Reclamă

Mara Oprea nu regretă nicio decizie pe care a luat-o până acum: „Nu aș schimba nimic la viața mea”

Mara Oprea este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului. Ea a devenit cunoscută publicului larg datorită rolului pe care îl interpretează în serialul Adela, o producție Antena 1.

Publicat: 5 aprilie 2021, 11:13 / Actualizat: 3 februarie 2023, 18:05

Deși are numai 20 de ani, Mara este un exemplu pentru multe tinere din România. Pe lângă trăsăturile fizice și frumusețea aparte pe care le posedă, actrița este o fire calmă și caldă. Ai sta ore în șir în preajma sa. Nu ai mai pleca de lângă ea, iar starea de bine pe care o transmite rar o mai întâlnești la oameni în zilele noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun exemplu despre felul în care Mara privește viața ne-a fost oferit chiar de ea. Tânăra asociază viața cu marea. Ea spune că așa cum apei nu îi pasă dacă tu știi să înoți sau nu, la fel te provoacă și viața. Trebuie să-i faci față cum știi mai bine. Să ai mereu în minte lucrurile pe care vrei să le duci la bun sfârșit, indiferent de obstacolele din jur.

Mara Oprea nu regretă nicio decizie

Mara Oprea nu regretă nicio decizie pe care a a luat-o până acum în viață. Este o femeie asumată, dornică să învețe cât mai multe și care se află într-un echilibru perfect al vieții ei. Cu gesturi elegante, calmitate în glas și vocea suavă, Mara a vorbit deschis despre tot ceea ce este ea dincolo de ecranul televizorului.

Încă de la începutul interviului pentru CaTine.ro, Mara a dezvăluit că înainte de a fi admisă la UNATC a absolvit Liceul Pedagogic și chiar a profesat timp de o lună meseria de educatoare. După ce a fost admisă, așa cum îi stă în fire, și-a dat seama că nu poate face din ambele pasiuni o carieră la nivelul pe care și-l dorește și a ales actoria.

Când am intrat la facultate, pentru că admiterea era în septembrie, am zis că eu trebuie să fiu cu totul acolo. Să mă dedic trup și suflet și să acord aproape tot timpul meu acestei meserii de a fi actriță. Nu mi-aș schimba-o. Nu aș vrea o altă meserie.

– Mara Oprea

Reclamă

Mara se cunoaște foarte bine și știe care îi sunt calitățile. Cu toate acestea ea și-ar dori să schimbe câteva lucruri la ea. Își dorește să fie mai hotărâtă și să poată să se exprime mai tare. Să cânte și să aibă mai mult curaj. Actrița recunoaște că a fost înzestrată cu multe calități pentru care este recunoscătoare, dar nu spune niciodată nu perfecționării.

Deși a fost întrebată care este cel mai valoros obiect pe care îl are, Mara a spus că pianul este lucrul material pe care îl poate pune primul pe listă. Nu a uitat însă nici de familie, prieteni, frate, ființele dragi din viața ei și nici de toate lucrurile bune care i s-au întâmpat până acum în cariera de actriță. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Mara nu spune nu provocărilor vieții

Reclamă

Cu o poftă de viață molipsitoare, Mara ne-a uimit când ne-a spus că dacă ar fi posibilă reîncarnarea, ar alege să fie o femeie de afaceri. Și-ar dori un business imobiliar, care să-i permită să aibă hoteluri în cele mai frumoase colțuri ale lumii.

Așa cum era de așteptat, felul de a fi al Marei nu o lasă să accepte la oamenii din jur minciuna, falsitatea și aspectul neglijent. Acestea sunt lucruri esențiale ușor de detestat din punctul ei de vedere, peste care nu poate să treacă indiferent de context.

