Rutina de make-up a Selenei Gomez. Adepta nuanțelor naturale

Selena Gomez a dezvăluit fanilor rutina ei completă de make-up într-un videoclip intitulat „Pregătește-te cu Selena Gomez”. Cântăreața a vorbit despre produsele pe care le include în rutina ei zilnică, despre preferința ei pentru corectorul cu aspect natural și lookul no-makeup. Rutina de make-up a Selenei Gomez nu este atât de elaborată pe cât te-ai aștepta.

28 ianuarie 2021 la 10:33
Selena Gomez otografiată pe covorul roșu. Este îmbrăcată cu un sacou albastru și are părul prins într-un coc
Selena Gomez a vorbit despre imperfecțiunile ei și a dezvăluit că se confruntă din când în când cu acneea / Profimedia Images

Cântăreața de 28 de ani a adoptat un machiaj strălucitor după ce și-a prezentat rutina zilnică de îngrijire a pielii. În timpul videoclipului de 10 minute Selena Gomez a vorbit despre imperfecțiunile ei și a dezvăluit că se confruntă din când în când cu acneea.

Rutina de make-up a Selenei Gomez

Pentru un aspect matifiat al tenului, Selena a urmat un proces în mai mulți pași: primer, fond de ten și corector. Cântăreața a împărtășit cu urmăritorii ei că îi place să se machieze cu mișcări delicate, potrivit Daily Mail.

„Uneori folosesc doar corector, în funcție de aspectul pielii mele”, a spus ea.

Pentru a obține un aspect luminos bronzant pe pomeți, Selena Gomez a folosit un iluminator.  

După aplicarea pudrei și fixarea produselor de pe ten cu un spray, cântăreața a trecut la machiajul ochilor. Pentru a obține lookul no-makeup, artista a optat pentru un fard roz pe care l-a întins bine pentru a-i reduce din intensitatea. 

Selena Gomez și-a completat aspectul cu un eyeliner, un creion pentru sprâncene și un luciu de buze.

Artista a subliniat că multe dintre produsele pe care le folosește sunt ușor de aplicat „oricând și oriunde, doar dacă nu conduci – nu face nimic în timp ce conduci”.

”Rare” – mesajul Selenei Gomez 

Într-un interviu acordat NPR , Selena Gomez a vorbit despre cuvântul ”rare” pe care și l-a tatuat pe gât. Artista vrea să transmită prin acest gest că în ciuda standardelor de frumusețe impuse de social media, nimeni nu ar trebui să își uite unicitatea. 

Cuvântul a însemnat mult mai mult pentru mine decât un titlu al unei melodii. Trăim în timpuri în care totul se bazează pe aspect și pe rețelele de socializare și există atât de multe canale diferite care le spun oamenilor cum ar trebui să arate și cum ar trebui să se comporte. Vreau să reprezint o persoană care transmite că „Ești cine ești; ești unic și ești rar”.

Artista vrea să transmită că în ciuda standardelor de frumusețe impuse de social media, nimeni nu ar trebui să își uite unicitatea / Profimedia Images

Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, Selena Gomez a descris relația ei cu rețelele de socializare ca fiind una complexă.

„Singurul lucru care mă îngrijorează este cât de valoroase au devenit rețelele de socializare pentru persoanele de vârsta mea. Este o platformă incredibilă (n.r. Instagram), dar le oferă tinerilor, inclusiv mie, o reprezentare falsă a ceea ce este important. Deci, da, este o relație complexă. Probabil una dintre cele mai dificile relații ale mele”, a declarat Selena Gomez. 

Artista se află în prezent în New York pentru filmările la noua producție Only Murders in the Building despre adolescenți pasionați de crime, care devin brusc protagoniștii uneia. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×