Reclamă

Pe Tom Cruise îl cunoaște toată lumea, dar sora sa Marian este o apariție rară. Cât de mult seamănă cei doi

Actorul era numai un zâmbet când a fost fotografiat pe un heliport. Deși pe Tom Cruise îl cunoaște toată lumea, sora sa Marian este o apariție rară. Cei doi au fost acum surprinși împreună și pare că au o legătură aparte.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 octombrie 2024, 7:44

Actorul părea că a aterizat pe London's Battersea Airports împreună cu sora sa și cu actorii Simone Coppo și Martina Ferragamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Tom Cruise îl cunoaște toată lumea, dar sora sa Marian este o apariție rară

Marian părea și ea extrem de relaxată în timp ce mergea de-a lungul pistei de aterizare. Ea avea o ținută casual dintr-o jachetă neagră și pantaloni din denim.

Tom are trei surori, Marian, Lee-Ann și Cass, iar actorul a rămas aproape de toate de-a lungul vieții. Mama lor Mary Lee a murit în 2017.

Marian, sora lui Tom Cruise
Marian părea și ea extrem de relaxată în timp ce mergea de-a lungul pistei de aterizare / Profimedia Images

Într-un interviu din 2006 pentru revista Parade, Tom a detaliat abuzul pe care l-a îndurat de la tatăl său Thomas Cruise Mapother III, care a murit în 1984.

Reclamă

El a spus că Thomas „era un bătăuș și un laș, genul de persoană care, dacă ceva nu merge bine, te dă cu piciorul. A fost o lecție grozavă din viața mea”.

El a adăugat: „Era ceva în neregulă cu acest tip. Nu trebuia să am încredere în el. Eram mereu atent în preajma lui. Exista anxietatea asta”.

Deși a fost abuzat și a îndurat multe suferințe în copilăria sa, actorul nu are o relație apropiată cu copiii săi. Pe Suri Cruise nu a mai văzut-o de foarte mult timp. Tânăra este din relația pe care actorul a avut-o cu actrița Katie Holmes.

Reclamă

Cu toate acestea, în vară, Tom s-a bucurat de o ieșire rară cu fiul său Connor, pe care îl împarte cu fosta sa soție, Nicole Kidman.

Cruise și Kidman s-au căsătorit în 1990, divorțul fiind finalizat în 2001. În timpul căsătoriei, cei doi au adoptat doi copii: Connor și Isabella, în vârstă de 31 de ani.

Tom Cruise are trei copii din două căsnicii diferite

Tom și Nicole și-au adoptat fiica Isabella când s-a născut în decembrie 1992, iar trei ani mai târziu, l-au adoptat și pe Connor, tot la naștere, în ianuarie 1995.

În timpul unui interviu cu Vanity Fair în 2007, Nicole Kidman a vorbit despre decizia de a adopta după ce a suferit un avort spontan.

„Din momentul în care Tom și cu mine ne-am căsătorit, am vrut să am copii. Și am pierdut un copil devreme, așa că a fost foarte traumatizant. Și atunci am adopta-o pe Bella”.

Kidman a adăugat: „Există un fundal complicat, având în vedere că nu vorbesc niciodată prea mult despre multe lucruri. Într-o zi poate că acea poveste va fi spusă”.

Atât Isabella, cât și Connor au călcat pe urmele tatălui lor și au devenit, de asemenea, scientologi. Nicole a vorbit despre decizia lor în timpul unui interviu cu publicația australiană, Who, în 2018.

„Sunt adulți. Ei sunt capabili să ia propriile decizii. Au făcut alegeri să fie scientologi și, ca mamă, este datoria mea să-i iubesc”.

În timp ce Cruise pare să aibă încă relații strânse cu Isabella și Connor, actorul a renunțat la Suri Cruise și nu a mai căutat-o niciodată.

Suri a renunțat recent la numele de familie al lui Cruise. Tânăra de 18 ani a absolvit liceul anul acesta, iar acum poartă numele de Suri Noelle, numele lui Katie.

Katie și Tom s-au căsătorit în 2006, la un an după ce au devenit părinți. Cu toate acestea, divorțul lor a fost finalizat în 2012. O sursă a declarat pentru DailyMail.com la începutul acestui an, în aprilie, că actorul „nu există” pentru Suri.

„Suri nu va avea niciun contact cu tatăl ei, în ciuda faptului că are 18 ani, și chiar dacă ar suna, ea nu ar răspunde”.

Sursa a mai adăugat: „Nu există pentru Katie sau Suri, iar fiica lui nu vrea să se bazeze pe el pentru nimic. Ea simte că are un părinte și acesta este mama ei”.

În luna martie a anului trecut, o sursă separată a declarat pentru DailyMail.com că Cruise „nu are niciun rol în viața ei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×