Reclamă

Selena Gomez a purtat un pulover care sugerează că ar avea o legătură cu Chris Evans. Ce spun fanii artistei

Artista s-a făcut confortabilă în intimitatea casei, dar ținuta aleasă a devenit subiect de presă. După despărțirea de Justin Bieber, vedeta nu a mai avut o relație. Acum, se pare că Selena Gomez a purtat un pulover care sugerează că ar avea o legătură cu Chris Evans. Fanii au remarcat imediat acest detaliu.

Publicat: 18 noiembrie 2021, 8:03

Fondatoarea Rare Beauty, în vârstă de 29 de ani, a stârnit câteva întrebări despre viața sa amoroasă, în timp ce a susținut-o pe prietena sa bună, Taylor Swift, la "Saturday Night Live", weekend-ul trecut, scrie PageSix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a purtat un pulover alb

Într-un TikTok publicat de Taylor Swift, postat din culisele SNL, Gomez a fost văzută purtând un pulover alb din tricot, care e foarte asemănător cu cel purtat de Chris Evans, despre care se zvonește că se întâlnește cu Selena.

Un TikToker a postat un videoclip subliniind stilul similar, susținând „Nu este o coincidență”. Cu toate acestea, aspectul casual al cântăreței este de fapt un simplu pulover cu guler înalt de la un brand de mass-market, care este în prezent stoc epuizat.

Evans poartă puloverul din tricot în timp ce interpretează persobajul Ransom în filmul din 2019, înnebunind fanii cu aspectul său. Actorul a achiziționat un pulover similar chiar și pentru câinele său, Dodger, la scurt timp după premiera filmului.

Reclamă

Evans, în vârstă de 40 de ani, a stârnit recent zvonuri despre o poveste de dragoste cu Gomez. Totul s-a întâmplat când a început să o urmărească pe Instagram. Apoi, a postat un videoclip cu el însuși cântând la pian, în care se vedea silueta unei femei brunete, cu un bob similar cu cel pentru care a optat recent Selena.

Astrologul Kyle Thomas a declarat recent pentru Post că, „după ce le-a revizuit hărțile astrale” presupusa relație dintre Evans și Gomez „ar putea fi de fapt conexiunea de care amândoi au nevoie”. Cu toate acestea, nu a precizat ce se întâmplă exact în viața celor doi.

Selena Gomez e complet transformată în ultimul timp

Reclamă

Selena Gomez, în vârstă de 29 de ani, e una dintre cele mai cunoscute vedete din lume. Ea și-a făcut un renume după ce a apărut în serialul Wizards of Waverly Place. Apoi au urmat proiecte precum Another Cinderella Story, Princess Protection Program și Spring Breakers. Dincolo de cariera ei în industria cinematografică, Selena a lansat și mai multe albume de succes. A avut mai multe melodii în primele zece poziții din Billboard Top 100, precum Come & Get It.

Deși pe covorul roșu are mereu ținute care îi lasă și pe fotografi cu gura căscată, în viața de zi cu zi, vedeta este un pic mai neglijentă cu stilul ei vestimentar. Recent, acesta a fost surprinsă pe stradă, în timp ce își cumpăra mâncare și a fost de nerecunoscut.

Pe lângă faptul că a optat pentru o ținută extrem de simplă, în ultimul timp corpul cântăreței a trecut prin transformări. Mulți spun că artista a câștigat câteva kilograme în plus, dar tot arată bine.

În ultima perioadă, Selena a fost ocupată cu lansarea noii sale serii, Only Murders in the Building. Ea joacă alături de Steve Martin și Martin Short.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×