Reclamă

Andrada Precup, despre arta de a fi fericit: „Nu cred că trebuie să știi. Trebuie să simți”

Nu ai nevoie de prea multe detalii ca să realizezi că Andrada Precup e puternică și emană energie pură. Am invitat-o pe câștigătoarea X Factor 2020 să ne acorde un interviu special, prin intermediul căruia să avem șansa de a o cunoaște mai bine. Ne-am dorit să o descoperim și în altă ipostază decât cea de artist, iar ea ne-a răspuns cu promptitudine și ne-a învățat încă o dată că viața trebuie trăită intens, aici și acum.

Publicat: 10 martie 2021, 14:04 / Actualizat: 3 februarie 2023, 18:09

Andrada Precup e o bucurie de om. E genul acela de persoană solară, cu o energie aparte și o dorință permanentă de a își depăși limitele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Andrada Precup am cunoscut-o prima oară atunci când a participat la X Factor 2020, competiție pe care a și câștigat-o.

Vocea ei aparte, talentul și căldura pe care le-a transmis de-a lungul show-ului, au transformat-o pe Andrada Precup în preferata publicului din România. Cu Ștefan Bănică în postura de mentor, tânăra a crescut de la o etapă a show-ului la alta. Ea le-a oferit telespectatorilor momente unice, de o sensibilitate greu de descris în cuvinte.

Andrada Precup, despre artă și bucuria de a trăi frumos

Andrada Precup a fost invitata noastră în cadrul unui interviu altfel. Am reușit să descoperim lucruri noi și inedite despre câștigătoarea X Factor 2020.

Întrebările pe care am ales să i le adresăm ne-au ajutat să o vedem pe Andrada cea puternică, determinată și dispusă să evolueze în orice condiții.

Reclamă

În ziua în care ne-a trecut pragul, Andrada Precup venea de la repetițiile cu Ștefan Bănică. Artistul a crezut cu tărie în talentul său. Încă din etapa preselecțiilor, juratul X Factor 2020 a realizat că Andrada Precup e senzațională și unică în felul său.

Aceleași lucruri le-a realizat și noi încă din prima secundă în care ne-am întâlnit. Jovială și curioasă să afle ce i-am pregătit, Andrada Precup ne-a impresionat cu blândețea și căldura ei.

Deși a reușit deja să își găsească drumul în lumea muzicii, tânără nu vrea să se rezume doar la atât. Andrada ne-a povestit că se simte atrasă și de lumea treatrului și că se simte inspirată uneori să scrie scenarii.

Reclamă

Întrebată ce meserie și-ar alege dacă nu ar fi cântăreață, Andrada Precup nu a stat prea mult pe gânduri și ne-a oferit un răspuns autentic.

Dacă nu aș fi cântăreață, mi-ar plăcea să fiu actriță. Pentru mine, arta e ceva deosebit.

– Andrada Perecup

Lecția esențială de viață pe care Andrada Precup ne-a oferit-o a fost atunci când ne-a dezvăluit ce ar face dacă ar ști că azi este ultima ei zi de viață.

Simplitatea răspunsului și naturalețea cu care a fost formulat, ne-a dat de gândit. Ne-a făcut să reflectăm puțin asupra lucrurilor cu adevărat importante, la ce înseamnă familia și la ce înseamnă să trăiești frumos. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Dovada că muzica este mai puternică decât povestea de viață

Deși este nevăzătoare, Andrada trăiește viața cu o pasiune pe care puțini dintre noi ajungem să o înțelegem.

Tânăra de 17 de ani este dovada vie că fiecare dintre noi are puterea să își schimbe existența dacă găsește resorturile necesare pentru a reuși.

Atunci când a pășit pentru prima oară pe scena X Factor, puțini au fost cei care au realizat că au fost martorii unui spectacol total, oferit de o persoană nevăzătoare.

Profesionalismul, dăruirea și vocea i-au captivat pe toți cei prezenți în sală. Aplaudată la scenă deschisă, Andrada Precup a vibrat pe fiecare notă. A trăit intens fiecare secundă, iar publicul i-a apreciat fiecare prestație oferită pe scena X Factor 2020.

Fără urmă de îndoială, momentul nostru preferat din sezonul 9 X Factor 2020 a fost cel în care Andrada Precup a urcat singură pe scenă și a interpretat piesa „Lie, Ciocârlie”.

Jurații, publicul și telespectatorii au asistat atunci la un moment care a intrat în istoria show-ului. Ce a reușit să facă Andrada Precup pe scenă a fost magic, mai ales că tânăra nu a fost acompaniată de niciun intrument.

Ștefan Bănică nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar fascinația s-a citit pe chipurile tuturor.

E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat.

– Ștefan Bănică

Andrada Precup știe acum că nimic nu poate sta în fața dorinței de a reuși. Ea este genul acela de artist care le transmite oamenilor emoția pe care doar muzica are puterea să o facă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×