Reclamă

Selena Gomez a fost surprinsă într-o ținută casual pe străzile din Malibu. Vedeta a celebrat Memorial Day alături de prietenii apropiați

Selena Gomez a fost văzută în ultimele săptămâni purtând ținute tot mai relaxate. Vedeta internațională a apărut și la o serie de evenimente publice, însă a preferat să fie discretă cu viața sa personală. Cu toate acestea, admiratorii au remarcat imediat faptul că diva a pierdut câteva kilograme pe care le avea în plus. De data aceasta, Selena Gomez a fost surprinsă într-o ținută casual pe străzile din Malibu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 mai 2022, 13:42

Actrița din Only Murders in the Building a celebrat Memorial Day alături de o parte din prietenii săi apropiați. Vedeta în vârstă de 29 de ani a părut mult mai tânără în fotografiile surprinse de paparazzii pe străzile însorite din Malibu. Se pare că actrița se bucură de această perioadă din viața sa și face tot posibilul pentru a se relaxa și a se bucura de lucrurile mărunte din viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a fost surprinsă într-o ținută casual pe străzile din Malibu

Selena Gomez nu a ținut cont de părerile celor din jur și a ales să iasă din casă într-o ținută casual. Vedeta nu a depus foarte mult efort pentru a arăta bine. De altfel, aceasta a făcut doar o vizită scurtă la unul din magazinele din Malibu.

Vezi mai multe imagini cu Selena Gomez în ținute casual în Galeria Foto!

Selena Gomez a fost surprinsă într-o ținută casual cu top negru și pantaloni albi pe străzile din Malibu
Actrița din Only Murders in the Building a celebrat Memorial Day alături de o parte din prietenii săi apropiați / Profimedia Images

Actrița în vârstă de 29 de ani și-a petrecut cea mai mare parte a timpului acasă. Aceasta s-a aflat în compania prietenilor apropiați și a celebrat Memorial Day, scrie publicația DailyMail.com. Pentru plimbare, Gomez a ales să poarte un top negru la care a asortat o pereche de pantaloni de trening albi și un cardigan.

Reclamă

Detaliul care a atras atenția tuturor a fost perechea de papuci cu blană. Deși temperaturile din termometre erau ridicate, vedeta a preferat să apară pe stradă într-o ținută călduroasă care să o acopere în întregime. În ultima vreme aceasta a devenit tot mai activă în mediul online și nu numai.

Selena își dorește să atragă atenția asupra depresiei și a altor probleme ce țin de sănătatea mintală.

Actrița a făcut o vizită la Casa Albă. Acolo a încercat să aducă în atenție adevăratele probleme din societatea actuală. Gomez s-a întâlnit atât cu Președintele Joe Biden, cât și cu soția acestuia, Jill Biden.

Reclamă

Cum arată viața vedeti după ce a decis să facă o pauză de la rețelele sociale

Viața artistei internaționale s-a schimbat în bine după a decis că este timpul să ia o pauză de la rețelele sociale. Actrița a fost surprinsă la cumăpărături alături de sora sa mai mică.

Gomez spune că este mult mai apropiată de cei dragi. Ea preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Mai mult, aceasta își dorește să-i ajute pe cei care se confruntă cu probleme ce țin de sănătatea mintală.

”Vreau să mă asigur că toată lumea are acces la servicii care le susțin sănătatea mintală. Vreau să provoc mai multe persoane să facă această diferență vitală în lume”.

Campaniile actriței vin la aproape patru ani după ce aceasta a decis că este timpul să facă o pauză de la rețelele sociale. Vedeta în vârstă de 29 de ani a recunoscut că suferă de tulburare bipolară și că aceste experiențe au ajutat-o să înțeleagă de ce este important să-și arate sprijinul și de alte persoane care se află la nevoie.

”Pauza aceasta mi-a schimbat complet viața. Acum sunt mult mai fericită și mai prezentă în ceea ce fac. Mă conectez mult mai ușor cu oamenii din jurul meu și mă simt din nou un om normal.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×