Reclamă

Selena Gomez dezvăluie secretul unei ținute perfecte. Cele mai reușite apariții ale artistei

Vedeta Disney a trecut de-a lungul carierei sale prin foarte multe chimbări ale stilului vestimentar. Fanii o cunosc în special pentru aparițiile pe care le-a avut în adolescență în cadrul unui serial fantasy. Cu toate acestea, artista s-a maturizat și împreună cu ea și stilul vestimentar pe care îl adoptă. Selena Gomez dezvăluie secretul unei ținute perfecte cu ajutorul a câteva elemente extrem de elegante.

Publicat: 12 iunie 2021, 7:43

Pentru o bună bucată de timp, artista a fost surprinsă de fotografi purtând blugi și tricouri lungi care să-i depășească șoldurile. Unele dintre tendințele sale vestimentare preferate erau chiar tricourile cu imprimeuri sau dungi colorate. Deși în 2007 un outfit punky ar fi atras privirile tuturor, în zilele noastre artista trebuie să vină cu idei noi dacă își dorește să fie admirată. Drumul către succes a fost pavat cu o serie de eșecuri vestimentare, însă artista nu s-a temut să-și comenteze propriile ținute și să ofere fanilor sfaturi de stil pe care și-ar fi dorit să le aplice chiar ea în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez dezvăluie secretul unei ținute perfecte

Într-un interviu pe care l-a realizat recent pentru publicația Vogue, Selena Gomez a ales să dezvăluie secretul unei ținute perfecte. Artista nu s-a temut să primească fotografiile cu ținutele sale din trecut și să le comenteze cu răbdare pe fiecare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez cu o mână în șold într-o rochie elegantă roșie cu părul prins într-un coc în timp ce zâmbește la cameră și dezvăluie secretul unei ținute perfecte la premiera filmului Spring Nreakers de la Hollywood din 2013
Stilul vestimentar al Selenei Gomez a evoluat pe parcursul carierei sale / Getty Images

După ce cariera sa a luat un avânt impresionant în urma colaborării cu Disney, artista a dezvăluit faptul că stilul său vestimentar s-a schimbat în mod radical. Un astfel de moment s-a întâmplat chiar în 2013 când artista a purtat o rochie Versace. Pentru prima dată, după foarte mult timp, Gomez a renunțat la blugii strâmți și a adoptat ținute mai feminine.

Reclamă

De atunci lucrurile au continuat să meargă spre bine în ceea ce privește garderoba artistei. Chiar dacă cele mai spectaculoase ținute le-a purtat de-a lungul evenimentelor publice, Gomez este de părere că oricine poate să-și transforme garderoba cu una asemănătoare unei celebrități. De altfel, artista a povestit despre fluctuațiile de greutate pe care le-a avut pe parcursul anilor și cum a reușit să-și accepte corpul pentru a purta cele mai elegante ținute.

Selena Gomez nu se teme să dezvăluie secretul unei ținute perfecte și își încurajează fanii să experimenteze în domeniul vestimentar. Cântăreața a povestit despre elementele care oferă eleganță și autenticitate unei ținute și despre drumul lung pe care l-a avut de parcurs pentru a înțelege aceste lucruri.

Primele apariții ale Selenei Gomez

Reclamă

În prima parte a carierei sale, Selena Gomez s-a făcut remarcată prin blugii mulați și bluzele cu dungi colorate. Ținutele sale de la începutul anilor 2000 erau stilizate chiar de artistă, conform declarațiilor pe care le-a făcut într-un interviu.

La vremea respectivă, Selena era încrezătoare în alegerile sale vestimentare și nu se temea să se afișeze la evenimentele publice. Cele mai multe apariții au surprins-o ca pe o adolescentă rebelă. Prima reacției a Selenei Gomez când a văzut fotografiile cu ea din 2006 nu a fost deloc surprinzătoare.

