Andrada Precup, despre arta de a fi fericit: „Nu cred că trebuie să știi. Trebuie să simți”

Nu ai nevoie de prea multe detalii ca să realizezi că Andrada Precup e puternică și emană energie pură. Am invitat-o pe câștigătoarea X Factor 2020 să ne acorde un interviu special, prin intermediul căruia să avem șansa de a o cunoaște mai bine. Ne-am dorit să o descoperim și în altă ipostază decât cea de artist, iar ea ne-a răspuns cu promptitudine și ne-a învățat încă o dată că viața trebuie trăită intens, aici și acum.

Publicat: 10 martie 2021, 14:04 / Actualizat: 16 April 2021, 14:15

Andrada Precup e o bucurie de om. E genul acela de persoană solară, cu o energie aparte și o dorință permanentă de a își depăși limitele.

Pe Andrada Precup am cunoscut-o prima oară atunci când a participat la X Factor 2020, competiție pe care a și câștigat-o.

Vocea ei aparte, talentul și căldura pe care le-a transmis de-a lungul show-ului, au transformat-o pe Andrada Precup în preferata publicului din România. Cu Ștefan Bănică în postura de mentor, tânăra a crescut de la o etapă a show-ului la alta. Ea le-a oferit telespectatorilor momente unice, de o sensibilitate greu de descris în cuvinte.

Andrada Precup, despre artă și bucuria de a trăi frumos

Andrada Precup a fost invitata noastră în cadrul unui interviu altfel. Am reușit să descoperim lucruri noi și inedite despre câștigătoarea X Factor 2020.

Întrebările pe care am ales să i le adresăm ne-au ajutat să o vedem pe Andrada cea puternică, determinată și dispusă să evolueze în orice condiții.

În ziua în care ne-a trecut pragul, Andrada Precup venea de la repetițiile cu Ștefan Bănică. Artistul a crezut cu tărie în talentul său. Încă din etapa preselecțiilor, juratul X Factor 2020 a realizat că Andrada Precup e senzațională și unică în felul său.

Aceleași lucruri le-a realizat și noi încă din prima secundă în care ne-am întâlnit. Jovială și curioasă să afle ce i-am pregătit, Andrada Precup ne-a impresionat cu blândețea și căldura ei.

Deși a reușit deja să își găsească drumul în lumea muzicii, tânără nu vrea să se rezume doar la atât. Andrada ne-a povestit că se simte atrasă și de lumea treatrului și că se simte inspirată uneori să scrie scenarii.

Întrebată ce meserie și-ar alege dacă nu ar fi cântăreață, Andrada Precup nu a stat prea mult pe gânduri și ne-a oferit un răspuns autentic.

Dacă nu aș fi cântăreață, mi-ar plăcea să fiu actriță. Pentru mine, arta e ceva deosebit.

– Andrada Perecup

Lecția esențială de viață pe care Andrada Precup ne-a oferit-o a fost atunci când ne-a dezvăluit ce ar face dacă ar ști că azi este ultima ei zi de viață.

Simplitatea răspunsului și naturalețea cu care a fost formulat, ne-a dat de gândit. Ne-a făcut să reflectăm puțin asupra lucrurilor cu adevărat importante, la ce înseamnă familia și la ce înseamnă să trăiești frumos.

Dovada că muzica este mai puternică decât povestea de viață

Deși este nevăzătoare, Andrada trăiește viața cu o pasiune pe care puțini dintre noi ajungem să o înțelegem.

Tânăra de 17 de ani este dovada vie că fiecare dintre noi are puterea să își schimbe existența dacă găsește resorturile necesare pentru a reuși.

Atunci când a pășit pentru prima oară pe scena X Factor, puțini au fost cei care au realizat că au fost martorii unui spectacol total, oferit de o persoană nevăzătoare.

Profesionalismul, dăruirea și vocea i-au captivat pe toți cei prezenți în sală. Aplaudată la scenă deschisă, Andrada Precup a vibrat pe fiecare notă. A trăit intens fiecare secundă, iar publicul i-a apreciat fiecare prestație oferită pe scena X Factor 2020.

Fără urmă de îndoială, momentul nostru preferat din sezonul 9 X Factor 2020 a fost cel în care Andrada Precup a urcat singură pe scenă și a interpretat piesa „Lie, Ciocârlie”.

Jurații, publicul și telespectatorii au asistat atunci la un moment care a intrat în istoria show-ului. Ce a reușit să facă Andrada Precup pe scenă a fost magic, mai ales că tânăra nu a fost acompaniată de niciun intrument.

Ștefan Bănică nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar fascinația s-a citit pe chipurile tuturor.

E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat.

– Ștefan Bănică

Andrada Precup știe acum că nimic nu poate sta în fața dorinței de a reuși. Ea este genul acela de artist care le transmite oamenilor emoția pe care doar muzica are puterea să o facă.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Actrița Renee Zellweger într-o cămașă albă și cu un sacou negru la Gala Premiilor Oscar
Divertisment
Renée Zellweger este de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe platourile de filmare din New Orleans
Actrița Renée Zellweger este de nerecunoscut în cel mai nou rol pe care îl interpretează. Vedeta în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă pe platourile de filmare din New Orleans, în timp...
2
O zână frumoasă, în rochie roșie, elegantă, care se află pe lista cu zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021
Horoscop
Zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021. 3 nativi care dau frâu liber sentimentelor
Odată ce Luna e în Vărsător, talentul, bunătatea, individualitatea și compasiunea sunt cuvintele de ordine pentru anumiți nativi ai zodiacului. Acest lucru înseamnă că sunt zodii care simt nevoia să aibă pace și dragoste...
3
Hailey Bieber a participat la evenimentul organizat de Tiffany & Co, din anul 2018. A purtat o rochie albă, fără bretele. Fundal albastru deschis
Divertisment
Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. Cum a fost surprinsă pe stradă
Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. Soția lui Justin Bieber a fost surprinsă de paparazzi pe stradă, într-o ținută cu un detaliu care a atras atenția fotografilor. Hailey Bieber (Hailey Rhode Baldwin...
4
Cântărața Halsey cu părul roz prins într-o coadă lejeră, după ce a purtat o ținută all black, cu papion la gât și cămașă albă
Divertisment
Halsey a purtat o ținută all black. Ce imagini a distribuit cântăreața pe rețelele sociale
Halsey a purtat o ținută all black și a atras atenția tuturor. Cântăreața a fost surprinsă pe străzile din New York în timp ce se îndrepta la un show de televiziune, Saturday Night Live,...
5
Jennifer Lopez într-o rochie albă în brațele lui Ben Affleck la costum la Festivalul de Film de la Veneția 2021
Divertisment
Jennifer Lopez a adoptat un trend nou. Ce a purtat vedeta la întâlnirea cu Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la o nouă întâlnire. După ce și-au făcut apariția pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel din New York, cei doi au decis să mai...
PARTENERI
×