Reclamă

Anca Dinicu, despre viața în lumina reflectoarelor: „Detest la oameni ipocrizia”

Anca Dinicu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Despre omul Anca Dinicu putem spune fără ezitare că e femeia care te face să zâmbești. Ea are mereu ceva de spus care să te amuze, să te facă să râzi cu poftă. Are darul de a crea momente pe care nu le uiți prea ușor.

Publicat: 29 martie 2021, 12:20 / Actualizat: 3 februarie 2023, 18:06
Anca Diniciu, îmbărăcată cu o bluză albă, cu părul desfăcut, fotografiată în timpul unui interviu pentru CaTine.ro
Cel mai valoros lucru al omului Anca Dinicu este sănătatea. Anca spune că meseria pe care o are înseamnă mult pentru ea, dar dacă nu ar fi sănătoasă, nu ar putea să-și joace personajele / CaTine.ro

Cele mai multe dintre voi o știu drept Gina Felea, femeia amuzantă din serialul de televiziune Băieți de oraș. O producție Antena 1, care a înregistrat un mare succes în perioada difuzării și nu numai. Mihai Bendeac este cel care a dat viață acestui personaj pe hârtie. Anca Dinicu a fost însă cea care a dat tot ce avea mai bun pentru ca Gina Felea să fie un personaj care să stârnească bucurie și hohote de râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anca a așteptat cu mare nerăbdare interviul pentru CaTine.ro. Ea s-a arătat deschisă să ne dezvăluie cât mai multe din povestea sa de viață. Ne-a dat șansa să o cunoaștem dincolo de Ginuța lui Bendeac, așa cum o știe majoritatea.

Anca Dinicu, despre viața în lumina reflectoarelor

Oamenii au înțeles rapid că Gina Felea este doar un rol interpretat ireproșabil de actrița Anca Dinicu. Ea spune că a avut de-a lungul timpului câteva momente în care s-a temut că oamenii o vor asocia mereu cu acest personaj.

Cu toate acestea, pentru ea publicul înseamnă mai mult decât niște oameni care o privesc și se amuza de replicile personajelor pe care le interpretează.

Publicul înseamnă pentru Anca Dinicu oamenii care o apreciază, o stimează și o respectă. Sunt cei care știu care îi știu cu adevărat principiile de viață.

Reclamă

Anca Dinicu vs. Gina Felea din Băieți de Oraș

Actrița ne-a dezvăluit că i s-a întâmplat destul de rar ca oamenii să o strige Gina pe stradă și chiar dacă s-ar întâmpla să fie așa, nu ar deranja-o. De ce? Gina Felea este un personaj îndrăgit de publicul din România, care îi scoate pe oameni din rutina zilnică și îi face pentru câteva minute să uite de griji. Teatrul, spectacolele, serialele TV sunt totul pentru Anca Dinicu.

Dacă oamenilor le plac personajele pe care ea le interpretează, atunci aceste dorințe sunt plăcere pentru ea. Anca a mărturisit că nici nu vrea să se gândească ce altă meserie ar alege dacă nu ar mai putea să fie actriță.

Reclamă

Omul Anca Dinicu are un farmec aparte și poate transforma orice detaliu dintr-o conversație într-un motiv de amuzament. Actrița are un zâmbet molipsitor, iar replicile ei nu au cum să te lase indiferent, nici dacă ești cel mai ursuz om de pe pământ.

Îmbrăcată simplu, într-o bluză albă, delicată și o pereche de jeanși albaștri, cu părul lăsat pe spate, Anca este o femeie aparte, care nu poate trece neobservată.

Anca Dinicu este un om fericit. Ea nu pune prea mult preț pe lucrurile materiale și se bucură de fiecare clipă pe care o trăiește. Chiar și dacă i s-ar spune că mai are de trăit doar o zi, Anca mărturisește că ar alege să stea la soare. Nu ar face prea multe lucruri. Pentru că îi pasă în schimb de oamenii din viața ei, Anca ar mai face un lucru în ultimele clipe de viață. Le-ar cere scuze dacă ar ști că aceste detalii i-ar face pe ei mai fericiți. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Lucrurile care contează cu adevărat în viață

O femeie asumată și amuzantă, Anca ne-a spus că cel mai important lucru ar fi să înțeleagă că nu trebuie să mai aibă atât de multă încredere în oameni. Actrița ar vrea să renunțe la așteptările pe care și le creează în privința celor din jur, fiindcă nu ar mai suferi atât de mult atunci când este dezamăgită.

Cel mai valoros lucru al omului Anca Dinicu este sănătatea. Actrișa spune că meseria pe care o are înseamnă mult pentru ea, dar dacă nu ar fi sănătoasă, nu ar putea să-și joace personajele. Din răspunsurile ei ne-am dat seama de faptul că Anca este un om extrem de atent la cerințele, nevoile și dorințele celor din jur. Chiar și dacă ar avea posibilitatea să se reîncarneze, nu ar alege ceva care să-i facă doar ei plăcere. Ar merge pe ceva care să fie „folositor pentru omenire, o plantă, un copac„.

La fel cum ea simte nevoia ca cei din jur să fie mereu fericiți și dacă are posibilitatea contribuie la fericirea lor, Anca spune că are și ea câteva așteptări de la oameni. Detestă ipocrizia și nu suportă atunci când oamenii doar își văd propriile interese:

Detest la oameni ipocrizia, când se poartă frumos cu tine doar atunci când au nevoie de ceva de la tine. Îți dai seama de chestia aceasta.

– Anca Dinicu

Cea mai mare dorință a Ancăi este să știe să cânte. I-ar plăcea să facă acest lucru, dar tot ea spune că nu a făcut nimic ca să-și îndeplinească acest vis.

Cum a luat naștere personajul Gina Felea

Blondina Gina Felea este soția lui Malone în serialul Băieți de oraș. Anca Dinicu reușește să stârnească hohote de râs ori de câte ori joacă acest personaj. Cum a luat naștere personajul Gina Felea este însă o întrebare care încă stă pe buzele tuturor.

Gina este o femeie de afaceri stabilită în Torino, care are gesturi și exprimări exagerate, scrie a1.ro. Femeia a deci că părăsească Vasluiul. A lăsat orașul natal și a mers în altă țară pentru a lucra ca să suplinească lipsurile materiale ale familiei sale. Gina a postat mai multe clipuri de internet, așa cum povestește chiar Anca în interviul pentru CaTine.ro. Prin intermediul lor încearcă să convingă și alte femei să facă parte din echipa ei. Ea dorea femei din România pentru a le angaja la night cluburi în Torino. Gina Felea cea reală deținea la vremea respectivă două astfel de locații în orașul italian. Lucra de mai bine de 11 ani în afara României.

Anca Dinicu, în rolul Ginei Felea, cu perucă blondă și ținută mulată, în platoul emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 8.
Cele mai multe dintre voi o știu drept Gina Felea, femeia amuzantă din serialul de televiziune Băieți de oraș / A1.ro

Chiar dacă promisiunile ei din postările de pe internet erau sincere, criticile pe care le-a primit din partea internauților au făcut-o să se retragă din mediul online.

Anca Dinicu s-a născut pe data de 9 decembrie 1989, iar la numai 8 ani juca deja pe marile scene alături de Stela Popescu. Despre oamenii care au ajutat-o să se formeze în carieră vorbește calm și blând. Printre numele care au fost mentorii Ancăi se numără Carmen Tănase și Anca Sigartău.

A urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale. În prezent lucrează cu contract de colaborare la mai multe teatre din țară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×