Reclamă

Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani

Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii la distanță de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, acum au crescut și își iau propriile decizii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2022, 7:18

Copiii Angelinei sunt acum adolescenți în toată regula și pare că se distrează de minune împreună. Au petrecut timp de calitate împreună și s-au distrat de minune în compania prietenilor lor. Gemenii Angelinei au acum 13 ani și sunt mereu fotografiați atunci când ies în public, mai ales că aparițiile lor sunt rare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa

Vivienne și Knox sunt gemenii din relația Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Chiar dacă nu sunt foarte prezenți în mediul public, fotografii au sesizat recent asemănarea izbitoare dintre Vivienne și sora sa mai mare, Shiloh, de 15 ani.

Shiloh Jolie-Pitt, la masă, alături de o prietenă, în fața unei cafenele
Shiloh Jolie-Pitt și-a schimbat culoarea părului / Profimedia Images

Gemenii au purtat ținute similare la ieșirea în oraș. Ambii au optat pentru pantaloni închiși la culoare și teniși albi. Vivienne a ales să poarte un hanorac deschis la culoare și a avut părul strâns într-o coadă de cal. Knox a optat pentru un tricou gri, dar acesta a purtat mereu mască de protecție spre deosebire de sora sa, scrie hollywoodlife.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Vivienne Jolie-Pitt, pe stradă în Los Angeles, alături de fratele ei geamăn, Knox
Gemenii au purtat ținute similare la ieșirea în oraș / Profimedia Images

Amândoi au fost fotografiați cu zâmbetul pe buze și s-au bucurat de vremea frumoasă în compania prietenilor. Atât Vivienne, cât și Knox au crescut mult în ultimul timp.

Vivienne, spre deosebire de Knox, a avut mai multe apariții publice. Adolescenta a mai fost văzută în compania prietenilor în oraș recent. De asemenea, ea a mai fost văzută în compania mamei sale, Angelina, la o sesiune de cumpărături.

Reclamă

Care este relația actriței cu copiii săi

Knox, Vivienne, Zahara, Pax și Maddox au sărbătorit recent Ziua Mamei alături de celebra lor mamă. O sursă apropiată familiei a declarat pentru Hollywood Life că această sărbătoare este specială pentru Angelina și au avut planuri mari pentru acea zi.

„Întotdeauna fac tot posibilul pentru a o face cu adevărat specială pentru ea, de dimineață până seara, și ea nu ia niciodată asta de la sine înțeles. Sunt toți atât de mari acum și ocupați să-și facă propriile lucruri o mare parte din timp, așa că să pună totul deoparte pentru a se gândi la ea și a petrece ziua în familie este atât de prețios. Este una dintre zilele ei preferate din an și e întotdeauna foarte emoționant pentru ea.”

Familia Angelinei trece printr-o perioadă dificilă de câțiva ani. Încă din 2016, vedeta a cerut divorțul de Brad Pitt, dar se pare că nu au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor, care care nu renunță niciunul dintre ei.

Neînțelegerile dintre cei doi au pornit chiar de la unul din copii. Conform unor surse apropiate familiei, Brad Pitt a fost violent cu unul dintre băieți într-un avion privat. Divorțul a fost cerut din cauza faptului că băiatul agresat este unul dintre copiii adoptați de Angelina, Maddox.

De-a lungul timpului, vedeta a spus că copiii sunt cei mai importanți pentru ea și că de aceea nu a mai suportat atitudinea lui Brad Pitt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×