Reclamă

Rutina de make-up a Selenei Gomez. Adepta nuanțelor naturale

Selena Gomez a dezvăluit fanilor rutina ei completă de make-up într-un videoclip intitulat „Pregătește-te cu Selena Gomez”. Cântăreața a vorbit despre produsele pe care le include în rutina ei zilnică, despre preferința ei pentru corectorul cu aspect natural și lookul no-makeup. Rutina de make-up a Selenei Gomez nu este atât de elaborată pe cât te-ai aștepta.

Publicat: 28 ianuarie 2021, 10:33 / Actualizat: 13 octombrie 2022, 14:04

Cântăreața de 28 de ani a adoptat un machiaj strălucitor după ce și-a prezentat rutina zilnică de îngrijire a pielii. În timpul videoclipului de 10 minute Selena Gomez a vorbit despre imperfecțiunile ei și a dezvăluit că se confruntă din când în când cu acneea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rutina de make-up a Selenei Gomez

Pentru un aspect matifiat al tenului, Selena a urmat un proces în mai mulți pași: primer, fond de ten și corector. Cântăreața a împărtășit cu urmăritorii ei că îi place să se machieze cu mișcări delicate, potrivit Daily Mail.

„Uneori folosesc doar corector, în funcție de aspectul pielii mele”, a spus ea.

Pentru a obține un aspect luminos bronzant pe pomeți, Selena Gomez a folosit un iluminator.  

Reclamă

După aplicarea pudrei și fixarea produselor de pe ten cu un spray, cântăreața a trecut la machiajul ochilor. Pentru a obține lookul no-makeup, artista a optat pentru un fard roz pe care l-a întins bine pentru a-i reduce din intensitatea. 

Selena Gomez și-a completat aspectul cu un eyeliner, un creion pentru sprâncene și un luciu de buze.

Artista a subliniat că multe dintre produsele pe care le folosește sunt ușor de aplicat „oricând și oriunde, doar dacă nu conduci – nu face nimic în timp ce conduci”.

Reclamă

”Rare” – mesajul Selenei Gomez 

Într-un interviu acordat NPR , Selena Gomez a vorbit despre cuvântul ”rare” pe care și l-a tatuat pe gât. Artista vrea să transmită prin acest gest că în ciuda standardelor de frumusețe impuse de social media, nimeni nu ar trebui să își uite unicitatea. 

Cuvântul a însemnat mult mai mult pentru mine decât un titlu al unei melodii. Trăim în timpuri în care totul se bazează pe aspect și pe rețelele de socializare și există atât de multe canale diferite care le spun oamenilor cum ar trebui să arate și cum ar trebui să se comporte. Vreau să reprezint o persoană care transmite că „Ești cine ești; ești unic și ești rar”.

Artista vrea să transmită că în ciuda standardelor de frumusețe impuse de social media, nimeni nu ar trebui să își uite unicitatea / Profimedia Images

Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, Selena Gomez a descris relația ei cu rețelele de socializare ca fiind una complexă.

„Singurul lucru care mă îngrijorează este cât de valoroase au devenit rețelele de socializare pentru persoanele de vârsta mea. Este o platformă incredibilă (n.r. Instagram), dar le oferă tinerilor, inclusiv mie, o reprezentare falsă a ceea ce este important. Deci, da, este o relație complexă. Probabil una dintre cele mai dificile relații ale mele”, a declarat Selena Gomez. 

Artista se află în prezent în New York pentru filmările la noua producție Only Murders in the Building despre adolescenți pasionați de crime, care devin brusc protagoniștii uneia. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×