în timp ce privește la luna pe care se află semnul pentru zodia Fecioară
Horoscop
Tot ce trebuie să știi despre zodia Fecioară: trăsături și personalitate
Fecioarele sunt detectivii zodiacului, asta pentru că observă fiecare părticică a vieții printr-o lupă de care nu se pot despărți. Sunt foarte atente la ce din jur și pot să-ți spună foarte ușor dacă...
2
Regina Elisabeta într-o rochie labă cu o diademă din pietre rpețioase pe cap
Divertisment
Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham. Motivul pentru care a luat această decizie cu puțin înainte de aniversarea celor 70 ani de domnie
Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham din Norfolk. Conform publicației People, Majestatea Sa urmează să-și petreacă timpul aici pentru a-l comemora pe Prințul Philip, dar și pentru a celebra aniversarea a...
3
Salma Hayek într-o rochie neagră, cu un colier de argint la gât, în timp cepozează pe covorul roșu
Divertisment
Salma Hayek și-a impresionat fanii într-un costum de baie albastru. Ce imagini a distribuit actrița pe rețelele sociale
Salma Hayek și-a impresionat fanii de pe internet într-un costum de baie albastru. Actrița în vârstă de 55 de ani este în continuare în vacanță pe o insulă exotică. Vedeta nu a vrut să...
4
O masă plină cu dulciuri, ciocolată, gogoși, bomboane și alte alimente dulci în mijlocul cărora se află o tăbliță pe care scrie prea mult zahăr
Sănătate
Ce schimbări apar în corpul tău dacă renunți la zahăr. Motive care să te ajută să-ți învingi pofta de dulce
Reducerea alimentelor care conțin zahăr este o decizie excelentă dacă îți dorești să abordezi un stil de viață sănătos. Zahărul procesat poate avea efecte negative asupra corpului tău dacă este consumat în exces. Deși...
5
Un blat de lemn pe care se găsesc banane, semințe de chia, pere, nuci, grâne, afine și zmeură alături de câteva cuburi cu litere pentru a reprezenta principalelel alimente bogate în fibre
Sănătate
Alimente bogate în fibre pe care le poți adăuga în dieta ta. De ce este important să le consumi
Fibrele sunt extrem de importante pentru sănătatea ta. Ele pot să-ți îmbunătățească digestia, iar în unele cazuri să te ajute să pierzi în greutate. Un studiu realizat în Amercica a demonstrat fatul că 95%...
PARTENERI
×