Selena Gomez pe covorul roșu la premiera Piraților din Caraibe din 2007 purtând o pereche de blugi mulați cu o bluză lungă galbenă cu dungi negre peste care a asortat o vestă de culoarea gri
Pentru o bună bucată de timp, artista a fost surprinsă de fotografi purtând blugi și tricouri lungi care să-i depășească șoldurile / Profimedia Images

Ohh, e rău, e foarte rău. Credeam că eram atât de cool pe atunci. Totuși, în apărarea mea, genul acesta de ținută era foarte la modă atunci. N-am să-mi cer scuze pentru acea perioadă din viața mea. Cu toate acestea, n-aș vrea să o mai văd vreodată. Îmi alegeam hainele singură, machiajul era făcut tot de mine, chiar credeam că sunt o fată super cool.

– Selena Gomez

Artista a glumit pe tot parcursul interviului cu privire la primele sale ținute. Totuși, Selena Gomez a ales să dezvăluie secretul unei ținute perfecte. Cel mai bun sfat al cântăreței pentru fanii săi este să experimenteze cât mai mult. Gomez spune că a reușit să-și descopere stilul vestimentar abia în momentul în care și-a dat seama că nu mai este o adolescentă și că devine o femeie frumoasă și puternică.

Cea mai mare surpriză pe care a făcut-o fanilor a fost lansarea videoclipului Love You Like a Love Song. Acolo artista a purtat o rochie colorată cu multe pietre și paiete. Încă de atunci fanii au remarcat o schimbare în alegerile sale vestimentare.

Rochiile elegante oferă un plus de feminitate

Selena Gomez dezvăluie care este secretul unei ținute perfecte și feminine. Vedeta Disney spune că a început să-și definească stilul vestimentar în momentul în care și-a dat seama că devine o femeie. Cum perioada adolescenței se încheiase pentru artistă, aceasta a abordat ținute noi care să-i avantajeze corpul superb. Una din cele mai spectaculoase apariții ale cântăreței au avut loc în 2013 la Gala MTV Music Awards.

Selena Gomez într-o rochie semnată de Versace de culoare albastru închis în timp ce se află pe covorul roșu cu părul lung dat într-o parte privind cameramanii la Gala MTV Video Muzic Awards de la New York din 2013
Piesa de rezistență a ținutei a fost crăpătura rochiei de pe picior / Getty Images

Atunci artista a pusrat o rochie lungă superbă semnată de Versace. Rochia i-a îmbrățișat complet formele și i-au evidențiat trupul armonios. Pentru a completa look-ul a ales o pereche de tocuri transparente, dar foarte elegante. Cu o manichiură perfectă și un machiaj discret, Selena Gomez a atras privirile tuturor.

Îmi amintesc când am purtat rochia aceasta. Era prima dată când m-am simțit o femeie.

– Selena Gomez

Piesa de rezistență a ținutei a fost crăpătura rochiei de pe picior care să-i evidențieze picioarele lungi și subțiri. Selena Gomez a mers la sigur cu o astfel de ținută. Rochiile care prezintă o crăpătură discretă dau acel quelque chose oricărei ținute. În fapt, aceste detalii finuțe transformă orice ținută banală într-una care să atragă privirile oricărui bărbat.

Culorile neutre definesc eleganța

Selena Gomez dezvăluie care este secretul unei ținute perfecte când vine vorba de alegerile cromatice. De la fetița în bluze colorate cu dungi, la femeia care nu se poate despărții de rochii.

Cântăreața a declarat în repetate rânduri faptul că nuanțele neutre avantajează orice tip de siluetă. Cântăreața optează întotdeauna pentru nuanțe neutre, dar stilate. Chiar dacă iubește culorile puternice precum roșul și albastru, în ultima vreme a preferat să adopte ținutele gri, albe sau negre.

Selena Gomez pe scenă ținând microfonul în mână în timp ce poartă o rochie lungă neagră cu romburi albe și dezvăluie secretul unei ținute perfecte la Global Citizen Vax Live în luna mai 2021
Selena este adepta unui machiaj lejer și discret care să nu încarce trăsăturile naturale / Getty Images

Deși par nuanțe sobre pentru o femeie tânără, Gomez a declarat faptul că se simte mai feminină și elegantă ca niciodată. Nu putem decât să-i dăm dreptate. Cele mai recente apariții ale artistei au fost în ținute monocrmatice care i-au pus în evidență frumusețea naturală.

