Reclamă

Selena Gomez și-a dezvăluit secretele de frumusețe. Artista crede că societatea are standarde nerealiste

Selena Gomez a oferit recent un interviu pentru publicația Glamour în care și-a dezvăluit secretele de frumusețe. Artista a atins mai multe subiecte delicate, printre care și standardele nerealiste la care se raportează cele mai multe adolescente. Vedeta în vârstă de 29 de ani spune că s-a simțit încrezătoare doar în momentul în care s-a acceptat exact așa cum este.

Publicat: 6 februarie 2022, 6:19

Selena Gomez este una dintre cele mai îndrăgite vedete de peste hotare. La 29 de ani aceasta se bucură de o carieră de succes în industria muzicală, dar și în lumea filmului. Vedeta și-a extins în ultimii ani orizonturile și a reușit să-și dezvolte propria linie de produse cosmetice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a vorbit despre standardele nerealiste de frumusețe

Artista internațională și-a bucurat fanii cu un interviu sincer. Aceasta a răspuns multor întrebări legate de standardele actuale de frumusețe. Mai mult a încercat să le ofere admiratorilor sfaturi de îngrijire a tenului și a dezvăluit mici secrete pe care le are pentru a-și păstra imaginea perfectă.

Vezi mai multe imagini cu Selena Gomez în Galeria Foto!

Deși mulți critici spun că piața produselor cosmetice devine saturată de vedete care își lansează propriile linii, Gomez nu a părut deranjată de aceste acuzații. Cântăreața spune că realizarea brandului său a ajutat-o să deschidă o conversație cu tinerele din întreaga lume privind aspectele ce țin de frumusețe, dar și de sănătatea mintală.

Reclamă

Artista este de părere că singurul mod prin care poate să ”demonteze” standardele nerealiste promovate de societatea actuală. Cu peste 294 de milioane de urmăritori pe contul de Instagram, aceasta are o adevărată influență în mediul online și nu numai.

Pe lângă brandul său, aceasta va lansa și o fundație care să ajute persoanele care se confruntă cu problemele mintale. Proiectul vedetei va include terapeuți renumiți, iar mama sa va fi cea care îi va acorda sprijinul principal.

”Am simțit mereu presiunea de a arăta perfect venită din exterior. Mi-a luat mult timp să înțeleg că acea imagine dorită este nerealistă. Mi-am dorit să fiu eu însămi, asta mă face să fiu unică și frumoasă.”

Reclamă

”Să fiu în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă a avut un anumit impact asupra mea. E greu să te simți confortabil atunci când toată lumea te privește și așteaptă să faci o greșeală. Încrederea este ceva la care încă lucrez în fiecare zi. Totuși, când am încetat să mă conformez așteptărilor societății și standardelor nerealiste de frumusețe, perspectiva mea s-a schimbat complet.”

Selena Gomez și-a dezvăluit secretele de frumusețe

În cadrul interviului Selena Gomez și-a dezvăluit și secretele de frumusețe. Vedeta internațională spune că se simte bine în pielea sa doar atunci când este cât mai naturală.

Atunci când nu are de filmat, aceasta încearcă să-și păstreze tenul curat, fără produse de machiaj. Când vine vorba de îngrijire, aceasta folosește un cleanser blând, un toner, o cremă hidratantă și crema de protecție solară.

”Machiajul este ceva ce poate să devină amuzant și relaxant, dar nu este ceva de care ai tot timpul nevoie. Obișnuiam să cred că am nevoie de mult machiaj pentru a fi drăguță. Lucrul acesta s-a schimbat complet când am înaintat în vârstă.”

Când vine vorba de produsele fără care nu poate să reziste, vedeta spune că orice s-ar întâmpla trebuie să aibă la ea o cremă hidratantă pentru ten și un SPF. Cântăreața s-a bucura să împărtășească din cunoștințele sale, iar fanii și-au arătat aprecierea față de ea pe contul său de Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×