Reclamă

Selena Gomez nu a mai fost prezentă pe internet timp de 4 ani și jumătate. Artista declară că acest lucru a făcut minuni pentru sănătatea ei mintală

Dacă ești fan al artistei, atunci probabil ți-ai dat seama că aceasta nu a apărut prea des pe rețelele de socializare. De fapt, Selena Gomez nu a mai fost prezentă pe internet timp de 4 ani și jumătate și a declarat pentru Good Morning America că acest lucru i-a făcut bine.

Publicat: 6 aprilie 2022, 12:17 / Actualizat: 17 mai 2022, 14:09

"Mi-a schimbat complet viața", a spus Selena despre decizia ei de a se deconecta. "Sunt mai fericită. Sunt mai prezentă acum. Mă conectez mai ușor cu oamenii. Mă face să mă simt un om normal."

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez nu a mai fost prezentă pe internet

Tot recent, Selena a lansat o platformă care promovează sănătatea mintală, care se numește Wondermind. „Fiecare am avut propriile lupte pentru sănătatea mintală și ne-am dat seama că nu există un loc incluziv, distractiv și ușor în care oamenii să se poată reuni pentru a explora și discuta sentimentele lor”, se arată în descrierea site-ului.

În interviu, Selena a explicat și modul în care propriile experiențe cu sănătate mintală au determinat-o să dezvolte platforma, scrie yahoo.com.

„Faptul că am crescut în lumina reflectoarelor m-a ajutat foarte mult. Nu pot să cred că sunt acolo unde sunt mental doar pentru că am făcut pașii necesari pentru a mă îndepărta de asta. Pentru că pur și simplu nu este normal.”

Reclamă

Artista a mai spus că în afară de cariera sa, ea mai este cunoscută și pentru faptul că îi pasă de oameni.

Tânăra de 29 de ani, care a vorbit sincer despre faptul că se confruntă cu tulburare bipolară, spune că vrea să-și folosească propriile experiențe ca un canal pentru a-i ajuta pe alții, în special în ceea ce privește toxicitatea rețelelor sociale.

Anul trecut, ea a spus pentru InStyle că a „creat un sistem” în care nu cunoaște parolele pentru conturile ei de socializare, un pas despre care a spus că este necesar pentru a se concentra asupra ei însăși”.

Reclamă

Cum și-a dat seama artista de ce vrea să facă mai departe

Gomez și-a dezvăluit diagnosticul în aprilie 2020 și a spus că drumul ei în domeniul sănătății mintale a fost „eliberatoare”.

„Am început să am o relație cu mine”, a spus Gomez. „Cred că asta este cea mai bună parte. Probabil că sunt mai fericită decât am fost vreodată”.

Cu Wondermind, Gomez spune că vrea ca „oamenii să fie înțeleși, văzuți și auziți. Este în regulă să nu fie bine”. Acum, pe măsură ce vedeta se apropie de 30 de ani, speră să ia toate lecțiile pe care le-a învățat la 20 de ani și să le aplice pentru un viitor mai bun. Descoperă și alte știri despre vedete pe A1.ro.

„Nu aș putea fi mai încântată să intru în acest capitol. Singură, independentă, puternică, încrezătoare”, a spus ea. „Asta e tot ce îmi doresc cu adevărat, știi?”

Nu este prima dată când Gomez vorbește deschis despre sănătatea ei mintală. Într-un interviu acordat revistei Elle anul trecut, ea a spus că a avut o despărțire publică de Justin Bieber, a fost supusă unui transplant de rinichi din cauza diagnosticului ei de lupus și a căutat tratament pentru sănătate mintală, lucruri care au afectat-o mult.

„Lupusul meu, transplantul de rinichi, chimioterapie, o boală mintală, trec prin momente grelecare au fost făcute publice. Toate acestea au fost lucruri care, sincer, ar fi trebuit să mă doboare. De fiecare dată când treceam prin ceva, mă întrebam ce mai urmează”.

Apoi și-a dat seama de scopul ei: „Vei ajuta oamenii. Asta chiar m-a făcut să merg mai departe”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×