Fanii au remarcat o schimbare și în ceea ce privește machiajul artistei. Selena Gomez obișnuiește să se fotografieze adeseori nemachiată. În plus, aceasta este adepta unui machiaj lejer și discret care să nu încarce trăsăturile naturale ale feței. Chiar dacă multe din aparițiile sale publice necesită purtarea unui machiaj mai strident, artista nu se abate de la principiile sale.

Rochiile vaporoase avantajează orice tip de siluetă

În interviul acordat pentru Vogue, Selena Gomez dezvăluie secretul unei ținute perfecte atunci când o femeie se confruntă cu problemele de greutate. Artista a povestit fanilor despre fluctuațiile de greutate pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Deși este un lucru complet normal, cântăreața recunoaște că a avut nevoie de puțin timp pentru a înțelege acest lucru.

Selena Gomez cu părul strâns într-un coc și purtând o rochie albă vaporoasă dezvăluie secretul unei ținute perfecte pe covorul roșu în cadrul Premiilor ALMA care s-au derulat în 2008
Cântăreața a fost surprinsă de multe ori purtând rochii vaporoase care să-i evidențieze silueta naturală / Profimedia Images

Greutatea mea fluctua mult în acea perioadă și îmi amintesc în deosebi acea seară. Nu mă simțea bine în pielea mea și aveam o imagine greșită asupra corpului meu. Ce este uimitor este faptul că am reușit să port o rochie care să mă facă în cele din urmă să mă simt bine. O rochie care să mi se potrivească și care să mă avantajeze. Atunci am realizat că nu trebuie să mai am corpul pe care îl avea în adolescență.

– Selena Gomez

Cântăreața a fost surprinsă de multe ori purtând rochii vaporoase care să-i evidențieze silueta naturală. Chiar dacă a avut îndoieli în ceea ce privește imaginea corpului său, a învățat să se accepte așa cum este.

În ultimă instanță,  hainele sunt cele care trebuie să se potrivească trupului nostru, ci nu femeile să încerce să se încadreze în niște standarde generale. Selena Gomez și-a sfătuit fanii să aibă încredere în ei și să nu se teamă să se afișeze așa cum sunt. Într-un interviu acordat pentru publicația People, Gomez a povestit despre cum a învățat să-și accepte corpul. Artista a desfășurat mai multe campanii care promovează îmbrățișarea frumuseții naturale.

Pantofii cu toc dau tonul oricărei ținute

Selena Gomez dezvăluie în ultimă instanță secretul unei ținute perfecte. Artista este de părere că o ținută elegantă se completează atunci când alegi să porți tocuri. Chiar dacă a fost fotografiată în foarte multe rânduri purtând teniși sau sneakers, artista nu poate să renunțe la tocuri. De când a descoperit frumusețea rochiilor a ales să le completeze întotdeauna cu o pereche de tocuri. Fie că a optat pentru botine cu toc sau pantofi stiletto, tocurile n-au lipsit din garderoba cântăreței.

O pereche de pantofi cu toc scurt de culoare piersicie în timp ce se află pe o podea albastră și au tocul compus din sfere suprapuse
Selena Gomez iubește să-și srurpindă fanii cu tocuri neobișnuite, dar foarte elegante / Profimedia Images

În cele mai multe apariții publice, Gomez a fost fotografiată purtând pantofi stiletto cu un toc mai mic de 15 cm. Chiar dacă pentru ținutele speciale din timpul concertelor alege să poarte tocuri extrem de înalte, artista susține că evenimentele necesită mai multă ateție. Tocurile preferate de artistă sunt întotdeauna simple și elegante.

Cu toate acestea, Selena Gomez iese din când în când din tipare. În repetate rânduri și-a surprins fanii cu tocui nonconformiste. Fie că era vorba de forma efectivă a pantofului sau de tocul stilizat într-un mod diferit, Gomez a știut cum să-și evidențieze picioarele. Când își dorește o apariție departe de stilul său obișnuit, artista alege tocuri cu modele complet ieșite banal.

Mai jos poți să urmărești întreaga reacție a Selenei Gomez cu privire la ținutele sale, din interviul acordat pentru Vogue. Stilul său vestimentar a evoluat într-un mod minunat, iar Selena se simnte mai feminină ca niciodată. Artista este cât se poate de sinceră și asumată când vine vorba de ținutele pe care le poartă, atât la evenimentele publice, cât și în viața de zi cu zi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×