Reclamă

Andrada Precup, despre arta de a fi fericit: „Nu cred că trebuie să știi. Trebuie să simți”

Nu ai nevoie de prea multe detalii ca să realizezi că Andrada Precup e puternică și emană energie pură. Am invitat-o pe câștigătoarea X Factor 2020 să ne acorde un interviu special, prin intermediul căruia să avem șansa de a o cunoaște mai bine. Ne-am dorit să o descoperim și în altă ipostază decât cea de artist, iar ea ne-a răspuns cu promptitudine și ne-a învățat încă o dată că viața trebuie trăită intens, aici și acum.

Publicat: 10 martie 2021, 14:04 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:15
Andrada Precup, pe canapeaua unui studio de filmări, suprinsă în timp ce zâmbește în cadrul unui interviu
În ziua în care ne-a trecut pragul, Andrada Precup venea de la repetițiile cu Ștefan Bănică / CaTine.ro

Andrada Precup e o bucurie de om. E genul acela de persoană solară, cu o energie aparte și o dorință permanentă de a își depăși limitele.

Pe Andrada Precup am cunoscut-o prima oară atunci când a participat la X Factor 2020, competiție pe care a și câștigat-o.

Vocea ei aparte, talentul și căldura pe care le-a transmis de-a lungul show-ului, au transformat-o pe Andrada Precup în preferata publicului din România. Cu Ștefan Bănică în postura de mentor, tânăra a crescut de la o etapă a show-ului la alta. Ea le-a oferit telespectatorilor momente unice, de o sensibilitate greu de descris în cuvinte.

Andrada Precup, despre artă și bucuria de a trăi frumos

Andrada Precup a fost invitata noastră în cadrul unui interviu altfel. Am reușit să descoperim lucruri noi și inedite despre câștigătoarea X Factor 2020.

Întrebările pe care am ales să i le adresăm ne-au ajutat să o vedem pe Andrada cea puternică, determinată și dispusă să evolueze în orice condiții.

Reclamă

În ziua în care ne-a trecut pragul, Andrada Precup venea de la repetițiile cu Ștefan Bănică. Artistul a crezut cu tărie în talentul său. Încă din etapa preselecțiilor, juratul X Factor 2020 a realizat că Andrada Precup e senzațională și unică în felul său.

Aceleași lucruri le-a realizat și noi încă din prima secundă în care ne-am întâlnit. Jovială și curioasă să afle ce i-am pregătit, Andrada Precup ne-a impresionat cu blândețea și căldura ei.

Deși a reușit deja să își găsească drumul în lumea muzicii, tânără nu vrea să se rezume doar la atât. Andrada ne-a povestit că se simte atrasă și de lumea treatrului și că se simte inspirată uneori să scrie scenarii.

Reclamă

Întrebată ce meserie și-ar alege dacă nu ar fi cântăreață, Andrada Precup nu a stat prea mult pe gânduri și ne-a oferit un răspuns autentic.

Dacă nu aș fi cântăreață, mi-ar plăcea să fiu actriță. Pentru mine, arta e ceva deosebit.

– Andrada Perecup

Lecția esențială de viață pe care Andrada Precup ne-a oferit-o a fost atunci când ne-a dezvăluit ce ar face dacă ar ști că azi este ultima ei zi de viață.

Simplitatea răspunsului și naturalețea cu care a fost formulat, ne-a dat de gândit. Ne-a făcut să reflectăm puțin asupra lucrurilor cu adevărat importante, la ce înseamnă familia și la ce înseamnă să trăiești frumos.

Dovada că muzica este mai puternică decât povestea de viață

Deși este nevăzătoare, Andrada trăiește viața cu o pasiune pe care puțini dintre noi ajungem să o înțelegem.

Tânăra de 17 de ani este dovada vie că fiecare dintre noi are puterea să își schimbe existența dacă găsește resorturile necesare pentru a reuși.

Atunci când a pășit pentru prima oară pe scena X Factor, puțini au fost cei care au realizat că au fost martorii unui spectacol total, oferit de o persoană nevăzătoare.

Profesionalismul, dăruirea și vocea i-au captivat pe toți cei prezenți în sală. Aplaudată la scenă deschisă, Andrada Precup a vibrat pe fiecare notă. A trăit intens fiecare secundă, iar publicul i-a apreciat fiecare prestație oferită pe scena X Factor 2020.

Fără urmă de îndoială, momentul nostru preferat din sezonul 9 X Factor 2020 a fost cel în care Andrada Precup a urcat singură pe scenă și a interpretat piesa „Lie, Ciocârlie”.

Jurații, publicul și telespectatorii au asistat atunci la un moment care a intrat în istoria show-ului. Ce a reușit să facă Andrada Precup pe scenă a fost magic, mai ales că tânăra nu a fost acompaniată de niciun intrument.

Ștefan Bănică nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar fascinația s-a citit pe chipurile tuturor.

E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat.

– Ștefan Bănică

Andrada Precup știe acum că nimic nu poate sta în fața dorinței de a reuși. Ea este genul acela de artist care le transmite oamenilor emoția pe care doar muzica are puterea să o facă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
2
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
3
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
4
Două fete frumoase poartă rochii lungi și se îmbrățișează în pădure
Horoscop
Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai 2022. Pentru unii nativi se schimbă totul
Cel de-al doilea eveniment astrologic major al săptămânii are loc pe 20 mai 2022, atunci când soarele intră în zodia Gemeni. Fiecare zodie în parte va fi afectată, într-o mai mică sau mai mare...
5
Selena Gomez, în costum roz, la o conferință de presă despre Only Murders in the Building
Divertisment
Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb în New York. Vedeta a ieșit să ia prânzul cu Sofia Carson
Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb în New York. Artista a fost pozată în ținuta lejeră în timp ce petrecea amiaza în compania prietenei sale Sofia Carson. Vremea frumoasă și dorința de...
PARTENERI
×