Anca Dinicu, despre viața în lumina reflectoarelor: „Detest la oameni ipocrizia”

Anca Dinicu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Despre omul Anca Dinicu putem spune fără ezitare că e femeia care te face să zâmbești. Ea are mereu ceva de spus care să te amuze, să te facă să râzi cu poftă. Are darul de a crea momente pe care nu le uiți prea ușor.

29 martie 2021 la 12:20
Anca Diniciu, îmbărăcată cu o bluză albă, cu părul desfăcut, fotografiată în timpul unui interviu pentru CaTine.ro
Cel mai valoros lucru al omului Anca Dinicu este sănătatea. Anca spune că meseria pe care o are înseamnă mult pentru ea, dar dacă nu ar fi sănătoasă, nu ar putea să-și joace personajele / CaTine.ro

Cele mai multe dintre voi o știu drept Gina Felea, femeia amuzantă din serialul de televiziune Băieți de oraș. O producție Antena 1, care a înregistrat un mare succes în perioada difuzării și nu numai. Mihai Bendeac este cel care a dat viață acestui personaj pe hârtie. Anca Dinicu a fost însă cea care a dat tot ce avea mai bun pentru ca Gina Felea să fie un personaj care să stârnească bucurie și hohote de râs.

Anca a așteptat cu mare nerăbdare interviul pentru CaTine.ro. Ea s-a arătat deschisă să ne dezvăluie cât mai multe din povestea sa de viață. Ne-a dat șansa să o cunoaștem dincolo de Ginuța lui Bendeac, așa cum o știe majoritatea.

Anca Dinicu, despre viața în lumina reflectoarelor

Oamenii au înțeles rapid că Gina Felea este doar un rol interpretat ireproșabil de actrița Anca Dinicu. Ea spune că a avut de-a lungul timpului câteva momente în care s-a temut că oamenii o vor asocia mereu cu acest personaj.

Cu toate acestea, pentru ea publicul înseamnă mai mult decât niște oameni care o privesc și se amuza de replicile personajelor pe care le interpretează.

Publicul înseamnă pentru Anca Dinicu oamenii care o apreciază, o stimează și o respectă. Sunt cei care știu care îi știu cu adevărat principiile de viață.

Anca Dinicu vs. Gina Felea din Băieți de Oraș

Actrița ne-a dezvăluit că i s-a întâmplat destul de rar ca oamenii să o strige Gina pe stradă și chiar dacă s-ar întâmpla să fie așa, nu ar deranja-o. De ce? Gina Felea este un personaj îndrăgit de publicul din România, care îi scoate pe oameni din rutina zilnică și îi face pentru câteva minute să uite de griji. Teatrul, spectacolele, serialele TV sunt totul pentru Anca Dinicu.

Dacă oamenilor le plac personajele pe care ea le interpretează, atunci aceste dorințe sunt plăcere pentru ea. Anca a mărturisit că nici nu vrea să se gândească ce altă meserie ar alege dacă nu ar mai putea să fie actriță.

Omul Anca Dinicu are un farmec aparte și poate transforma orice detaliu dintr-o conversație într-un motiv de amuzament. Actrița are un zâmbet molipsitor, iar replicile ei nu au cum să te lase indiferent, nici dacă ești cel mai ursuz om de pe pământ.

Îmbrăcată simplu, într-o bluză albă, delicată și o pereche de jeanși albaștri, cu părul lăsat pe spate, Anca este o femeie aparte, care nu poate trece neobservată.

Anca Dinicu este un om fericit. Ea nu pune prea mult preț pe lucrurile materiale și se bucură de fiecare clipă pe care o trăiește. Chiar și dacă i s-ar spune că mai are de trăit doar o zi, Anca mărturisește că ar alege să stea la soare. Nu ar face prea multe lucruri. Pentru că îi pasă în schimb de oamenii din viața ei, Anca ar mai face un lucru în ultimele clipe de viață. Le-ar cere scuze dacă ar ști că aceste detalii i-ar face pe ei mai fericiți.

Lucrurile care contează cu adevărat în viață

O femeie asumată și amuzantă, Anca ne-a spus că cel mai important lucru ar fi să înțeleagă că nu trebuie să mai aibă atât de multă încredere în oameni. Actrița ar vrea să renunțe la așteptările pe care și le creează în privința celor din jur, fiindcă nu ar mai suferi atât de mult atunci când este dezamăgită.