Mara Oprea își amintește cu plăcere de copilărie și de lucrurile care au pregătit-o pentru viață. Dacă ar avea posibilitatea să aducă în prezent un lucru din trecut de care îi este dor, actrița ne-a spus cu zâmbetul pe buze că și-ar dori să aibă acum cu ea bagheta magică pe care o avea la cinci ani. Obiectul o ajuta să creadă că îi poate îndeplini orice dorință, că lucrurile se pot rezolva rapid. Îi oferea încrederea de care avea nevoie pentru a trece cu bine peste orice.

Atunci când eram mici, totul era mult mai ușor. Aveam mai multă încredere în noi că putem să facem ceea ce vrem. Dacă ne dorim foarte tare un lucru, el chiar se întâmplă. Aș vrea să am aceeași putere și aceeași credință și acum.

– Mara Oprea

Dorința de a învăța constant din orice oportunitate o face pe Mara să vrea să se documenteze constant. Consideră că o carte o poate ajuta să-i schimbe viața, mentalitatea, că o ajută să vadă și alte lucruri. Prin intermediul lecturii, ea spune că poți ajunge în alte locuri sau poți afla despre situații care să te învețe că viața poate fi trăită și altfel.

Care este numele complet al Marei Oprea

O întrebare legată de cea mai faimoasă persoană pe care a cunoscut-o întâmplător ne-a ajutat să aflăm și numele complet al frumoasei actrițe. Ea a spus că s-a întâlnit pe la vârsta de 14 ani cu Dorian Popa și că pe ea o mai cheamă și Doriana. Este un nume pe care i l-a ales mama sa. Femeia credea că este un nume inventat de ea, special pentru fiica sa până să afle de Dorian Popa.

Mara Oprea, în timp ce privește spre cameră și răspunde întrebărilor din interviul pentru CaTine.ro
Mara Oprea nu regretă nicio decizie pe care a a luat-o până acum în viață / CaTine.ro

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Un alte detaliu pe care Mara l-a oferit pentru cititoarele CaTine.ro este legat de scenariul serialului Adela. Ea a spus că din păcate, atunci când se afla pe platourile de filmare, s-a împiedicat singură într-una dintre camerele din casa Andronic și și-a rupt piciorul. După ce a filmat toată ziua, seara a ajuns la spital și a aflat că are piciorul rupt. Timp de cinci săptămâni a stat cu piciorul în ghips, iar acest eveniment nefericit a dus la schimbarea scenariului.

Au schimbat scenariul pentru că nu mai puteam să filmez în picioare. Din această cauză Adela în serial are un accident.

– Mara Oprea

Iubirea și respectul sunt două principii importante pe care Mara le consideră esențiale în viață. Actrița spune despre ea că este o fire ambițioasă, bună și perfecționistă. Ea crede că rețeta succesului ține de fiecare om în parte, dar munca este cheia. Nimic nu este imposibil în viață. Trebuie doar să vrei cu adevărat un lucru, să muncești pentru el și cu siguranță îl vei obține.

Mara Oprea, despre primul rol important din viața sa

Actrița spune despre personajul Adela că a fost o provocare pentru ea și că nu a înțeles inițial că viața poate fi diferită.

Mara interpretează rolul Adelei, o fată simplă, de la țară, foarte muncitoare care visează să devină jurnalistă. Bunătatea personajului ei este lucrul care a făcut-o pe Mara să-și dea seama de faptul că sunt oameni care își trăiesc viața diferit. Lor nu le pasă ce spun cei din jur și că sunt extrem de calmi și blânzi chiar și cu cei care le fac rău.

Producția Adela este difuzată în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1. Adela este o adaptare după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia. Serialul este semnat în România de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Serialul are la bază povestea a două surori. Cu timpul, cele două fete află că una dintre ele este fiica unui om bogat. Mama lor o trimite pe Andreea în lumea luxoasă a fostului ei partener, deși Adela este de fapt fiica lui. Andreea își asumă rapid statutul de fiică bogată a magnatului media Paul Andronic. Povestea este una plină de umor, cu lecții importante de viață.

În acest moment filmările sunt în plină desfășurare, scrie a1.ro. Pentru imagini din culisele serialului poți urmări conturile oficiale ale serialului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×