Reclamă

Imaginile în care Selena Gomez e de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă vedeta în public

Paparazzi au surprins recent imagini în care Selena Gomez e de nerecunoscut în comparație cu look-urile glam pe care le-a purtat pe covorul roșu. Vedeta a fost fotografiată după ce și-a cumpărat mâncare, în Los Angeles.

Publicat: 22 septembrie 2021, 7:24 / Actualizat: 22 septembrie 2021, 16:10

Selena Gomez, în vârstă de 29 de ani, e una dintre cele mai cunoscute vedete din lume. Ea și-a făcut un renume după ce a apărut în serialul Wizards of Waverly Place, urmat de proiecte precum Another Cinderella Story, Princess Protection Program și Spring Breakers. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dincolo de cariera ei în industria cinematografică, Selena a lansat și mai multe albume de succes și a avut mai multe melodii în primele zece poziții din Billboard Top 100, precum Come & Get It și Same Old Love.

De-a lungul carierei, Selena a pășit pe numeroase covoare roșii, cu ținute care i-au impresionat fanii. Recent, paparazzi au surprins imagini în care Selena Gomez e de nerecunoscut. 

Imaginile în care Selena Gomez e de nerecunoscut

Selena Gomez a fost fotografiată în timp ce se bucura de un prânz relaxat alături de o prietenă, în Los Angeles. 

Pentru ziua relaxată, vedeta a optat pentru o ținută comodă. Aceasta era formată dintr-o bluză scurtă, de culoare gri, și pantaloni de culoare neagră ce i-au pus în evidență abdomenul. Ea și-a lăsat și părul lung și închis la culoare liber.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Selena Gomez pe străzile din Los Angeles, după ce a luat prânzul, îmbrăcată într-o bluză gri, cu pantaloni de culoare neagră
Selena Gomez a fost surprinsă recent după ce a luat prânzul cu o prietenă / Profimedia

Selena a purtat și papuci cu dungi negre și albe la ținuta comodă. Imaginile în care Selena Gomez e de nerecunoscut au fost surprinse la o taquerie locală. 

Reclamă

Selena a apărut în public la scurt timp după ce a fost filmată în timp ce își făcea un piercing. Imaginile au fost publicate pe rețeaua de socializare TikTok de către Harmony Tividad, din trupa Girlpool. 

Selena Gomez și-a făcut un nou piercing

În imaginile publicate de Harmony, un grup de prieteni din care face parte și Selena a decis să se oprească într-un salon de piercing-uri după ce nu au găsit un eveniment ce avea loc în apropiere, scrie People.

În video, vedeta e îmbrăcată într-o rochie vaporoasă bej, cu linii negre și albastre. Selena a fost filmată în timp ce stătea în scaunul salonului. 

După procedură, ea și-a întors urechea către cameră și le-a arătat privitorilor noul său piercing. Vedeta a optat pentru un cercel helix, cu piatră. 

@girlpoool

Reply to @savltay we tried to go to build a bear but couldn’t find it at the galleria so we went and got piercings instead

♬ original sound – girlpool

În ultima perioadă, Selena a fost ocupată cu lansarea noii sale serii, Only Murders in the Building. Ea joacă alături de Steve Martin și Martin Short. 

Selena Gomez a vorbit recent și despre modurile în care se relaxează atunci când nu e ocupată cu numeroasele sale proiecte.

„Un pui de somn e cel mai bun, n-o să mint,” a declarat Gomez pentru People. „Să dorm atunci când nu mă simt foarte bine e okay, pentru că simt că pot să iau totul de la capăt.” 

Ea a glumit despre somn și într-un video recent publicat pe TikTok. Ea a publicat o compilație cu mai multe imagini în care apare adormită pe platoul de filmare al noului serial. Pentru video, a ales titlul Only Naps in the Building.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×