Cel mai valoros lucru al omului Anca Dinicu este sănătatea. Actrișa spune că meseria pe care o are înseamnă mult pentru ea, dar dacă nu ar fi sănătoasă, nu ar putea să-și joace personajele. Din răspunsurile ei ne-am dat seama de faptul că Anca este un om extrem de atent la cerințele, nevoile și dorințele celor din jur. Chiar și dacă ar avea posibilitatea să se reîncarneze, nu ar alege ceva care să-i facă doar ei plăcere. Ar merge pe ceva care să fie „folositor pentru omenire, o plantă, un copac„.

La fel cum ea simte nevoia ca cei din jur să fie mereu fericiți și dacă are posibilitatea contribuie la fericirea lor, Anca spune că are și ea câteva așteptări de la oameni. Detestă ipocrizia și nu suportă atunci când oamenii doar își văd propriile interese:

Detest la oameni ipocrizia, când se poartă frumos cu tine doar atunci când au nevoie de ceva de la tine. Îți dai seama de chestia aceasta.

– Anca Dinicu

Cea mai mare dorință a Ancăi este să știe să cânte. I-ar plăcea să facă acest lucru, dar tot ea spune că nu a făcut nimic ca să-și îndeplinească acest vis.

Cum a luat naștere personajul Gina Felea

Blondina Gina Felea este soția lui Malone în serialul Băieți de oraș. Anca Dinicu reușește să stârnească hohote de râs ori de câte ori joacă acest personaj. Cum a luat naștere personajul Gina Felea este însă o întrebare care încă stă pe buzele tuturor.

Gina este o femeie de afaceri stabilită în Torino, care are gesturi și exprimări exagerate, scrie a1.ro. Femeia a deci că părăsească Vasluiul. A lăsat orașul natal și a mers în altă țară pentru a lucra ca să suplinească lipsurile materiale ale familiei sale. Gina a postat mai multe clipuri de internet, așa cum povestește chiar Anca în interviul pentru CaTine.ro. Prin intermediul lor încearcă să convingă și alte femei să facă parte din echipa ei. Ea dorea femei din România pentru a le angaja la night cluburi în Torino. Gina Felea cea reală deținea la vremea respectivă două astfel de locații în orașul italian. Lucra de mai bine de 11 ani în afara României.

Anca Dinicu, în rolul Ginei Felea, cu perucă blondă și ținută mulată, în platoul emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 8.
Cele mai multe dintre voi o știu drept Gina Felea, femeia amuzantă din serialul de televiziune Băieți de oraș / A1.ro

Chiar dacă promisiunile ei din postările de pe internet erau sincere, criticile pe care le-a primit din partea internauților au făcut-o să se retragă din mediul online.

Anca Dinicu s-a născut pe data de 9 decembrie 1989, iar la numai 8 ani juca deja pe marile scene alături de Stela Popescu. Despre oamenii care au ajutat-o să se formeze în carieră vorbește calm și blând. Printre numele care au fost mentorii Ancăi se numără Carmen Tănase și Anca Sigartău.

A urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale. În prezent lucrează cu contract de colaborare la mai multe teatre din țară.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prăjitură de post cu mere și nuci, feliată pe o spatulă de tort
Rețete
Prăjitură de post cu mere și nuci, aromată cu scorțișoară
Dacă nu știi ce desert de post să mai pregătești, îți oferim o rețetă de prăjitură de post cu mere și nuci, aromată cu scorțișoară. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente pentru a...
2
icon
Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră, zâmbește la cameră, în timp ce stă pe un scaun în studioul unde sunt filmate interviurile din seria CaTine.ro..
CaTine
Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră: „Cea mai mare realizare e faptul că sunt colega băieților de la Neatza”
O vezi mereu la TV cu zâmbetul pe buze, dimineața devreme. Râde, dansează și face glume cu echipa emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. În ciuda aparențelor, Ramona Olaru este însă un om ca...
3
Meghan Markle, în ziua nunții ei, în biserică, înconjurată de Prințul William, Prințul Philip și Regina Elisabeta
Divertisment
Gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip. Ce a ales să-i pună lângă coroană
Prințul Harry a fost singur la ceremonia de înmormântare a Prințului Philip. Cu toate acestea, gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip a ținut primele pagini ale publicațiilor internaționale. Ducesa de Sussex nu a...
4
Regina Elisabeta, îmbrăcată în negru, cu capul plecat, la înmormântarea Prințului Philip
Divertisment
Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip
Regina Elisabeta a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe după aflarea veștii că Prințul Philip a murit. Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip au fost luate. Când va putea răspunde...
5
Macauley Culkin și Brenda Song, la Disneyland, alături de niște prieteni
Divertisment
Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți. Ce nume au ales pentru bebeluș
„Suntem foarte bucuroși”, au scris cei doi soți. Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți și trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cuplul și-a întâmpinat primul copil, o fetiță pe...
PARTENERI
×